Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

δεν γινεται αυτο που λες. ειναι μια εταιρια. οσες μετοχες και να αγορασει ειναι ιδιοκτητρια αυτοματως και της forthnet και της nova. η δικη μου λογικη λεει οτι η nova θα συνδιαζεται σε λιγο καιρο και με voda αρα θελουν να ξεφυγει το διδυμο forthnet nova.

Καθως θα ειναι nova3play + vodafone (οπου μαλλον το νετ και το τηλ θα δινεται μεσω forthnet)

Υποθετικά, εγώ πιο λογικό θα έβλεπα την Vodafone να ενδιαφερόταν για την nova (συνδρομητική τηλεόραση) και όχι για την forthnet.. Για να μπορέσει να πάρει το ένα και όχι το άλλο. Εξάλλου θα έχει την hol για internet/σταθερή.

'Ετσι, θα έχει όλο το πακέτο, κινητή (Vodafone), σταθερή και internet (hol) και τηλεόραση (nova) κάνοντας συνδυαστικές προσφορές και θα αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά. Αυτό βλέπω να είναι ο στόχος της Vodafone.
Σκέψου πόσοi χιλιάδες πιθανoί πελάτες (υπάρχοντες συνδρομητές nova) θα μπορούσαν να φέρουν στη Vodafone το κινητό τους τηλέφωνο, αν μέσω συνδυαστικής προσφοράς έχουν κάποιο κέρδος.
Αφού δεν πέτυχαν τον στόχο τους με το hol video club σε ότι αφορά στη συνδρομητική τηλεόραση, ώστε να παρέχουν ένα πετυχημένο 3play.

Βέβαια δεν ισχύει αυτό, αφού θέλουν το κομμάτι Internet, που έχει λιγότερα χρέη, αφού η Nova έχει τεράστια χρέη,

Για το τι θα ισχύσει βέβαια, θα δούμε...

Last edited:
Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της απορρόφησης της Multichoice από τη Forthnet, δεν ξέρω αν έχουν βάση αυτές οι σκέψεις.

πιστευω η forthnet θα γινει ο κυριος παροχος σταθερης για wind και voda.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της απορρόφησης της Multichoice από τη Forthnet, δεν ξέρω αν έχουν βάση αυτές οι σκέψεις.

Δεν είναι προχθεσινή ανακοίνωση. Η συγχώνευση ανακοινώθηκε την βδομάδα που έκανε προσφορά εξαγοράς ο ΟΤΕ. Πριν 2 μέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά.
(Το είχα γράψει στο φόρουμ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Δεν είναι προχθεσινή ανακοίνωση. Η συγχώνευση ανακοινώθηκε την βδομάδα που έκανε προσφορά εξαγοράς ο ΟΤΕ. Πριν 2 μέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά.
(Το είχα γράψει στο φόρουμ...)

Μην παίζουμε με τις λέξεις.
Έγραψα την προχθεσινή ανακοίνωση, την οποία και επιβεβαιώνεις.
Μην φοβάσαι, δεν επιδίωξα την πρωτιά στην είδηση.

Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια σας παρακαλω. Πως θα βρω το MyNova για να δω αν εχω χρεωσεις στον λογαριασμο μου? Ευχαριστω πολυ!!!

προς το παρον το MyNova δεν λειτουργει.Υπαρχει καποιο προβλημα εχουν ενημερωθει τα παιδια απ το επισημο φορουμ που εχει εδω περα η nova

Σημερα μου ηρθε μαιλ απο την νοβα

Eρωτηματολόγιο για την υπηρεσία Nova HD
Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες, θα θέλαμε την πολύτιμη γνώμη σας για μια έρευνα που διεξάγουμε σχετικά με την υπηρεσία Nova HD (Υψηλή Ευκρίνεια). Παρακαλούμε θερμά να αφιερώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να απαντήσετε στο σύντομο ερωτηματολόγιο, πατώντας εδώ.

Με εκτίμηση,

Tμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Nova

Εχει ερθει σε κανεναν αλλον αυτο?

ΥΓ εγω παντως τους εγραψα στο 6 να ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩς ΟΛΟΙ!!!! ε μαααα!!!!:twoguns:

μπορουμε να το συμπληρωσουμε και εμεις?ευκαιρεια να το πουμε η περισσοτεροι οτι πρεπει να μπουν χωρις κοστος τα hd...

Αν κρινω απο τις ερωτησεις μαλλον απευθυνεται σε πελατες που ειχαν HD και το σταματησανε. Η 4-5-6 ερωτηση αφορα καποιον που ειχε παλια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

παντως εγω το εστειλα κανονικα με το παραπανω λινκ αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι
εκει που λεει με ποσα χρηματα θα συνεχιζα τα hd εγραψα δωρεαν αν και προσωπικα τα εχω δεωρεαν

επιτέλους φτιαξανε το my nova για το να βλεπετε το λογοριασμο σας

Α, και κάτι άλλο. Επιβεβαιώνεται η αποκλειστικότητα της «Στάσης media» απ' τα τέλη Ιουλίου, για την απόκτηση απ' τη Nova των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Nova και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

www.sportfm.gr