Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Να πληρωνει κανεις ΟΤΕ η ΝΟΒΑ για να βλεπει ταινιες η σειρες για εμενα ειναι μεγαλη κουταμαρα. Σχεδον ολοι εχουν πια Ιντερνετ και μπορουν να κατεβασουν οτι θελουν οποτε θελουν και το σημαντικοτερο σε πολυ καλλιτερη ποιοτητα και ακομα πιο σημαντικο πιο φρεσκα χρονικα. Αξιζουν μονο για αθλητικα και κυριως το Ελληνικο πρωταθλημα. Εαν παιζει Ρεαλ-Οσασουνα σαφως θα προτιμησω να δω την Καλλονη με τον Παναθηναϊκο. Τα ειχε τα ξενα πρωταθληματα η Νοβα και συγκρινε την τηλεθεαση με το Εληνικο και εβλεπε την διαφορα. Γι αυτο τα παρατησε και επικεντρωθηκε εκει που υπαρχει Ελληνικο ενδιαφερον. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ EUROPA ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΛΟ.

Για την ιστορία, κάποτε για 1,5 σεζόν η Νόβα δεν είχε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις ομάδες που έχασε έλεγε πως " τόσα δίνω " κι αν σ´ αρέσει, αλλιώς τράβα στον άλλο.
Τότε δεν φοβόταν. Παχιές αγελάδες, το χρήμα έρρεε άφθονο και τον alpha digital δεν τον πολυφοβόταν. Τώρα με 300000 και κάτι συνδρομητές ο ΟΤΕ εχει παγιωθεί και η Νόβα αναγκάστηκε να θέσει πλάνα για το τι θέλει κι όχι ότι αρπάξουμε και όσα γουστάρουμε να πάρουμε
Οπότε αυτά περί δημοτικότας και άλλα συναφή καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Ειδικά το "κυρίως Ελληνικό Πρωτάθλημα" πως το βγάζεις το συμπέρασμα;Επειδή βολεύει;
Ο καθένας φίλε μου έχει ενδιαφέροντα και επιλέγει. Σε όλο το post σου εκφράζεις μια συγκεκριμένη άποψη, η οποία είναι σεβαστή, όμως απουσιάζει έστω το "κατ´ εμέ". Εκτός αν θες να περάσεις μια γενική άποψη.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Από τα συμφραζόμενα Το " για εμένα" αφορά το κομμάτι ταινίες. Αν αφορά όλο το post, αναιρώ την τελευταία παράγραφο μου.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Να πληρωνει κανεις ΟΤΕ η ΝΟΒΑ για να βλεπει ταινιες η σειρες για εμενα ειναι μεγαλη κουταμαρα. Σχεδον ολοι εχουν πια Ιντερνετ και μπορουν να κατεβασουν οτι θελουν οποτε θελουν και το σημαντικοτερο σε πολυ καλλιτερη ποιοτητα και ακομα πιο σημαντικο πιο φρεσκα χρονικα. Αξιζουν μονο για αθλητικα και κυριως το Ελληνικο πρωταθλημα. Εαν παιζει Ρεαλ-Οσασουνα σαφως θα προτιμησω να δω την Καλλονη με τον Παναθηναϊκο. Τα ειχε τα ξενα πρωταθληματα η Νοβα και συγκρινε την τηλεθεαση με το Εληνικο και εβλεπε την διαφορα. Γι αυτο τα παρατησε και επικεντρωθηκε εκει που υπαρχει Ελληνικο ενδιαφερον. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ EUROPA ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΛΟ.

Ξεκινάς τη σκέψη σου βασισμένος σε μια λαθεμένη, κατά την άποψή μου, παραδοχή και, συγκεκριμένα, ότι "Σχεδον ολοι εχουν πια Ιντερνετ και μπορουν να κατεβασουν οτι θελουν οποτε θελουν".

Πιστεύεις, λοιπόν, ότι η (μεγάλη) πλειοψηφία των συνδρομητών της Νόβα είναι (νεαρά κυρίως) άτομα που ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ και, μεταξύ άλλων, κατεβάζουν και βλέπουν τα έργα της αρεσκείας τους.
Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα και η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών της είναι άτομα με σχεδόν καθόλου ή έστω ελάχιστη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία που αρέσκεται στο α) να βλέπει τις ταινίες που προσφέρει και β) να βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους τα παιδικά και τα ντοκυμαντέρ και, ίσως, και λίγο ποδόσφαιρο της ομάδας που υποστηρίζουν είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Πιστεύω, επίσης, ότι η Νόβα αλλά και ο ΟΤΕ έχουν τρόπους για να "βλέπουν" τις προτιμήσεις των συνδρομητών τους και διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Re: Νέα για τη NOVA

makfil σωστος εχουν την δυνατοτητα να αφουγκραστουν την αγορα και να προσφερουν τα αναλογα...ένα είναι το ζητουμενο να μαθουμε να συμπεριφερωμαστε
σαν καταναλωτες ...και όχι σαν οχλος χωρεις παρεξηγηση ,και να μην τσυμπαμε με κάθε τη μας προσφερουν .....αλλα να εχουμε επυλογη εάν δεν αξηζει να μην τους ακολουθούμε .....τοτες θα σεβαστουν και οι εταιριες τους καταναλωτες η μελοντες πελατες τους .....γιατι από ότι εχω καταλαβει ?(και γω μεσα) τρεχουμε σαν τα σκυλάκια χωρεις παρεξηγηση

