Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

H NOVA θα δείχνει ΑΕΛ

Το συνδρομητικό κανάλι θα καλύπτει σε ζωντανή μετάδοση τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν το πρώτο παιχνίδι που θα μεταδώσει η Nova θα είναι αυτό της 3ης Νοεμβρίου, όταν η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πυρσό για την 6η αγωνιστική.

http://www.gazzetta.gr/football/article/553550/h-nova-tha-deihnei-ael

Πολύ καλη κίνηση . Άντε να κινείται και η επαρχία λίγο :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Η παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ στα κανάλια Novasports

Τετάρτη 6/11, 12:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΕΚ για την παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς», του νέου γηπέδου της «Ένωσης», καθώς και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Από τις 12:30 τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, αλλά και η Web TV του Novasports.gr θα συνδεθούν ζωντανά με την Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα σχέδια για το νέο γήπεδο αλλά και για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Re: Νέα για τη NOVA

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει η γνωστή κόντρα ανάμεσα σε NOVA - ΑΛΑΦΟΥΖΟ (ΠΑΟ, ΣΚΑΙ). Γύρω από το θέμα αυτό έχω ακούσει διάφορα.
Την προηγούμενη εβδομάδα όμως άκουσα στο ράδιο (sentra) το δημοσιογράφο να απαντάει σε ακροατή για το αν πρόκειται να βγάλει η Nova τον ΣΚΑΙ από το πακέτο της. Και χθες πάλι διάβασα σε εφημερίδα (Χωνί :operator: την οποία γενικά δε διαβάζω, απλά στο προπατζίδικο ήμουν και περίμενα αποτελέσματα, έτυχε να το δω) κάτι αντίστοιχο. Οπότε αφού έχει διαρεύσει το θέμα, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πω κι εγώ αυτά που έχω ακούσει.
Ότι δηλαδή η NOVA πράγματι σκέφτεται να βγάλει τον ΣΚΑΙ από το πακέτο της λόγω της κόντρας που υπάρχει με τον Αλαφούζο.
Αν και στην αρχή μου φάνηκε λίγο κουλό. Γιατί το να βγάλεις ένα κανάλι από το μπουκέτο σου, όπως και να το κάνεις, είναι κάτι αρνητικό και όχι θετικό. Δεν ξέρω βέβαια πόσο αρνητική θα είναι μια τέτοια κίνηση.
Κάτι όμως η επίθεση με τις μολότωφ στο βαν των δημοσιογράφων (που μπορούσαν να έχουν θρηνήσει θύματα), κάτι τα επιπλέον αθλητικά στιγμιότυπα που δείχνει ο ΣΚΑΙ παρά τις αντιδράσεις της Nova, κάτι το συμβόλαιο που δεν έχει υπογράψει ο ΣΚΑΙ για την αναμετάδοση από το μπουκέτο της Nova, κάτι οι επιθέσεις του Αλαφούζου μέσω του ΣΚΑΙ κατά της Nova και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά στη Nova φαίνεται να έχουν πάρει οριστική απόφαση για να κατεβάσουν τον ΣΚΑΙ από τον δορυφόρο. Και πολύ σύντομα μάλιστα. ΑΝ και με παραξένευε το γεγονός καθώς όπως και να το κάνεις το ΣΚΑΙ είναι ένα από τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια. Τώρα όμως φαίνεται να είναι οριστικό. Και θα πρέπει να συμβούν πολλά για να αλλάξει αυτή η απόφαση.

@nikoska: Γνωρίζεις αν σκοπεύει να μπει σύντομα το Disney Junior που ήδη εκπέμπει στον ΟΤΕ;

Αν βγαλει το skai θα ειναι μεγαλη βλακεια.Το skai εχει πολυ καλα ντοκιμαντερ και εκπομπες.Επισης αντε να βαλει κανα νεο καναλι η να κανει τα hd δωρεαν μπας και δικαιολογησει τις τεραστιες τιμες που εχουν τα πακετα της.Το disney junior θα με ενδιαφερε και μενα πολυ μιας και για μικρα παιδακια ειναι οτι καλυτερο.

