Νέα για τη Nova

Απάντηση: News

Αποδυναμωμένη η Σιένα φέτος αλλά έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι θα προτιμήσουν Παναθηναϊκό - Καντού στην ΕΤ1.

Re: News

Μεγάλα παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος τον Οκτώβριο αποκλειστικά στη Nova

Η Nova *δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ *προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

• Σάββατο 20/10
14:45 Τότεναμ – Τσέλσι σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη από το NS 1 HD/NS 1
19:30 Νόργουιτς – Άρσεναλ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το NS 2 HD/NS

• Κυριακή 21/10
18:00 ΚΠΡ – Έβερτον σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη NS 2 HD/NS

• Σάββατο 27/10
14:45 Άστον Βίλα - Νόργουιτς NS 1 HD/NS 1
19:30 Μάντσεστερ Σίτυ - Σουόνσι NS 1 HD/NS 1

• Κυριακή 28/10
15.30 Έβερτον – Λίβερπουλ NS 2 HD /ΝS 2
18:00 Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ NS 2 HD/ NS 2

Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος αγωνιστική δράση και μεγάλα παιχνίδια
της Premier League.Kάθε Δευτέρα θα μπορείτε να παρακολουθείτε, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής που πέρασε. Κάθε Πέμπτη μια ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα ενώ κάθε Παρασκευή μέσα από το “Preview” μια εκπομπή - προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Premier League: Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αποκλειστικά στη NOVA
digitaltvinfo.gr

1)Να κάνουμε τον σταυρό μας να μην κλείσει η NOVA και να πάει τόσος κοσμάκης σπίτι του..
2)Το μονοπώλιο μόνο καλό που δεν θα κάνει..
3)Τουλάχιστον αν έρθουν τα χειρότερα, να μην έρθουν το Νοέμβρη, γιατί έχω προπληρώσει το μήνα ... :p

Ήδη από το πρωί έχουν διαγραφεί μηνύματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας που είχαν ως πηγή τους γνωστό blog, το οποίο ακολούθως κατέβασε την "είδηση". Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ας μη βασιζόμαστε σε φήμες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

παντως αν γινει κατι τετοιο,η προσφορα που χαν βγαλει με τις ομαδες και τον προπληρωμενο χρονο θαναι μεγαλη απατη.μακαρι παντως ναναι ψεμα γιατι τοσα χρονια παρακαλαγαμε να σπασει το μονοπολειο.

Last edited by a moderator:

Κάτι που μειώνει την αξιοπιστία της είδησης είναι ότι αναφέρει για υπαγωγή στο άρθρο 99 της nova και οχι της forthnet. Όλοι γνωρίζουμε ότι η nova έχει απορροφηθεί από τη forthnet.

Ήδη από το πρωί έχουν διαγραφεί μηνύματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας που είχαν ως πηγή τους γνωστό blog, το οποίο ακολούθως κατέβασε την "είδηση". Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ας μη βασιζόμαστε σε φήμες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Ειναι η δευτερη φορα που σβηνεις ποστ χωρις να υπαρχουν λογοι που να το επιβαλλουν.Την πρωτη φορα ειχες την ευγενεια να με ενημερωσεις , σημερα οχι.Λιγες ωρες αργοτερα συμφορουμιτης επαναφερει το θεμα (και καλα κανει).Αν το fimotro ειναι της πλακας ειναι θεμα δικο του και της nova να ζητησει εξηγησεις.Λυπαμαι πολυ...

Η αναπαραγωγή φημών δε συνεισφέρει σε κάτι, το αντίθετο μάλιστα. Προκαλεί παρεξηγήσεις εκεί που κανονικά δε θα υπήρχαν. Γι' αυτό προσπαθούμε να τις αποφεύγουμε.

Σεραφημ ο τροπος που χειριστικες το θεμα ηταν ακομψος και ισως βιαστικος...Μια τετοια φημη Δεν μπορεις να την φρεναρεις οσα και αν διεγραφες αρχικα.Μετα σε πηρε η μπαλα και αναγκαστικα το ανεχτηκες!Οσο και για την οποια αξιοπιστια του φιμοτρου ειναι και αυτο αντικειμενο κουβεντας οπως κανουμε παντα εδω μεσα.Μην βαζεις τετοιου ειδους φιλτρα,αλλωστε οσα χρονια διαβαζω προσπαθεις να κρατησεις το επιπεδο.Ειλικρινα ο τροπος σου χωρις να το θελεις εβγαλε μια πρεμουρα...Ενημερωτικα εγω στην νοβα-φορθνετ δινω 170 τον μηνα με τις συνδρομες που εχω και αν θες ειναι στην διαθεση σου ο κωδικος συνδρομιτη.Το τρελλο της υποθεσης ειναι πως απο βιασύνη ο παπαγιαννης επαιξε το παιχνιδι του αλαφουζου εναντιον της νοβα,οποτε βλεποντας το αυτο ο βαγγελας σιγουρα θα επαθε εγγεφαλικο.Και κατι τελευταιο,αρθρο 99 μπορει να μην σημαίνει κλεισιμο απαραιτιτα!

Ακριβώς έτσι είναι. Η ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να μπει εναγωνιώς στο 99, σίγουρα όχι για να κλείσει.

Last edited:

Το 90% των εταιρειών που μπαίνουν σε προστασία από πιστωτές (άρθρο 99), τελικά πτωχεύει. Δε θυμάμαι που το είχα δει το στατιστικό, αλλά είναι έτσι ακριβώς.

Μια τετοια φημη Δεν μπορεις να την φρεναρεις οσα και αν διεγραφες αρχικα. Μετα σε πηρε η μπαλα και αναγκαστικα το ανεχτηκες! Ειλικρινα ο τροπος σου χωρις να το θελεις εβγαλε μια πρεμουρα...
Δεν προσπάθησα να φρενάρω καμία φήμη, αυτά τα γράφεις εσύ. Δεν ανέχτηκα τίποτα και καμία πρεμούρα δεν έχω (δεν είμαι συνδρομητής σε κανένα από τα δύο πακέτα). Το μήνυμα #284, αν κριθεί σκόπιμο, θα αφαιρεθεί με τη σειρά του. Επαναλαμβάνω πως για τόσο σοβαρά θέματα δε συντελεί σε τίποτα η αναπαραγωγή φημών.

Θα ηθελες να μας ενημερωσεις με ποια κριτηρια σβηνεις η αφηνεις post;"Aν κριθει σκοπιμο" , τι σημαινει αυτο; Το εχεις δει λιγο στραβα το θεμα.Μπορεις επισης να αφησεις αυτους που κανεις κεφι να γραφουν και τους αλλους να τους αποκλεισεις, αλλα αυτα θυμιζουν αλλες εποχες που η ηλικια σου ισως να μη προλαβε να ζησει.

Τα μόνα μηνύματα που αφαιρέθηκαν είχαν να κάνουν με σύνδεσμο που οδηγούσε σε γνωστό blog και αναφερόταν σε "είδηση" που κατέβηκε. Δεν έχω δει στραβά το θέμα και μην ψάχνεις να αναλύσεις μία μία τις λέξεις που έγραψα. Επίσης, η τελευταία πρότασή σου είναι τουλάχιστον ατυχής...

Ολοι εχουμε ασχημες στιγμες και εσυ μια σημερα,μαλλον βιαστικη θα την ελεγα αλλα οσο και αν το σκέφτηκα δεν μπορεσα να καταλαβω το σκεπτικο σου.Το λεω καλοπροαίρετα και συστήνω και στον φιλο Aenaos15 να μην το συνεχίσουμε...Παμε παρακάτω...

@aenaos15 & seaman13:

Παρακαλώ να σταματήσουν άμεσα οι κριτικές και οι προτροπές προς την διαχείριση.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω......

@aenaos15 & seaman13:

Παρακαλώ να σταματήσουν άμεσα οι κριτικές και οι προτροπές προς την διαχείριση.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω......
Όπως είδες έγραψα δεν θα επανέλθω....Καλόπιστα έγραψα ότι έγραψα.Και αυτό θέλω να το δεχτείς.Χωρίς πολλές τελιες περί επαναφοράς μου!Καλημερα.