Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

A καλά η Νόβα έχει χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια!Χάνει την MGM και πάνε ταινίες όπως τα Hobbit ρε γ***!! Με αυτήν την τακτική με φαίνεται ότι πάει να χάσει και το Ch L ενώ η συζήτηση για νέα κανάλια νοβα έχει να αλλαχτεί κανένα χρόνο και...!!!
http://rexsat.blogspot.gr/2014/09/bing-bang-tv.html

Εγώ αν θα έβαζα NOVA θα έβαζα μόνον για το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! για όλα τα αλλα είμαι καλυμμένος με το OTEtv,μπαίνουν συνεχεια κανάλια αναβαθμίζονται συνεχεια τα κανάλια και με λίγα λόγια δείχνει ότι κάτι κάνει και δεν μένει στάσιμος..

Ok ίσως η ποιότητα να είναι λίγο καλύτερη στα HD η NOVA.. αυτό φτιάχνεται με έναν επιπλέον αναμεταδότη,έχει μπει ο ΕΚΤΟΣ πρόσφατα αν βάλουν έναν ΕΒΔΟΜΟ τέρμα η οποιες γκρίνιες ακούγονται...

Τέλος αν δείτε lo link που έβαλε ο φίλος θα καταλάβετε τι θέλω να πω..το βάζω και εγώ ..

http://rexsat.blogspot.gr/2014/09/bing-bang-tv.html

Αν χάσει η NOVA το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓ,ακουμε πολυ δυνατα για τον ΟΤΕ τότε τελειωσε το πανηγύρι,όσο για τους απαξιωμένους ελληνικούς αγώνες πας και σε μια καφετερια 1 φορα την εβδομάδα,εδώ έχουμε προταθληματαρες με το ελληνικό θα ασχολούμαστε.

Last edited:

Μα όποιος βάζει nova βάζει για τα αθλητικά που έχει chl , euroleague , ελληνικό πρωτάθλημα και είναι σίγουρο ότι αν χάσει το chl που είναι η κορυφαία διοργάνωση τότε θα αλλάξουν και πολλά .

αντεχει οικονομικα να παρει ο οτε το ch απο την Nova?
και αντε και αντεχει και το περνει.θα μεινει στην ιδια τιμη η συνδρομη..?

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Η διατήρηση champions league και europa league είναι μονόδρομος.Κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται αποτυχία.

Και το CL να παει στον οτε δεν θα αλλάξει τιποτα. Η λογική του "θα παω μια φορα στην καφετερια" αρμόζει εξάλλου πιο πολυ στην συχνότητα προβολής του CL. Περαν του κοστους που σωστά ανέφερε ο Δημήτρης. Αν θέλετε να συζητήσετε που να έχει βάση, θα είναι τι θα συμβεί αν παει η superleague στον οτε.

Το κόστος CHL είναι μικρότερο από SL. Αν μπορεί το πάρει η Nova μία, ο ΟΤΕ μπορεί να το πάρει πέντε. H SL δεδομένου και της ποιότητας την παρούσα χρονική στιγμή αλλά και λόγω ΣΚ όπου ο κόσμος έχει προφανώς περισσότερο χρόνο είναι βούτυρο στο ψωμί για τις καφετέριες. Μεσοβδόμαδα πλέον είναι too much.