Μεχρι να γινει αυτο θα ειναι απλα μια φημη οπως και το οτι θα βγει ο αντ1 που λεγανε παλια.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει η γνωστή κόντρα ανάμεσα σε NOVA - ΑΛΑΦΟΥΖΟ (ΠΑΟ, ΣΚΑΙ). Γύρω από το θέμα αυτό έχω ακούσει διάφορα.
Την προηγούμενη εβδομάδα όμως άκουσα στο ράδιο (sentra) το δημοσιογράφο να απαντάει σε ακροατή για το αν πρόκειται να βγάλει η Nova τον ΣΚΑΙ από το πακέτο της. Και χθες πάλι διάβασα σε εφημερίδα (Χωνί :operator: την οποία γενικά δε διαβάζω, απλά στο προπατζίδικο ήμουν και περίμενα αποτελέσματα, έτυχε να το δω) κάτι αντίστοιχο. Οπότε αφού έχει διαρεύσει το θέμα, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πω κι εγώ αυτά που έχω ακούσει.
Ότι δηλαδή η NOVA πράγματι σκέφτεται να βγάλει τον ΣΚΑΙ από το πακέτο της λόγω της κόντρας που υπάρχει με τον Αλαφούζο.
Αν και στην αρχή μου φάνηκε λίγο κουλό. Γιατί το να βγάλεις ένα κανάλι από το μπουκέτο σου, όπως και να το κάνεις, είναι κάτι αρνητικό και όχι θετικό. Δεν ξέρω βέβαια πόσο αρνητική θα είναι μια τέτοια κίνηση.
Κάτι όμως η επίθεση με τις μολότωφ στο βαν των δημοσιογράφων (που μπορούσαν να έχουν θρηνήσει θύματα), κάτι τα επιπλέον αθλητικά στιγμιότυπα που δείχνει ο ΣΚΑΙ παρά τις αντιδράσεις της Nova, κάτι το συμβόλαιο που δεν έχει υπογράψει ο ΣΚΑΙ για την αναμετάδοση από το μπουκέτο της Nova, κάτι οι επιθέσεις του Αλαφούζου μέσω του ΣΚΑΙ κατά της Nova και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά στη Nova φαίνεται να έχουν πάρει οριστική απόφαση για να κατεβάσουν τον ΣΚΑΙ από τον δορυφόρο. Και πολύ σύντομα μάλιστα. ΑΝ και με παραξένευε το γεγονός καθώς όπως και να το κάνεις το ΣΚΑΙ είναι ένα από τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια. Τώρα όμως φαίνεται να είναι οριστικό. Και θα πρέπει να συμβούν πολλά για να αλλάξει αυτή η απόφαση.

Πανελλαδικά ελεύθερα κανάλια και συνδρομητικές πλατφόρμες έχουν τη σχέση δούναι και λαβείν.Η ειλλημένη αυτή απόφαση είναι τεράστιο ρίσκο.Π.χ πολλοί δεν θα μπορούν να δουν τον Αυτιά το πρωί.Μπορεί να γελάτε μερικοί μα είναι αλήθεια.Ο ανταγωνισμός (ΟΤΕ) θα πουλάει(όπως πούλαγε κάποτε η Νοβα) πως έχει όλα τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια και πάει λέγοντας.
Όπως κάθε επιχειρηματική απόφαση, έτσι και αυτή, έχει τα θετικά και τα αρνητικά (για την εταιρία).Το ποια θα υπερισχύσουν θα φανεί.

Εγώ θα έλεγα ότι όλα αυτά είναι φήμες. Αν ήταν αποφάσεις, θα είχαμε ενημερωθεί.
Άλλωστε η κόντρα είναι 2 χρόνια τώρα, και έχει φτάσει στα δικαστήρια...

Και να μην ξεχναμε οτι το πιθανοτερο ειναι να δικαιωθει ο ΣΚΑΙ στην κοντρα, αφου ειναι φως φαναρι οτι ειναι παραπλανητικη διαφημιση οταν λεει ολη η μπαλα με 19,90 ενω το πραγματικο κοστος ειναι 50...