καλημέρα σας

@makfil
+1
Ειμαι κάτοχος 3play novacinema ( στα 39.9) και μπορώ να πω ότι έχω τις γνώσεις να βρω οποιαδήποτε ταινία και να την κατεβάσω. Δεν το κάνω όμως, γιατί λίγες είναι οι ταινίες που ανυπομονώ να δω, μαλιστα προτιμώ να τις δω στον κινηματογράφο, ακομα λιγότερες αυτές που θέλω να κρατήσω αρχείο. Ετσι με βόλεψε το νοβασινεμα (με μείον τις αρκετές επαναλήψεις), το 10ευρω πάνω στο σταρτ πακ το δίνω γιατί μερικές φορές δεν πρέπει να θεωρούμε μαγκιά μας το τζάμπα από το ίντερνετ. Α! Είμαι και άνεργος αλλά προτιμώ να μην βγω έξω για φραπεδιά μερικές φορές και να πληρώσω από εκεί το νοβασινεμα.

algedan : να δεινουμε τα δεκα ευρω αλλα να πιανουν τοπο και όχι να σερβιρουν επαναλυψεις ...το εχω 4 μηνες περιπου αλλα εχω δει καλα καλα 5-6 τασινιες της προκοπης ..αν οι ταινιες εχουν παικτει κανα χρονο στο συνεμα για ποια πρεμιερα μιλαμε......και γω ανεργος είμαι δεν παω για φραπεδια αλλα την στυγμη που πληρωνο για κατι εχω της αναλογες απαιτησεις και μην νομιζεις ότι τα 10 ευρω για δυο καναλια είναι λιγα λεφτα........εφυγα από τον οτε φυλε μου αλλα οι εταιριες ολες ιδιες είναι....μεχρι να μαθουμε να συμπεριφερωμαστε σαν καταναλωτες πους τους στηρίζουμε (όπως αναφερθεει και παραπανω) τοτες και αυτές θα σεβοντε τα χρηματα που τους δυνουμε ....μην θεωρης ότι 40-60ευρω με τους σημερινους μυσθους είναι λιγα ;

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Ξεκινάς τη σκέψη σου βασισμένος σε μια λαθεμένη, κατά την άποψή μου, παραδοχή και, συγκεκριμένα, ότι "Σχεδον ολοι εχουν πια Ιντερνετ και μπορουν να κατεβασουν οτι θελουν οποτε θελουν".

Πιστεύεις, λοιπόν, ότι η (μεγάλη) πλειοψηφία των συνδρομητών της Νόβα είναι (νεαρά κυρίως) άτομα που ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ και, μεταξύ άλλων, κατεβάζουν και βλέπουν τα έργα της αρεσκείας τους.
Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα και η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών της είναι άτομα με σχεδόν καθόλου ή έστω ελάχιστη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία που αρέσκεται στο α) να βλέπει τις ταινίες που προσφέρει και β) να βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους τα παιδικά και τα ντοκυμαντέρ και, ίσως, και λίγο ποδόσφαιρο της ομάδας που υποστηρίζουν είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Πιστεύω, επίσης, ότι η Νόβα αλλά και ο ΟΤΕ έχουν τρόπους για να "βλέπουν" τις προτιμήσεις των συνδρομητών τους και διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γνωρίζουν από νέα τεχνολογία, απλά δεν υπάρχει πάντα χρόνος για να κατεβάζουν ταινίες.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το "κατέβασμα" είναι και παράνομο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γνωρίζουν από νέα τεχνολογία, απλά δεν υπάρχει πάντα χρόνος για να κατεβάζεις ταινίες.

Μια πιο σωστή διατύπωση της σκέψης σου θα ήταν
"Και κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γνωρίζουν από νέα τεχνολογία"

Και μην ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Last edited by a moderator:

@petros_n συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου και με πολλά απο τα λεγόμενα σου. Δεν είναι καθόλου λίγα τα 40 και 50 ευρω για ανθρωπους σαν εμάς, ειδικά αν υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες. Φυσικά και αν δω ότι υποβαθμίζεται περισσότερο το περιεχόμενο, δεν θα διστάσω να διακόψω, απλά μέχρι τώρα βολεύει. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να σου έρθουν όλα βολικά με δουλειά.

algedan καλημέρα σου φυλε μου ευχαριστω ...κσι σε σενα καλη συνεχεια