Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Τι φρούτο είναι αυτό πάλι?
Μαθαίνω ότι η wind θέλει τη nova μόνο με την προϋπόθεση τιμολογίων ανταγωνιστικών του otetv!

πιο ανταγωνιστικα απο το 3play δεν εχει.

καλα με wind και voda εκει μεσα βλεπω να αργει να βγαινει ακρη... τουλαχιστον ας ριξουν κανα ευρω.αν και γενικα η βοντα ειναι αγριεμενη γενικα στην αγορα της ευρωπης....

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ναι αν θες το 3paly για να βλέπεις μόνο το start pack. Αν θες ταινίες ή/και αθλητικά η τιμή εκτοξεύεται και παύει να είναι ανταγωνιστικό το 3play! Αν είσαι κιόλας επαρχία και το πάρεις μέσω ΑΡΥΣ υπολόγισε άλλα 10 ευρώπουλα παραπάνω.

Τωρα που ανακοινωθηκε επισημα η συμφωνια Nova Cyprus - Warner bros θα παψουν να υπαρχουν τα ενοχλητικα κενα στο προγραμμα των novacinema cy;

Η nova ή η Forthnet? Ένα και το αυτό θα μου πείτε... Γιατί δε μας λένε πόσοι έχουν σκέτο νόβα και πόσα χρήματα ανά συνδρομητή εισέπρατταν πριν και πόσα εισπράττουν τώρα. Να μάθουμε και το όφελος από την πάταξη της πειρατείας και τα κλειδώματα.

ρε φίλε με συγχωρείς, έβγαλες άκρη εσύ από τα ποσοστά που γράφει; δεν είμαι και καλός στα μαθηματικά... για συνδρομητές LLU γράφει και 3play.
Πετυχημένη στρατηγική το 3play, είμαι και πελάτης, αλλά κάτι μου λέει πως σαν τηλεόραση θα την είχε φάει το μαύρο σκοτάδι, τώρα το νοβα είναι απλά το κουλουράκι (ή τυρόπιτα κλπ.) που σερβίρει το καφενείο μαζί με το κυρίως ρόφημα για το οποίο πληρώνει ο πελάτης. Με καλύτερο "μεζέ" πουλάνε πιο πολλούς "καφέδες"...
Το πως καταμερίζουν μετά τα έσοδα είναι δικά τους μαγικά για να μη φαίνεται χρεοκοπημένη μια εταιρία πολύ βαρύ και ακριβό πεπόνι μέχρι πριν λίγο καιρό. Δημιουργική λογιστική βλέπω. Η forthnet ως τηλεπικοινωνίες επωμίζεται όλο το χρέος ενός αποτυχημένου παρόχου τηλεόρασης. Και τέλος πάντων το ευκολο να δω είναι το 12,7% αύξηση συνολικών συνδρομών, με 5,8% μείωση εσόδων.

Last edited:

Ολες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν.Τα ωραιοποιούν και προμοτάρουν αυτά που θέλουν.
Επιγραμματικά, κοντά στα 50εκ. οι ζημίες, -40000 χιλ. οι μόνο με νόβα συνδρομητές και θα περίμενα μεγαλύτερο ποσοστό 3play συνδρομητών.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

ρε φίλε με συγχωρείς, έβγαλες άκρη εσύ από τα ποσοστά που γράφει; δεν είμαι και καλός στα μαθηματικά... για συνδρομητές LLU γράφει και 3play.
Πετυχημένη στρατηγική το 3play, είμαι και πελάτης, αλλά κάτι μου λέει πως σαν τηλεόραση θα την είχε φάει το μαύρο σκοτάδι, τώρα το νοβα είναι απλά το κουλουράκι (ή τυρόπιτα κλπ.) που σερβίρει το καφενείο μαζί με το κυρίως ρόφημα για το οποίο πληρώνει ο πελάτης. Με καλύτερο "μεζέ" πουλάνε πιο πολλούς "καφέδες"...
Το πως καταμερίζουν μετά τα έσοδα είναι δικά τους μαγικά για να μη φαίνεται χρεοκοπημένη μια εταιρία πολύ βαρύ και ακριβό πεπόνι μέχρι πριν λίγο καιρό. Δημιουργική λογιστική βλέπω. Η forthnet ως τηλεπικοινωνίες επωμίζεται όλο το χρέος ενός αποτυχημένου παρόχου τηλεόρασης. Και τέλος πάντων το ευκολο να δω είναι το 12,7% αύξηση συνολικών συνδρομών, με 5,8% μείωση εσόδων.

Νομίζω ότι η κατάσταση είναι εντελώς ανάποδη. Τα μεγαλύτερα έσοδα έρχονται από την τηλεόραση:

Συνδυαστικές υπηρεσίες (2play) 103.776.977 ευρώ.
Συνδυαστικές υπηρεσίες (3play) 17.478.533
Τηλεφωνία 16.794.508
ADSL 13.820.129
Έσοδα Συνδρομητικής τηλεόρασης 153.470.064

Τα έσοδα από νόβα (σκέτη) είναι μεγαλύτερα από όλες τις άλλες δραστηριότητες μαζί.
Οπότε η τηλεόραση είναι ο καφές.

είναι λογικό να έχει τα περισσότερα έσοδα της από την τηλεόραση όταν εκεί έχει 450.000 συνδρομητές αλλά και μερίδιο αγοράς άνω του 50 % .

Last edited by a moderator:

Νομίζω διαχρονικά η τηλεόραση ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της φόρθνετ, από την στιγμή που την αγόρασε.

το σημαντικο ειναι το φρεναρισμα στη μειωση εσοδων οπου με την προσθηκη πολλων συνδρομητων στο 4 τριμηνο σχεδον μηδενιστηκε...

Εγώ θα έλεγα το σημαντικό είναι η μείωση 50% στις ζημιές, με ταυτόχρονη μείωση του χρέους, έστω και κατά 10 εκ. ευρώ.

καλα εγω πιστεω οτι τα δανεια επιχειρησεων και θα κουρευτουν και θα αναχρηματοδωτηθουν. σιγα μη χασει εντελως 350εκ η τραπεζα. ασε που ειναι και απο ποισω η βοντα με το σακουλι απο δις ευρω απο τη verizon.

παντως η βοντα εδωσε 7.5 δις στην ισπανια για με εταιρια σταθερης/τβ. με το 1/10 εχει παρει ολη τη φορθεντ και ξεπληρωνει και τα δανεια

Το θέμα δεν είναι τα δάνεια, αλλά να γυρίσει στην κερδοφορία...

όταν ξεκίνησε το 2play forthnet πουλούσε τηλεφωνία + ίντερνετ = 40 ευρώ
η φουλ νόβα τότε κόστιζε 60 ευρώ χοντρικά και ήταν ανεξάρτητη από τη forthnet
τώρα πουλάει το βασικό 3play με 30 ευρώ. στην ανάλυση λογαριασμού τα μισά χρήματα "αγοράζουν" νόβα που δείχνει ΜΟΝΟ τα ελέυθερα κανάλια.
Δηλαδή το 2play χρεώνεται στο πελάτη κοντά στο ποσό που το αγοράζει η εταιρία από τον ΟΤΕ. Και τα υπόλοιπα χρήματα αγοράζουν mega, ant1 και history-auction-channel
όλα τα υπόλοιπα αποκλειστικά κανάλια νόβα, Αθλητικά & ταινίες, χρεώνονται 10-15 ευρώ επιπλέον, ανάλογα με το σε ποια "προσφορά" θα σε πιάσει η εταιρία.
Όχι δεν είναι δημιουργική λογιστική, έκανα λάθος.