Και η καινούργια διαφήμιση τα ίδια λέει σε άλλο... 250 λέει κανάλια με ταινίες κάτι τέτοιο.. και διαφημίζει το απλό πακέτο με 29.90 οπότε μούφα είναι και αυτή η διαφήμιση.. εκτός αν μετράει τις ταινίες που παίζουν κάθε μέρα τα επίγεια :D

Και να μην ξεχναμε οτι το πιθανοτερο ειναι να δικαιωθει ο ΣΚΑΙ στην κοντρα, αφου ειναι φως φαναρι οτι ειναι παραπλανητικη διαφημιση οταν λεει ολη η μπαλα με 19,90 ενω το πραγματικο κοστος ειναι 50...

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9712&lang=el

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι παραπλανητική μόνο για αυτούς που επινόησαν την κατηγορία.

Last edited:

Aν μιλούσε για το περιεχόμενο που ήδη είχαν οι συνδρομητές 3play θα μπορούσε να είναι παραπλανητική (γιατι αυτοί το έχουν ήδη άρα για να το λες μιλάς σε αυτούς που δεν τα έχουν.)
Ομως στο spot μιλάει μόνο για το εξτρα περιεχόμενο που υπάρχει στα κανάλια sports.

Και η καινούργια διαφήμιση τα ίδια λέει σε άλλο... 250 λέει κανάλια με ταινίες κάτι τέτοιο.. και διαφημίζει το απλό πακέτο με 29.90 οπότε μούφα είναι και αυτή η διαφήμιση.. εκτός αν μετράει τις ταινίες που παίζουν κάθε μέρα τα επίγεια :D

εχει 4 ταινιες καθημερινα το novalife.οποτε σε αυτο το σημειο τουλαχιστον η διαφημιση δεν ειναι παραπλανητικη.

Πιθανως αυτος ειναι και ο μονος λογος υπαρξης αυτου του καναλιου...
Να μπορει δηλαδη να μπει και η λεξη "ταινιες" στο διαφημιστικο του 3play και οποιος ψαρωσει, ψαρωσε.

Αθλητικα εχουν τα Eurosport, οποτε και σε αυτο καλυμμενοι ειναι.

υπάρχουν και τα ελληνικα πανελλαδικής εμβέλειας που έχουν τα πάντα και αθλητικα και ταινίες και σειρές και όλα!

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Εσυ μιλας ακομα για την διαφημιση που επαιζε πριν 2 μηνες? Εχει βγει αποφαση... Δεν ενημερωσε ο Αλ Αφουζος?

Το φράγμα του 1 εκατομμυρίου συνδρομών σπάει η Forthnet, ως αποτέλεσμα της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας που εστίασε στην υπηρεσία Nova 3Play, σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα του αποκλειστικού τηλεοπτικού περιεχομένου της Nova.

Πρόκειται για το σύνολο των συνδρομών που κάθε μήνα διαχειρίζεται η εταιρεία και οι οποίες αφορούν σε υπηρεσίες τηλεφωνίας, ιντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης. Στο τέλος του περασμένου Ιουνίου, η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία διέθετε 970 χιλιάδες συνολικές συνδρομές, αριθμός που εκτιμάται ότι έχει αυξηθεί κατά 60 χιλιάδες, σπάζοντας το φράγμα το 1 εκατομμυρίου.

Υπολογίζεται πως ήδη οι συνδρομητές με υπηρεσίες 3Play φθάνουν τις 250 χιλιάδες, ενώ ο αριθμός των συνδρομητών της Nova έχει προσεγγίσει τους 430 χιλιάδες (από 373 χιλιάδες στο τέλος του περασμένου Ιουνίου). Η Forthnet αποτελεί έτσι τον πρώτο εναλλακτικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο, δεύτερο συνολικά στην αγορά σταθερής και broadband πίσω από τον ΟΤΕ, και πρώτο στην αγορά του pay TV.

