Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: News

Aυτον το μηνα τελειωσε το συμβολαιο μου με forthnet(2play economy) και με nova(sport pack).Λοιπον εδινα για forthnet 27,90 το μηνα και για nova 47 euro.Και αυτες οι τιμες βεβαια με το προνομιο του 20%.Σε πρωτη τηλεφωνικη επικινονια και με απειλη βεβαια οτι κοβω και τις 2 υπηρεσίες μετα απο 2-3 μερες με πηρανε τηλ. σπιτι την περασμενη κυριακη το πρωι.
Προσφορα για τις 2 υπηρεσιες που εχετε 53 euro αλλα για 18μηνο συμβολεο.
ευχαριστω δεν θα παρω.
Και το 53 που μου λετε ειναι 58 με το HD γιατι δεν το λετε απο την αρχη παρακαλω ;Αφου και τωρα ειμαι 47 με το HD.
Εμπας περιπτωση εχετε να μου κανετε κατι για σκετο το 2play economy και χωρις την nova ;
Οχι κυριε.Αν θελετε αυτο που τρεχει τωρα νεο 12μηνο με 24,90 για 4 μηνες και αν κοψετε την nova χανεται το προνομιο του 20% και πατε στα 34,90 τους υπολοιπους 8 μηνες.Και παρακαλω πολυ γιατι κοβετε την nova ;
Γιατι εκτος απο Αγγλικο πρωταθλημα δεν εχετε κατι αλλο ενδιαφερον για εμενα και σε τιμη ο ανταγωνισμος δεν συγκρινετε.Οσο για το αλλο πακετο(2play economy) το βρισκω στην HOL με 20 euro το μηνα.Ευχαριστώ μαλον θα το σταματισω και αυτο και ας ειμαι και ευχαριστιμενος απο το πακετο. . .
Και μετα απο 10 λεπτα αναμονη μου κανουν την προταση 24,90 forthnet(2play economy) για 8 μηνες και 34,90 τους υπολοιπους 4.Που και ανανεωσα για ενα χρονο.
Εβαλα και Otetv-full pack 19,90(επεσε στο σταθερο του πατερα και πειρα την προσφορα).

Απλα παιδια λιγο ζορι θελουν παραπανω. . .:smash:

Και μετα απο 10 λεπτα αναμονη μου κανουν την προταση 24,90 forthnet(2play economy) για 8 μηνες και 34,90 τους υπολοιπους 4.Που και ανανεωσα για ενα χρονο.
Εβαλα και Otetv-full pack 19,90(επεσε στο σταθερο του πατερα και πειρα την προσφορα).

Όχι οτι σου έκαναν και σπέσιαλ τιμή....... ειδικά για τηλεφωνο υπάρχουν καλύτερες προσφορές.

Όχι οτι σου έκαναν και σπέσιαλ τιμή....... ειδικά για τηλεφωνο υπάρχουν καλύτερες προσφορές.

Δεν νομιζω στην forthnet φιλε μου και στο συγκεκριμενο πακετο (2play economy) που ήθελα να παραμείνω να υπαρχουν καλυτερες τιμες. . .Εκτος αν μιλας για αλλες εταιρειες hol-wind-hellas online και δεν ξερω και εγω πια αλλη. . .
Αλλα οπως εγραψα και πιο πανω απο τον συγκεκριμενο παροχο ειμαι ευχαριστημενος.

Απάντηση: News

Πολύ καλή η προσφορά που σου έκαναν. Οπότε τώρα έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!

Re: News

Εγώ απορώ πως και δε σου είπαν να σε πάνω σε προπληρωμένο μόνο internet που βγαίνει ακόμα λιγότερο. Όπως και να έχει, τέλος καλό όλα καλά. ;)

Ίδια τιμή είναι και το αντίστοιχο πακέτο του OTE μαζί με το full pack στο OTE TV.Οπότε από εκεί και πέρα βλέπεις ποιός σου προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και επιλέγεις.

