Πες μου μια διαφημιση που να γραφει για την φορητοτητα. Για τον δεκτη γραφει οτι ειναι δωρεαν με καρτα, αρα χωρις καρτα δεν ειναι!και τα άλλα κρυφά κόστη (φορητότητα 35 ευρώ, δορυφορικός δέκτης 49,90).
Στο crawl (με ψιλά γράμματα που τρέχουν γρήγορα) γράφει πως προϋπόθεση είναι το να έχεις 3play. Αυτό που δε γράφει είναι πόσο κοστίζει το 3play (29,90) και τα άλλα κρυφά κόστη (φορητότητα 35 ευρώ, δορυφορικός δέκτης 49,90). Για μένα είναι σαφέστατα παραπλανητική.
Πάντως νομίζω ότι και ο ΟΤΕ στη διαφήμιση που δείχνει στην τηλεόραση λέει "απόκτησε κι εσύ το full πακέτο του ΟΤΕ μόνο με 20 ευρώ"(ή κάτι τέτοιο).Δεν αναφέρει ότι πρέπει να είσαι πελάτης ΟΤΕ και πόσο αυτό συνεπάγεται ότι πληρώνεις επιπλέον.
Δεν ξέρω αν είδε χθες κανείς τις βραδυνές εδήσεις του ΣΚΑΙ, αλλά σε ένα αναγκαστικό ζάπινγκ, λόγω έναρξης εγγραφής, από τον αποκωδικοποιητή, του NCIS στο STAR, έπεσα σε μια φοβερή πρώτη είδηση του καναλιού !!!
Το θέμα της είδησης, που για το ΣΚΑΙ κατατάχτηκε στην πρώτη θέση, ήταν η παραπλανητική, κατά το ρεπορτάζ, διαφήμιση της Νόβα για το πακέτο των 19,90. Ειλικρινά, ποτέ δεν περίμενα ότι η γνωστή σχέση του ΣΚΑΙ με τον ΟΤΕTV θα έφτανε στο σημείο να κάνει πρώτη είδηση ένα παρόμοιο θέμα που κράτησε για 15-20' (!!!), με παρουσίαση της τηλεοπτικής διαφήμισης, συνεντεύξεις με διάφορους κλπ.
Δεν σχολιάζω τη διαφήμιση της Νόβα και ούτε με ενδιαφέρει, άλλωστε, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα κανάλι αυτής της κατηγορίας θα έφτανε στο σημείο να πάρει για το συγκεκριμένο θέμα περισσότερο χρόνο και από οποιοδήποτε θέμα είτε παγκόσμιου είτε ελληνικού ενδιαφέροντος.
κλασσικά ο Αλαφούζος έχει πρόβλημα με τη nova που ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στο όνομα της δήθεν ενημέρωσης χρησιμοποιεί το ΣΚΑΙ κλπ για να την πέσει σε κάποιους που έχει κόντρα πχ nova ή για να εξυπηρετήσει άλλους πχ οτε όπως πολύ σωστά είπε και ο makfil .
Δεν ξέρω αν είδε χθες κανείς τις βραδυνές εδήσεις του ΣΚΑΙ, αλλά σε ένα αναγκαστικό ζάπινγκ, λόγω έναρξης εγγραφής, από τον αποκωδικοποιητή, του NCIS στο STAR, έπεσα σε μια φοβερή πρώτη είδηση του καναλιού !!!
Το θέμα της είδησης, που για το ΣΚΑΙ κατατάχτηκε στην πρώτη θέση, ήταν η παραπλανητική, κατά το ρεπορτάζ, διαφήμιση της Νόβα για το πακέτο των 19,90. Ειλικρινά, ποτέ δεν περίμενα ότι η γνωστή σχέση του ΣΚΑΙ με τον ΟΤΕTV θα έφτανε στο σημείο να κάνει πρώτη είδηση ένα παρόμοιο θέμα που κράτησε για 15-20' (!!!), με παρουσίαση της τηλεοπτικής διαφήμισης, συνεντεύξεις με διάφορους κλπ.
Δεν σχολιάζω τη διαφήμιση της Νόβα και ούτε με ενδιαφέρει, άλλωστε, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα κανάλι αυτής της κατηγορίας θα έφτανε στο σημείο να πάρει για το συγκεκριμένο θέμα περισσότερο χρόνο και από οποιοδήποτε θέμα είτε παγκόσμιου είτε ελληνικού ενδιαφέροντος.
Όντως γελοίο. Ακόμα κι αν ήθελε να κάνει θέμα στις ειδήσεις κάτι τέτοιο, σε μια αντικειμενική βάση θα παρουσίαζε, παραπλανητικές διαφημίσεις, στοιχεία κλπ, συνολικά στην τηλεόραση, δεν θα έβγαινε να κράξει μία εταιρία επειδή είπε πως με 19,90 βάζεις αθλητικά και έγραψε πως αφορά συνδρομητές 3play, αλλά παραπλάνησε γιατί δεν ανέφερε αναλυτική τιμή του 3play, περιεχόμενο, παροχές, σύνολο κόστους, για να μην κάνουμε πρόσθεση και κουραστούμε... ίσως αν τα έκανε και όλα αυτά να έλεγε πως δεν έδωσε ισολογισμό και δεν ξέρω γω τι άλλο..
Δεν νιώθω την ίδια απογοήτευση με σένα γιατί εδώ και καιρό δεν περιμένω σοβαρή ενημέρωση από ελληνικές ειδήσεις, αλλά και πάλι κάτι τέτοια, που κάνουν μπαμ ακόμα και για τους μη υποψιασμένους, ότι είναι θέμα συμφερόντων είναι απαράδεκτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.