DARKShadow45
New member
- 18 June 2013
- 94
Στο δελτίο τύπου για το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας πάντως αναφέρει ότι θα μεταδώσει τους αγώνες Superleague από τα Magenta Sport. Για La Liga ως γνωστόν στα δελτία τύπου δεν αναφέρουν τίποτα. https://typologies.gr/nova-paok-ari...ase-sta-kanalia-novasports-amp-magenta-sport/Επαναλαμβανω οτι ως αυτην την ωρα δεν εχουν ανεβει στην eon + τα magenta sports league και σε αυτα δεν θα δειξει μονο ισπανικα αλλά και οσφπ για παραδειγμα. Μηπως συμφωνια τελος;
νομιζω οτι η συμφωνια για κοινη μεταδοση των αθλητικων καναλιων,ληγει το καλοκαιρι του 2027.Επαναλαμβανω οτι ως αυτην την ωρα δεν εχουν ανεβει στην eon + τα magenta sports league και σε αυτα δεν θα δειξει μονο ισπανικα αλλά και οσφπ για παραδειγμα. Μηπως συμφωνια τελος;
Έχει χρέωση δεν είναι δωρεάν.Εσείς που έχετε NOVA γιατί δεν περνετε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της NOVA να ρωτήσετε ;
Ε τότε καθήστε και βράστε στο ζουμί σας για το τι θα γίνειΈχει χρέωση δεν είναι δωρεάν.
Δεν είναι καιρός για έξοδα![]()
Προσωπικά αδιάφορο μου είναι.Ε τότε καθήστε και βράστε στο ζουμί σας για το τι θα γίνει![]()
Ικανους τους εχω να σου απαντησουν κατι τετοιο...Προσωπικά αδιάφορο μου είναι.
Αν δεν είναι τους τραβάω και μια καταγγελία γιατί μου είπαν όταν έκανα συμβόλαιο ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2027 θα έχω και τα cosmote.
Βέβαια μπορούν να μου πουν ότι σου είπαμε τα cosmote όχι τα Magenta![]()
Ε αυτό δεν λέω τόση ώρα να πάρετε τηλέφωνο να ρωτήσετε . Μια χαρά Δωθηκε η απάντησηΚατόπιν συνομιλίας με την NOVA σας επισυνάπτω σχετική απάντηση για τα κανάλια Magenta Sport League.View attachment 276925
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.