Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ούτε εγώ δεν θα είχα θέμα να κουβαλάω δέκτη. Εγκατάσταση υπάρχει.

Και δεν είναι και δωρεάν..

Τιμές εξοπλισμού και εγκατάστασης Nova Εξοχικό:

Εξοπλισμός:

NovaBox HD 831: 49
NovaBox HD PVR 865: 149
Το δορυφορικό πιάτο προσφέρεται Δωρεάν
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ισχύει έως 30/6/2014).

Με τον ίδιο δέκτη να τον κουβαλάμε δεν γίνεται πλέον? Ρωτάω επειδή θα μιλήσω σήμερα και μου είπαν για την παραπάνω προσφορά αλλά δεν μου ανέφεραν τίποτα για αγορά έξτρα δέκτη.
Μην με πιάσουν αδιάβαστο

Και βέβαια γίνεται, απλά αυτοί που "βαριούνται" να το κάνουν, θα πληρώσουν έξτρα τον δέκτη για να αποφύγουν την "ταλαιπωρια".

Δεν ξέρω βέβαια, αν έχεις στην κατοχή σου ένα δέκτη, μπορείς να τον χρησιμοποιησεις ως "εξοχικό"???
Εννοείται βέβαια κατόπιν συνεννόησης με την Νοβα, απλά για να αποφύγεις την αγορά.

Re: Νέα για τη NOVA

εγω εχω τον 831 και καθεται και χρησιμοποιω τον 865 για παραδεγμα

επισης τι εννοουν εξοχικο? το πατρικο μου δλδ (ειναι σε αλλη πολη) θεωρειται εξοχικο οταν παω?

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

επισης τι εννοουν εξοχικο? το πατρικο μου δλδ (ειναι σε αλλη πολη) θεωρειται εξοχικο οταν παω?

Εμένα μου είπαν ότι εξοχικό είναι οτιδήποτε εκτός της πόλης που μένεις. Οπότε λογικά ναι.

Αν δεν έχεις την λογική να απαντήσεις μόνος σου σε αυτή την ερώτηση, δεν θα μπω στον κόπο να στην απαντήσω.

Υπάρχει το Official Support, αυτοί φαντάζομαι θα σου απαντήσουν.

Υ. Γ Θα σου δώσω ένα Tip, δεν υπάρχει γεωγραφική σύνδεση με οποιονδήποτε δέκτη.

Last edited:

ωραια σπιτι στο κεντρο και σπιτι στη γλυφαδα. για πες αν ισχυει η οχι

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

στο να την χαρακτηρισεις ασοβαρη προλαβες να τρολλαρεις. και προφανως δεν μπορεις να απαντησεις με σιγουρια

Στην ερώτηση αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τον "ανενεργό" 831 χωρίς να πρέπει να αγοράσει άλλον, η απάντηση είναι θετική.
Υπάρχει ο αυτονόητος περιορισμός όμως, του να μην έχεις το NovaPlus αν χρησιμοποιείται 831 στο "εξοχικό" και έχεις 865 στην κύρια κατοικία.

Εγώ έχω καταλάβει ότι ένας δέκτης θα παίζει την φορά. Όταν θα πηγαίνεις στο εξοχικό, θα κλειδώνουν τον δέκτη στο σπίτι και θα ανοίγουν αυτόν στο εξοχικό. Κατάλαβα λάθος;
(Οπότε, γιατί να τους νοιάζει που θα βρίσκεται ο δέκτης; )

σημασια εχει οτι θα παιζει μονο ο ενας δεκτης οποτε τι σημασια εχει το που θα ειναι το σπιτι ρε παιδια?εχει δικιο ο nvianitakis λιγο λογικη θελει...δλδ τι θα κερδισω αν το σπιτι ειναι δυο τετραγωνα απο το δικο μου κ το δηλωσω εξοχικο?παλι στο ενα θα βλεπω

Ε το λογικό-ενα serial καρτας paired με ενα serial αποκωδικοποιητη ανα πασα στιγμη. Θα ισχυει αραγε με μεταχειρισμενους δεκτες; Αν ναι, καλουτσικο θα ειναι.