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, η μεγάλη αύξηση στη συνδρομητική βάση της εταιρείας οφείλεται ξεκάθαρα στο Nova 3Play και σε καινοτόμες εμπορικές προτάσεις. Από την άνοιξη του 2013 ουσιαστικά η εταιρεία δημιουργησε τη νέα αυτή αγορά, εκμεταλλευόμενη το στρατηγικό πλεονέκτημα του αποκλειστικού περιεχομένου (αθλητικού και κινηματογραφικού) που έχει αποκτήσει. Η νέα εμπορική πολιτική που ακολούθησε αποτυπώθηκε στη συνδρομητική της βάση, ενώ τα ίδια στελέχη αναφέρουν πως η πολιτική αυτή θα αποτυπώνεται θετικά και σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων σταδιακά από το 2014.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της εταιρείας αποτελεί και το συμβόλαιο με τη Superleague για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, συμφωνία η οποία επεκτάθηκε έως το 2017. Η Forthnet έχει διασφαλισμένα τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα των ελληνικών πρωταθλημάτων στα δημοφιλέστερα σπορ, καθώς πέτυχε την επέκταση της συνεργασίας της με Super League μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ταυτόχρονα ξεκίνησε την συνεργασία της με την Basketleague ενώ επέκτεινε την συνεργασία της και με την Volleyleague.

H αύξηση κεφαλαίου

Αναφορικά με την υλοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, πρόσφατα ο Deepak Padmanabhan, διευθύνων σύμβουλος της Emirates International Telecomunications (ΕΙΤ) που ελέγχει το 41,27% της εταιρείας, δήλωσε πως δεν υπάρχει πλάνο για παραχώρηση συμμετοχών σε άλλες χώρες (πλην της Τυνησίας και του Ντουμπάι) όπου η Emirates διαθέτει παρουσία, κάτι που θεωρήθηκε από την αγορά ως θετικός οιωνός για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ. Υπενθυμίζεται πως η Forthnet έχει ανακοινώσει ΑΜΚ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ παλαιών μετόχων (με αναλογία 15 νέες μετοχές προς 2 παλαιές), ύψους 29,1 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως.

Στην εταιρεία εκτός της ΕΙΤ, συμμετέχει και η Fine Life Group (μέσω της Zesmero Ltd). Η τελευταία πλέον κατέχει ποσοστό 27,04% της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, μετά την απόκτησή της από τους Ολλανδούς της Delta Lloyd οι οποίοι και αποχώρησαν από το μετιχκό κεφάλαιο της εισηγμένης. Tα επενδυτικά κεφάλαια που ελέγχουν τη Fine Life Group, έχουν έλθει σε κατʼ αρχήν συμφωνία με τη Wind Hellas, με την τελευταία, έπειτα από σχετική συμφωνία, να αποκτά το δικαίωμα αγοράς του συγκεκριμένου ποσοστού έως τον Ιούλιο του 2014.

Ν. Χρυσικόπουλος
www.capital.gr

Από περιέργεια, υπάρχουν 680 χιλιάδες έλληνες που βλέπουν νοβα τηλεόραση ? 250χ σε συνδιασμό με forthnet, ενώ έχει άυξηση και το σκέτο πακέτο νοβα σε 430.000 ?
(και η σκέτη forthnet 350.000 ακόμα)

Η έχουν προσθέσει όσους πήραν το Χριστουγενιάτικο πακέτο με forthnet και νόβα μαζί με τους παλιούς συνδρομητές νοβα για να πάει 430χιλιάδες , συν 250χ νέους με 3play ?
(εδώ δεν μπορώ να υπολογίσω περισσότερες λεπτομέριες)

Δεν πιστέυω να ενοούν 250.000 με 3play , 180.000 με σκέτο νοβα και 600.000 που έχουν σκέτη τηλεφωνία ... αν και δεν είναι κάτι εξωπραγματικό.... απλά τα 2 προηγούμενα σενάρια δείχνουν τεράστια έως απίστευτη αυξηση αν ανέβηκε ακόμα και η σκέτη νοβα.

Last edited:

Εγω καταλαβαινω οτι ειναι 430.000 οι συνολικες συνδρομες νοβα απο τις οποιες οι 250.000 εχουν 3play.