Με αυτή την λογική, αν πάρω τον δέκτη και πάω στο εξοχικό, γιατί πρέπει να το δηλώσω? Αν δεν υπάρχει γεωγραφικός έλεγχος?
Το ρωτάω γιατί λόγο καλοκαιριού αυτό το κάνω κάθε ΣΚ. Πρέπει κάθε ΣΚ να παίρνω τηλέφωνο ή αν χρησιμοποιώ τον ίδιο δέκτη, αυτός παίζει παντού?
Δηλωνεις οταν η κάρτα μπει σε διαφορετικό αποκωδικοποιητη, ακομη και αν αυτος ειναι στον κάτω οροφο. Αν παρεις τον αποκωδικοποιητη μαζι με την καρτα και πας καπου προφανως και δε χρειαζεται τηλεφωνο. Το που ειναι αυτοι οι αποκωδικοποιητες δεν εχει καμια σημασια. Αθηνα, χωριο, εξωτερικό.
Ότι λέμε τώρα ισχύει για την προσφορά της Νοβα, "εξοχικό" που προϋποθέτει δεύτερο δέκτη με την κάρτα του.
Μην τα μπερδεύουμε. Όσοι απλά μετακινούσαν τον δικό του δέκτη, δεν αλλάζει κάτι.
Κώστα, οι κάρτες δεν αλλάζουν δέκτες, είναι παντρεμένες.
Αν παρ' ελπίδα έχεις κάποιον δέκτη με κάρτα που είναι τώρα ανενεργός, μπορεί να γίνει ο δεύτερος για χρήση στο "εξοχικό". Απλά πριν φύγεις δηλώνεις ποιον θέλεις ενεργό.
Τουλάχιστον αφήστε κάποιους που πραγματικά θέλουν να μάθουν, και σεβαστείτε κάποιους άλλους που παλεύουν να ΜΑΣ ανοίξουν τα μάτια, για τους οποίους θαυμάζω την υπομονή τους.
Έχει αρχίσει να χάνει και στο κινηματογραφικό...άμα χάσει και το Champions League σε 2-3 μήνες που γίνεται ο διαγωνισμός κλάφτα...απορώ τι θέλει να την αγοράσει μετά ο ΟΤΕ...τι θα την αγοράσει για την Σούπα Λιγκ?
Από το '15-'16 θα το πάρει...σ'ένα χρόνο δλδ...μετά μένει μόνο με σούπαλιγκ και euroleague...που συμφωνώ φέρνει πολλούς συνδρομητές αλλά μετά θα πρέπει να ρίξει τρελά την συνδρομή...με 39.90 3play full pack θα πρέπει να μείνει και με το 29,90 που είναι σήμερα το start θα πρέπει να πάει το cinema pack αν θέλει να επιβιώσει...
Έχει να προσθέσει είτε στούντιο είτε αθλητική διοργάνωση (δεν μιλαώ καν για κανάλι γιατί θα πεθάνουμε στα γέλια) εδώ και πόσα χρόνια...μόνο χάνει...
Από την στιγμή που αν θέλει κάποιος βάζει 2play καμιά hol ή καμιά wind με 18ευρώ..βάζει και ένα ote tv με 27 και έχει με 45 ευρώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!Και ούτε κάθε χρόνο παζάρια ούτε τίποτα.
Από την στιγμή που αν θέλει κάποιος βάζει 2play καμιά hol ή καμιά wind με 18ευρώ..βάζει και ένα ote tv με 27 και έχει με 45 ευρώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!Και ούτε κάθε χρόνο παζάρια ούτε τίποτα.[/QUOTE]
Παιδια καλημερα .Αυτο που λες φιλε μου εκανα και εγω απλα πηρα τον οτε απο γνωστο με 21. οποτε ολα μαζι 41. και μου δίνει και 2 ωρες στο κηνητο και 300 μβ στο λαπτοπ. απλα αντι για 12 ωρες απο το σταθερο μου δεινει 5 η wind. οποτε για πια καλη προσφορα μιλάμε πια?? ενταξη πριν 18 μηνες που με προσέγγισε η νοβα με 40 ολα πλην σινεμα ηταν τοπ. τωρα δεν δεινω με τιποτα πανω απο 40 για ολα. ειμαι στην διαδικασια της μεταφορας και μεχουν παρει 4 τηλ σε σταθερο και κινητο αλλα δεν το σήκωσα γιατι ο τροπος που μου απαντουσαν οταν πριν δεκα μερες τους ελεγα οτι θελω και το σινεμα πακετο αλλα εως 50 και μου απαντουσαν 65 και μετα αντε 60 + 5 ta hd δεν μου αρεσε καθολου . Οποτε ο καθενας κρίνει οπως θέλει και αναλογως ενεργει, αλλα το να λεμε οτι ειναι μια καλη προσφορα πια της νοβα νομιζω οτι δεν ισχειει!!!