Re: Απάντηση: Re: News

...Και μετα απο 10 λεπτα αναμονη μου κανουν την προταση 24,90 forthnet(2play economy) για 8 μηνες και 34,90 τους υπολοιπους 4.Που και ανανεωσα για ενα χρονο.

h**p://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960

Δέκα λεπτά τους πήρε για να δουν τι γενική "προσφορά" έχουν... Μπράβο ταχύτητα!

Πάντως σε διαφήμιση σε τοπικό σταθμό στο Ηράκλειο (Κρήτη TV) λενε για double play economy με 19,90 ειδική προσφορά μόνο για Ηράκλειο! Ότι κάτσει!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: News

h**p://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960

Δέκα λεπτά τους πήρε για να δουν τι γενική "προσφορά" έχουν... Μπράβο ταχύτητα!

Πάντως σε διαφήμιση σε τοπικό σταθμό στο Ηράκλειο (Κρήτη TV) λενε για double play economy με 19,90 ειδική προσφορά μόνο για Ηράκλειο! Ότι κάτσει!

Μόνο για Ηράκλειο και ότι άλλο αρχίζει από "Η". Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα γράμματα της αλφαβήτου νομίζω...

Δελτίο Τύπου της τηλεόρασης του ΑΝΤ1:

"Μετά την τριετία 2009-2012 ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία με την UEFA και ανανεώνει τις μεταδόσεις των αγώνων του Europa League για ακόμα μια τριετία (2012- 2015).
Έτσι, ο ΑΝΤ1 θα είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League την τριετία 2012- 2015. Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα μεταδίδεται ο σημαντικότερος αγώνας κάθε αγωνιστικής, η εκπομπή «Europa League Live» με όλα τα highlights των αγώνων και φυσικά ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης!
Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες των Ελληνικών Ομάδων, αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών στο Europa League, θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και για το 2012- 2015 με κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα, αναλύσεις και δηλώσεις. Συντονιστείτε και απολαύστε κάθε στιγμή τους".

www.antenna.gr

ΚΑΙ ερωτώ εγώ.
Δεν πήρε η NOVA ΟΛΟ το europa για το 2012-2015;
Πάλι ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει τις ελληνικές ομάδες; τί παίζει τελικά με τα δικαιώματα;

ΚΑΙ ερωτώ εγώ.
Δεν πήρε η NOVA ΟΛΟ το europa για το 2012-2015;
Πάλι ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει τις ελληνικές ομάδες; τί παίζει τελικά με τα δικαιώματα;
ο αντ1 εχει 1 ματσ καθε Πεμτη μονο και την εκπομπη μετα
ενω ολα τα ματς της Τριτης και τα υπολοιπα της Πεμτης στην νοβα...

Απάντηση: News

Με λίγα λόγια, από το Σεπτέμβριο ένα ματς champions league της Τετάρτης στη ΝΕΤ, ένα ματς europa league την Πέμπτη στον ΑΝΤ1 και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στη nova.

Κι εγώ ερωτώ:

Τί εννοεί ο ποιητής?

Ποιούς αγώνες?
Αυτούς που θα είναι "οι σημαντικότεροι κάθε αγωνιστικής"?
Και ποιός θα το κρίνει αυτό?
Σαν δελτίο PR: "είμαστε εδώ" μου μοιάζει...
Εκτός του ότι θα μεταδίδεται "ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης", τα άλλα να τα δούμε.
Και ελπίζω σε 16:9
Αντε να δούμε.
Ως προς την ανακοίνωση, Μπράβο Αντέννα και αναμένουμε!

Πάλι καλά τουλάχιστον πού θα προβάλλεται έστω ένας αγώνας σε ελέυθερο κανάλι κι από τις δύο διοργανώσεις.

Αρα δηλαδή όπως τα λέτε δεν αλλάζει τίποτα με την σημερινή κατάσταση.
Πάλι τις ελληνικές ομάδες ο ΑΝΤ1 θα τις δείχνει.
Δηλαδή η Nova χαμένη είναι σε αυτό.