Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

http://boxoffice.dstv.com/
Επίσης καταπληκτική υπηρεσία. Συζητούσα με ενα παλικάρι απο εκεί και μου έλεγε πως πάει πολύ καλα.

Αν έκανα καλά τους υπολογισμούς, βγαίνει 1,66 ευρώ η ταινία. Για τους ευκατάστατους της περιοχής, ειναι πολύ καλή τιμή.

μα δεν ειναι το ιδιο. αλλο συνδρομητικη τβ αλλα ελευθερη και αλλο ονντεμαντ. εχουν διακριτη χρονικη σειρα. με την λογικη σου και το dvd στην τβ παιζει αρα τβ ειναι

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Συνδρομητική τηλεόραση και ελεύθερη, δεν πάνε μαζί.Για να έχεις on demand υπηρεσίες, πρέπει να πληρώνεις και συνδρομητική πλατφόρμα.

Το θέμα είναι όμως ότι τελικά τον πιάσανε τον απατεώνα και έτσι όσοι του είχαν δώσει λεφτά τώρα θα τα κλαίνε και δεν θα έχουνε και τηλεόραση . Καλύτερα λοιπόν να δίνεις κάτι πάραπανω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Κανονικά πρέπει να ασκηθούν διώξεις και σε αυτούς που αγόραζαν τέτοιες υπηρεσίες. Και να μπουν πρόστιμα. Και στους 60.000...

Kαι τα έξτρα έσοδα των 2 εταιριών να επιστραφούν ως "πρωτογενές πλεόνασμα" στους νόμιμους συνδρομητές και δη στους μακροχρόνιους για nova και στους πιο παλιούς για οτέ (σε εμένα, δηλαδή!:chinese:).

Εμένα σε όλα αυτά κάτι δε μου κολλάει...

1. Μπορεί μια οικιακή γραμμή ίντερνετ να streamάρει σε 60.000 πελάτες???
2. Το 60.000 πελάτες πως το υπολόγισαν? Κρατούσε πελατολόγιο ο τύπος?

Και επίσης, το να ψάχνεις να βλέπεις πειρατικά ΟΤΕ Tv που έχει συνδρομή 25 το μήνα είναι τουλάχιστον βλακώδες!

Γιατί, θεωρείς ότι η πειρατεία είναι θέμα τιμής; Εγώ δεν νομίζω ότι είναι. Και 5 ευρώ να κάνει, κάποιοι θα ψάξουν το 2,5...

Για το 1ο, δεν ειναι δυσκολο. Με ενα απλο peercast βαζεις τον καθε "πελατη" σου να κανει stream στους υπολοιπους. Οποιος ζει στο εξωτερικο (και οχι μονο) κατα πάσα πιθανοτητα θα ξερει ενα προγραμμα που (με το αζημειωτο) εβλεπες ελληνικα καναλια, μεταξυ αλλων και τα novacinema και novasports και το οποιο χρησιμοποιουσε αυτη την αρχη. Οσον αφορα το 2ο, μαλλον απο τον αριθμό των λογαρισμών που ειχε ανοικτα για λαθροθεαση βγηκε αυτο το νουμερο.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Εμένα σε όλα αυτά κάτι δε μου κολλάει...

1. Μπορεί μια οικιακή γραμμή ίντερνετ να streamάρει σε 60.000 πελάτες???
2. Το 60.000 πελάτες πως το υπολόγισαν? Κρατούσε πελατολόγιο ο τύπος?

Και επίσης, το να ψάχνεις να βλέπεις πειρατικά ΟΤΕ Tv που έχει συνδρομή 25 το μήνα είναι τουλάχιστον βλακώδες!

Τσαμπατζήδες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.Όπως και οι "εξυπνάκηδες"..."χαχαχα, πλήρωνε μαλ..... εσύ.ΕΓΩ έχω τον μπάρμπα-Μήτσο που μου δίνει κλεμμένο.Του δίνω 10 ευρώ και είμαι μάγκας."

Έχει ξανασυζητηθεί ξανά και ξανά.
Η nova κυνηγάει αυτούς που "κλέβουν" το προϊόν της.
Κάποιοι εξαπατούν τη nova για να βγάλουν εύκολο χρήμα.
Και κάποιοι άλλοι από φτώχεια,μαγκιά,συνήθεια "αγοράζουν" τα "κλεμμένα".
Το θέμα είναι ότι ακόμη και με κλειδώματα,διώξεις και προσφορές 3play η nova
δεν έφερε στο μαντρί τον κόσμο που προσδοκούσε, τα χρέη τρέχουν και
σχεδόν κάθε αθλητικό τηλεοπτικό δικαίωμα που βγαίνει στο σφυρί το παίρνει ο ΟΤΕ.
Οι υπάλληλοι της βγαίνουν σε πορείες, το περιεχόμενο της συνεχώς υποβαθμίζεται
και ο ανταγωνισμός περιμένει στη γωνία για το μοιραίο.
Ακόμη και το μέλλον τηςελληνικής οικονομίας πιο ευοίωνο φαντάζει.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Αν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα για την νοβα γιατι ο ανταγωνιστης να περιμενει να πεσει μονη της στο γκρεμο;