Θέλω να ρωτήσω κάτι εγώ σε όποιον γνωρίζει. Τι θα συμβεί τώρα που η nova έχασε την Universal? Λέει το δημοσίευμα από 1η Ιούλη αλλά βλέπω ότι και τον Ιούλιο παίζουν στην nova ταινίες της Universal όπως Zero Dark Thirty, Oblivion κτλ. Είδα επίσης ότι στις 17 Ιούλη θα έχει πρεμιέρα στον οτε το Fast & Furious 6 (πρώτη φορά πριν την nova). Αυτό τώρα πότε θα το δείξει στην nova? Σε κανένα χρόνο? Αν ισχύει αυτό πραγματικά κρίμα γιατί η Universal είχε πολλά ωραία blockbuster όπως πχ τους Άθλιους, την Ναυμαχία, το Dallas Byers Club που ήθελα να τα δώ σύντομα (τους Άθλιους πχ τους άφηνα για αργότερα γιατί δεν με βόλευε το πρόγραμμα του Novacinema και τώρα δεν ξέρω αν θα το ξαναπαίξει).
Αλλά και η ναυμαχία μπορει να λεει Universal αλλά στην Ελλ'αδα έρχεται απο την UIP που ουσιαστικά ειναι συνεταιρισμός απο κάποια στούντιο (κοινοπραξία paramount - universal) που φέρνει επιλεγμένους τίτλους στην Ευρώπη σε καλύτερες τιμές. Ειναι μπέρδεμα με τα στούντιο. Δουλευα χρόνια σε εταιρεία του χώρου και τα ψιλοξέρω. Δεν ειναι πάντα οτι γράφει στην αρχή. Επίσης αρκετες ταινιίες πλέον περνάνε μέσω εταιριών διανομής και όχι απευθείας με τα στουντιο. Αν λοιπον η πλατφορμα έχει συμβαση με παρόμοια εταιρεία, δεν παίζει ρόλο το στούντιο αλλά η σύμβαση που έχει η εταιρεία διανομής με την εκάστοτε πλατφόρμα. Τέτοιες ειναι οι feelgood, odeon, spentzos, hollywood ent, audiovisual, rosebud, playtime....
Εαν η ΝΟΒΑ έχει σύμβαση α προβολής με την εταιρεία διανομης Feelgood Entertainment, (πού έχει όσο ξέρω) όλες τις ταινίες που διακινει η Feelgood τις δείχνει κανονικά και με τον νόμο, χωρίς να μπορεί να τις δείξει ο ΟΤΕ ανεξάρτητα της σύμβασης με την Universal.
ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA
Στην κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς προς την Forthnet για την εξαγορά της Nova προχώρησε ο ΟΤΕ. Η μη δεσμευτική προσφορά είναι εντός εύρους 250-300 εκατ. ευρώ. Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays.
Σε σχετική ανακοίνωση ο ΟΤΕ αναφέρει: "Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, κατόπιν έγκρισης από το Διοικητικό του Συμβούλιο, κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά στην εταιρεία FORTHNET για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA.
Ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης και αναγνωρίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης υπηρεσίας προς όφελος των καταναλωτών. Ο ΟΤΕ εκτιμά ότι η επιδιωκόμενη συμφωνία θα είναι συμφέρουσα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και συνάδει με τη στρατηγική του Ομίλου.
Η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε ο ΟΤΕ είναι εντός εύρους 250-300 εκατ. Ευρώ, προσαρμοζόμενη ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και τις δανειακές υποχρεώσεις (debtfree/cashfreebasis) της εξαγοραζόμενης δραστηριότητας. Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, αυτή θα τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών.
Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays".
Οντως κατι παιζει. Μολις εχθες ανακοινώθηκε πως η Multichoice θα απορροφηθεί απο την Forthnet. Η μουλτιτσοις ειναι η εταιρεία που έχει την ΝΟΒΑ και ειναι ξεχωριστο κομμάτι. Εφοσον κλείσει η εταιρεία Μουλτιτσοις τότε το πελατολόγιο της ειναι μετεώρο. Η ΝΟΒΑ δίνει στην ΦΟΡΘνετ τους πελάτες και στο 3 πλει τους δίνει παροχή τηλεόρασης αλλα σαν δώρο. Εγω που ειμαι στην ΝΟΒΑ μονο, ο λογαριασμός μου λέει Multichoice Hellas και όχι Φορθνετ.