to ελληνικο πρωταθλημα δεν με ενδιαφερει ,πρωτον γιατι ειναι κατοτερο των προδοσκιων μου σε σχεσει με τα ιταλικα ισαπονικα γερμανικα αγγλικα
ομαδα τους γ εθνηκης να δεις παιζουν πολυ καλυτερα απο το δικο μας πρωταθλημα........οπως εχω εγκαταληψη και το γυπεδο......
οποτε για μενα δεν ειναι κριτηριο η επηλογη αυτη ...αν υρθα στη νοβα ηρθα για την τιμολογιακη πολιτικη του οτε ,που αλλα συμφωνουσες και αλλα
πληρωνες.....για μενα σαν πακετο ο οτε τν ειναι καλητερος.(στο προγραμμα ενωω)...σε χρηματικο κοστος 65 ελεγαν ,χρεωνανε +φπα και
ας λεγανε οτι ηταν στη τιμη
τουλαχειστον στο τιμολογιακο τομεα μεχρι σημερα δεν εχω προβλημα οτι συμφωνησα αυτο ειναι......κρητηριο πολυ σοβαρο για μενα
οποτε πρεπει να λεμε και τα καλα και τα κακα .....οι εταιριες πρατουν αναλογα με το συμφερον τους ,εμεις σαν καταναλωτες πρεπει να ξερουμε
με ανοικτα χαρτια τη αγοραζουμε και τη υπογραφουμε.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Η διατήρηση champions league και europa league είναι μονόδρομος.Κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται αποτυχία.
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου! Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα! Με ενδιαφέρει και το θεωρώ σημαντικό αλλά θα ήθελα και το Τσουλου! Πάντως θα δυσαρεστηθώ ακόμα και αν πάει πχ μισό μισό δηλ Τρίτη νόβα Τετάρτη ΟΤΕ(που κάτι τέτοιο ακούγεται σαν επικρατέστερο σενάριο). Αν η νόβα κρατήσει Τσουλου και Γιουρόπα με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάλας και μπάσκετ και Ευρωλίγκα θα είναι υπερπλήρης για εμένα! Δεν το βλέπω όμως... :-(

Last edited:

Τσου-λου, τσαμπιλίγκι και άλλες είναι ευρέως γνωστές ονομασίες της διοργάνωσης "champions league".
Η διοργάνωση απώλεσε σημαντικό μέρος της λάμψης της με τον απρόσμενο αποκλεισμό του Παναθηναικού, αλλά παραμένει αρκετά ενδιαφέρουσα.

ο οτε εχει ηδη 3 κορυφαια πρωταθληματα(συν τις υπολοιπες διοργανωςεις μικροτερες σε κοστος).
εαν προσθεσει και το chl,δεν θα μπορεσει να μεινει στο 21.90&27.90 αντιστοιχα.
θα αντεξει μια χρονια σε αυτο το επιπεδο τιμων?αντε και αντεξε.απο τη 2η και μετα(και εφοσον διατηρησει ολα τα παραπανω)θα ανεβασει συνδρομη.οποτε κατ´επεκταςη,δεν θα μπορεςει να διατηρηςει τους συνδρομητες του και δεν θα ειναι πια ενα ελκυςτικο δορυφορικο πακετο,αλλα αλλη μια ακριβη-για τον μεςο Ελληνα-συνδρομητικη υπηρεςια.
υπαρχει πλατφορμα με τοσο κορυφαιο αθλητικο περιεχομενο,που να εχει μηνιαια συνδρομη κατω απο 50αρι το μηνα...?
δεν βγαινω μαναμ....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ όπως λες θα ανεβασουν την τιμη καλος ,ποιος όμως θα τους ακολουθηση με την σημερηνη κατασταση και με μυσθους 580 ευρω; ο άλλος δορυφορικο
θα βαλει η θα κοιταξη την οικογενεια του ; οποτε είναι δικοπο μαχαιρι ...η φτηνια φαιρνει τον παρα λεγα οι παλιοι φυλε μου
στη σημερηνη εποχη ακομα και το 50αρικο το σκεφτεσε να το δωσεις .......

