Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

ειμαι πολυ περιεργος τι θα γινει με τα ονοματα...

το forthnet group εξαφανιστηκε....

το ονομα wind ειναι δανεικο απο τον sawiris (καπως ετσι τον λεγαν)

το ονομα nova ειναι γενικα πολυ ισχυρο για την τβ στην ελλαδα

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Οι εξελιξεις αλλα δειχνουν... Το 32% πηρε απο forthnet.. Και με περιεχομενο που μονο ο ΟΤΕ συγκρινεται και σε καμια περιπτωση η cyta.

η wind χρειάζεται συνδρομητική τηλεόραση και έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτό το θέμα οπώς και σε δίκτυο . Αναμεένουμε τις εξελίξεις γιατι προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση και από τις δυο πλευρές για κάποια εξαγορά

κατι μας ειπε τωρα και αυτη, αυτα ειναι γνωστα εδω και2-3 χρονια. το θεμα ειναι οτι μαλλον ουτε στις τραπεζες συμφερει να κλεισει...

Για τα "καλά" θα μπει στον ...χορό του Μουντιάλ 2014 η Nova, καθώς ο "σκύλος" μαθαίνει ότι έχει κάνει πρόταση προς την ΔΤ, ώστε να αποκτήσει πλάνα των αγώνων και να "ντύσει" εκπομπή, ενώ είναι πάντα ανοιχτό να μεταδώσει κάποια παιχνίδια.
Σε κάθε περίπτωση, το συνδρομητικό της Κάντζας θα έχει απεστλμένο στην Βραζιλία, για τις ανάγκες κάλυψης του ρεπορτάζ της Εθνικής μας ομάδας. Η Nova που βασικό της σύνθημα την φετινή σεζόν είναι το "Παίζουμε Ελλάδα" όλα δείχνουν πως δεν θα μείνει έξω απ' το κορυφαίο "ραντεβού" του καλοκαιριού.
www.sportdog.gr

Γράφει ο/η Digital TV

Μαύρο σκοτάδι έπεσε πάλι στο 15ο λεπτό της διάρκειας του αγώνα Ολυμπιακός – Άντερλεχτ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Digital TV info το μαύρο σκοτάδι έπεσε ταυτόχρονα σε 2-3 serves, αφήνοντας για άλλη μια φορά στα κρύα του λουτρού τους παράνομους συνδρομητές τους. Το συγκεκριμένο μαύρισμα φαίνεται να προτιμάται στα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού, από την Nova.

να κανω μια ερώτηση ρε παιδιά; πως υπάρχουν ακομα παράνομοι συνδρομητές ; με τις αλλαγές των καρτών αυτο δεν το φτιαξανε;

Εγώ δεν το κατέχω το θέμα, αλλά έχω καταλάβει ότι το έχουν γυρίσει σε streaming. Μοιράζουν το σήμα όπως βγαίνει από τις αναλογικές εξόδους του δέκτη.

Δήλαδη ο επισημος δέκτης βγαζει σημα απο τις αναλογικες εξόδους;
Μαλιστα, κατι μαθαμε κ σημερα.
Ευχαριστώ

Γιατί να μην βγάζει; Ακόμα και από την έξοδο RF βγάζει.
Βέβαια με όλα αυτά που γίνονται, δεν ξέρω για πόσο ακόμα... :flipout:

Από 1/1/2014 το κανάλι Private Spice μετονομάζεται σε BRAZZERS TV Europe και εμπλουτίζεται με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές hardcore παραγωγές 24 ώρες το 24ωρο και με 2 πρεμιέρες αξεπέραστης ποιότητας κάθε βράδυ!

Last edited by a moderator:

Διαβάζω οτι η Vodafone ήρθε σε συμφωνία με τους Άραβες.
Οπότε πρέπει να πάρει τουλάχιστον το 44%.

υποτειθεται η voda εχει αποκλειστικη συμφωνια με τηνhol που το απογορευει νσ συνεργαστει με ιδιες εταιριες του κλαδου... αι να δουμε...

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Το διαβασα και γω, να δουμε τι θα γινει, αρκει να γινει γρηγορα γιατι κλεινω 12μηνο στην βοντα και θελω να δω τι θα κανει με το 4play αν κανει κατι.

Last edited:

Εγω το βλεπω να αργει το 4πλει. Ειναι πολυ ανακατεμενη η κατασταση ακομα. Εκτος αν αυτο με την εισοδο και της βοντα ειναι αρβυλα τοτε η κατασταση ριναι πιο ξεκαθαρη. Επισης ενας φιλος ειπε οτι τα εταιρικα μεταφερφηκαν σε wind κατι σημαινει και αυτο.

Αυτο με τη βοντα προσωπικα δε νομιζω να ισχυει καθως με την χολ μια χαρα τα πανε και σε αριθμο συνδρομητων και σε τιμες και σε 4play.

Η wind θα μεινει πισω σν δεν παρει κατι με συνδρομητικη tv

Εγω το βλεπω να αργει το 4πλει. Ειναι πολυ ανακατεμενη η κατασταση ακομα. Εκτος αν αυτο με την εισοδο και της βοντα ειναι αρβυλα τοτε η κατασταση ριναι πιο ξεκαθαρη. Επισης ενας φιλος ειπε οτι τα εταιρικα μεταφερφηκαν σε wind κατι σημαινει και αυτο.

Αυτο με τη βοντα προσωπικα δε νομιζω να ισχυει καθως με την χολ μια χαρα τα πανε και σε αριθμο συνδρομητων και σε τιμες και σε 4play.

Η wind θα μεινει πισω σν δεν παρει κατι με συνδρομητικη tv

Τα εταιρικα μεταφερθηκαν για αλλο λογο και πολυ πριν την εισοδο της Wind.
Εξαλου η voda και η forthnet ειναι ανταγωνιστές στα μισθωμενα.