Re: Νέα για τη NOVA
βασικά αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ. στα σενάρια περί διάσπασης δεν βλέπω κάποια βάση. το μέλλον είναι τα συνδυαστικά πακέτα, όλοι προσπαθούν να κινηθούν προς τα κει, δεν νομίζω ότι η forthnet που έχει πλεονέκτημα σε αυτό το κομμάτι να πάει κόντρα, για διάσπαση. Έκανε για συνεχόμενο διάστημα πορεία εξέλιξης και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αυτό καταλαβαίνω από τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κατ'εμε τιποτα δε θα γινει τουλαχιστον οχι για τα αμεσως προσεχη χρονια. Δε μπορω να πιστεψω πως ο αγοραστης δεν υπηρχε πριν 1 μηνα οταν η forthnet μοσχοπουλουσε το 3play και τωρα ο νεος μετοχος (μη το ξεχνατε, ακομη και υψηλοτερη κυριοτητα να εχει με 26%, δεν αποφασιζει προσωπικά) να θελει διαχωρισμό των εταιριων. Ιδιαιτερα τωρα, που βλεπω πως η Nova εχει μια παρα πολυ καλη δυναμική, ποσο δε μάλλον σε μια τοσο μεγαλη μεταβατικη φαση.
Βλεπω μια εκλογικευση στις τιμές, αποφασιστικότητα απεναντι στην πειρατεία, πιο αποτελεσματική αξιοποιηση λιγότερων πορων οπως κλεισιμο αναμεταδοτη και mpeg4, προωθηση των ΗD. Νεα υπηρεσια οπως το Novago που ουτε για αστειο δε θα το λεγαμε παλαιοτερα. Τουλαχιστον για μενα, βλεπω πολλες προοπτικες για την εταιρια, η οποια εκτιμώ πως θα παραμείνει κομμάτι της forthnet.
βασικά αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ. στα σενάρια περί διάσπασης δεν βλέπω κάποια βάση. το μέλλον είναι τα συνδυαστικά πακέτα, όλοι προσπαθούν να κινηθούν προς τα κει, δεν νομίζω ότι η forthnet που έχει πλεονέκτημα σε αυτό το κομμάτι να πάει κόντρα, για διάσπαση. Έκανε για συνεχόμενο διάστημα πορεία εξέλιξης και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αυτό καταλαβαίνω από τις τρέχουσες εξελίξεις.