αυτο ακριβως λεω Πετρο.μπορει να ειναι εφικτη η αποκτηση του chl,αλλα το θεμα ειναι τι γινεται μετα..
τα κοστη ανεβαινουν και δεν μπορει να μεινει τοσο χαμηλα η συνδρομη του.
ας μην μιλησουμε και για την προοπτικη που ακουγεται σχετικα με την αποκτηση και της sl.εκει θα μιλαμε για εξωπραγματικη συνδρομη για τα Ελληνικα δεδομενα.
δεν γινονται αυτα παιδια.οσο υπαρχουν 2 πλατφορμες,το παιχνιδι ειναι μοιρασμενο και-προφανως-το επιδιωκουν και οι ιδιοι ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου! Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα! Με ενδιαφέρει και το θεωρώ σημαντικό αλλά θα ήθελα και το Τσουλου! Πάντως θα δυσαρεστηθώ ακόμα και αν πάει πχ μισό μισό δηλ Τρίτη νόβα Τετάρτη ΟΤΕ(που κάτι τέτοιο ακούγεται σαν επικρατέστερο σενάριο). Αν η νόβα κρατήσει Τσουλου και Γιουρόπα με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάλας και μπάσκετ και Ευρωλίγκα θα είναι υπερπλήρης για εμένα! Δεν το βλέπω όμως... :-(

Τα ίδια λέμε.Ως διατήρηση εννοώ το πακέτο όπως το έχει τώρα.

εχω την αισθηση οτι-τουλαχιστον-για την επομενη 3ετια,τα πραγματα θα παραμεινουν ακριβως ως εχουν.μοιρασμενα και νοικοκυρεμενα ετσι ωστε να δουλευουν και οι 2 πλατφορμες.
ολα οσα ακουγονται κατα καιρους,ειναι-κατ`εμε-κουβεντα να γινεται..:ears:

to ελληνικο πρωταθλημα δεν με ενδιαφερει ,πρωτον γιατι ειναι κατοτερο των προδοσκιων μου σε σχεσει με τα ιταλικα ισαπονικα γερμανικα αγγλικα
ομαδα τους γ εθνηκης να δεις παιζουν πολυ καλυτερα απο το δικο μας πρωταθλημα........οπως εχω εγκαταληψη και το γυπεδο......
οποτε για μενα δεν ειναι κριτηριο η επηλογη αυτη ...αν υρθα στη νοβα ηρθα για την τιμολογιακη πολιτικη του οτε ,που αλλα συμφωνουσες και αλλα
πληρωνες.....για μενα σαν πακετο ο οτε τν ειναι καλητερος.(στο προγραμμα ενωω)...σε χρηματικο κοστος 65 ελεγαν ,χρεωνανε +φπα και
ας λεγανε οτι ηταν στη τιμη
τουλαχειστον στο τιμολογιακο τομεα μεχρι σημερα δεν εχω προβλημα οτι συμφωνησα αυτο ειναι......κρητηριο πολυ σοβαρο για μενα
οποτε πρεπει να λεμε και τα καλα και τα κακα .....οι εταιριες πρατουν αναλογα με το συμφερον τους ,εμεις σαν καταναλωτες πρεπει να ξερουμε
με ανοικτα χαρτια τη αγοραζουμε και τη υπογραφουμε.....

Να πληρωνει κανεις ΟΤΕ η ΝΟΒΑ για να βλεπει ταινιες η σειρες για εμενα ειναι μεγαλη κουταμαρα. Σχεδον ολοι εχουν πια Ιντερνετ και μπορουν να κατεβασουν οτι θελουν οποτε θελουν και το σημαντικοτερο σε πολυ καλλιτερη ποιοτητα και ακομα πιο σημαντικο πιο φρεσκα χρονικα. Αξιζουν μονο για αθλητικα και κυριως το Ελληνικο πρωταθλημα. Εαν παιζει Ρεαλ-Οσασουνα σαφως θα προτιμησω να δω την Καλλονη με τον Παναθηναϊκο. Τα ειχε τα ξενα πρωταθληματα η Νοβα και συγκρινε την τηλεθεαση με το Εληνικο και εβλεπε την διαφορα. Γι αυτο τα παρατησε και επικεντρωθηκε εκει που υπαρχει Ελληνικο ενδιαφερον. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ EUROPA ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΛΟ.