Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Μη μου πεις ότι δεν κατάλαβες την ειρωνία, βρε Γιάννη...

Και άμα ανέβει η ΑΕΚ του χρόνου (με κάποιο πλαγιο τρόπο) θα ξανά ανέβει το ποσό;;

παιδιά οτι και να λέμε το είπε και ο σεραφειμ πρωτύτερα ΠΥΛΩΝΑΣ ειναι το ελληνικό πρωτάθλημα για την Ελλάδα και γι αυτό τον λόγο η νόβα θα έχει πάντα περισσότερους συνδρομητές δεν λέω καλό το αγγλικο ισπανικό ιταλικό αλλα ζούμε στην Ελλάδα η εταιρία ξέρει που ποντάρει...

θα αναβαθμιστει το σημα της νοβα γενικοτερα??? η εικονα εκτος απο τα hd καναλια δεν ειναι καλη για ''ψηφιακο'' σημα υποτιθεται!!!

Δεν είναι θέμα σήματος.
Θέμα bitrate καναλιών είναι.
Ναι θα βελτιωθεί με την αλλαγή σε mpeg-4, εκτός αν προσθέσουν πολλά καινούρια κανάλια.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει και από σήμερα τα Euronews και TV5 Europe στην θέση του οδηγού προγράμματος γράφουν "Syned Distribution"; Μήπως αυτό έχει σχέση με ενδεχόμενη διανομή τους στο ψηφιακό μπουκέτο;

Δεν ξέρω εάν έγινε αντιληπτό, αλλά η Nova είχε μείωση συνδρομητών στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2013…
Η Nova στο τέλος του 2012 είχε:
-- 397.281 (Συνδρομητές payTV Ελλάδα - 2012 - Nova - "1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2012"),
ενώ στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2013 είχε:
-- 373.621 (Συνδρομητές payTV Ελλάδα - 2013 - Nova - "Αποτελέσματα 1ο τρίμηνο 2013 ")
Έτσι στις 31/03/2013, η Nova είχε 23.660 λιγότερους Συνδρομητές payTV στην Ελλάδα, σε σχέση με τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2012…
Είχε δηλαδή μείωση συνδρομητών!!!

Τα αντίστοιχα νούμερα για Νοικοκυριά με συνδυαστικές υπηρεσίες, ποιά είναι ; Νομίζω ότι απλά φύγανε από την σκέτη Nova.

Δεν ξέρω εάν έγινε αντιληπτό, αλλά η Nova είχε μείωση συνδρομητών στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2013…
Η Nova στο τέλος του 2012 είχε:
-- 397.281 (Συνδρομητές payTV Ελλάδα - 2012 - Nova - "1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2012"),
ενώ στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2013 είχε:
-- 373.621 (Συνδρομητές payTV Ελλάδα - 2013 - Nova - "Αποτελέσματα 1ο τρίμηνο 2013 ")
Έτσι στις 31/03/2013, η Nova είχε 23.660 λιγότερους Συνδρομητές payTV στην Ελλάδα, σε σχέση με τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2012…
Είχε δηλαδή μείωση συνδρομητών!!!
Μείωση σε συνδρομητές ΣΚΕΤΗΣ ΝΟΒΑ.Οι πραγματικοί συνδρομητές συνολικά της ΝΟΒΑ που συνδυάζουν Forthnet υπηρεσίες αυξήθηκαν.

Νομίζω η Forthnet/Nova πάντα παρουσίαζε ένα ενιαίο αριθμό συνδρομητών, δε τους διαχώριζε σε απλούς ή 3play. Οπότε τα στοιχεία του SatZapper μάλλον είναι σωστά, αν και συνήθως κοιτάμε το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο και όχι το προηγούμενο, λόγω εποχιακών διακυμάνσεων.

Επειδή εγώ έχω διαβάσει τα παρακάτω από ΔΤ της Forthnet, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από εκεί που διάβασε ο φίλος για τους συνδρομητές του pay TV, θα υπάρχει και γραμμή με συνδρομητές συνδυστικών υπηρεσιών που κατά πάσα πιθανότητα θα δείχνει αύξηση. Για να έχουμε λοιπον την σωστή εικόνα, θα πρέπει να μπουν όλα τα στοιχεία, αλλιώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι λένε τα νούμερα.

Q1 2013 Q1 2012 Δ
Συνολικές Συνδρομές 946.870 886.995 6,8%
Μοναδικά Νοικοκυριά 761.390 747.063 1,9%
Νοικοκυριά με συνδυαστικές υπηρεσίες 185.480 139.932 32,6%
Συνδρομητές Broadband 573.249 527.289 8,7%
Συνδρομητές PayTV στην Ελλάδα 373.621 359.706 3,9%

Είναι απλό, από τους 373.621, οι 185.480 είναι 3play. Δεν είναι χωριστά. Όπως φαίνεται υπάρχει αύξηση από το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Μείωση φαίνεται αν συγκριθεί με το προηγούμενο τρίμηνο.

Αν είναι έτσι τότε ο SatZapper έχει δίκιο για την πτώση στην περίοδο που γράφει. Απο την άλλη και αυτό που αναφέρει ο malakudi για περιοδικότητα σωστό μου φαίνεται.

Ένα είναι το γεγονός ότι η Nova στο τέλος του 2012 (31/12/2012) είχε 397.281 συνδρομητές, ενώ στο τέλος του Α` τριμήνου του 2013 (31/03/2013), είχε 373.621 συνδρομητές, δηλαδή είχε 23.660 λιγότερους Συνδρομητές σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο (αντίθετα ο ανταγωνισμός στο αντίστοιχο διάστημα πήγε από τις 120 χιλ συνδρομητές στις 150 χιλ συνδρομητές)…

Τα στοιχεία από τις παρακάτω αναρτήσεις ως προβληματισμός, από εκεί και πέρα οι πλατφόρμες κάνουν πάντοτε συγκρίσεις με τα αντίστοιχα τρίμηνα της προηγούμενης χρονιάς, όμως τα δεδομένα που παρουσίασα μας δίνουν δυστυχώς μείωση συνδρομητών και όχι αύξηση συνδρομητών για τη Nova…

Nova: 397.281 συνδρομητές και πλήρη μετάβαση σε τεχνολογία MPEG4…
Με 397.281 συνδρομητές έκλεισε το 4ο τρίμηνο του 2012 για τη πλατφόρμα της nova…
http://rexsat.blogspot.gr/2013/04/nova-397281-mpeg4.html

374 χιλ. νοικοκυριά στις Υπηρεσίες Συνδρομητικής Τηλεόρασης Nova για το 1ο τρίμηνο του 2013…
http://rexsat.blogspot.gr/2013/05/373621-nova-1-2013.html

Αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ έχει ξεπεράσει τους 170000 συνδρομητές.
Είναι πολύ μεγάλο νούμερο η αύξηση του σε ένα χρόνο και κάτι που λειτουργεί το δορυφορικό.
Αντιθέτως η οικονομική πολιτική της νόβα την έχει οδηγήσει σε μείωση συνδρομητών μόνο nova ενώ έχει αύξηση σε συνδιαστικές υπηρεσίες tv-Internet-phone αλλά με τιμές σχεδόν στο κόστος,

Δεν έχουν βγει ακόμα τα νούμερα από τις πωλήσεις του 3play.... από ότι έχω μάθει είναι μεγάλα.... ίδωμεν !!!!

Αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ έχει ξεπεράσει τους 170000 συνδρομητές.
Είναι πολύ μεγάλο νούμερο η αύξηση του σε ένα χρόνο και κάτι που λειτουργεί το δορυφορικό.
Αντιθέτως η οικονομική πολιτική της νόβα την έχει οδηγήσει σε μείωση συνδρομητών μόνο nova ενώ έχει αύξηση σε συνδιαστικές υπηρεσίες tv-Internet-phone αλλά με τιμές σχεδόν στο κόστος,

και ο οτε στο δορυφορικο εφτασε τους οπως λες 170000 με με τιμη κατω του κοστους

στη forthnet οπως τους καταλαινω εχουν πει... εχουμε δυο δεξαμενες συνδρομητων.
1. της τηλεφωνιας-φορθνετ
2. της τηλεορασης-νοβα

Και θελουν τα τις παντρεψουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Επειση ειναι πιο 'ετοιμες' πηγες συνδρομητων ασχολουνται με αυτο. Ισως μετα δουν τις σκετες συνδρομες. Αλλα προς το παρον ειναι ολοφανερο οτι εχουν σαν στοχο μονο αυτο. Οταν δουν οτι κορεστει ο γαμος αυτος μαλλον θα κοιταξουν για αλλα.

τωρα ο συνδιασμος νομιζω ειναι στο 20% δλδ θελει αρκετη δουλεια ακομα....

το 60αρι στο φουλ της νοβα 50αρι cinema-sport τα χρησιμοποιουν για να στρωχνουν κοσμο στα φθηνα συνδιαστικα.

Last edited: