Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Τελικα οι "προσφορες" μονο για οπαδους συγκεκριμενης ομαδας πριν καποιο καιρο δεν ηταν και η σωστοτερη κινηση γιατι ...δεν ειναι οσοι ψευδως λενε οτι ειναι!Ξαναπαρτε λοιπον τηλεφωνο τα ...εξι εκατομμυρια(:BDBDG54:)και πειστε τους να γινουν συνδρομητες μπας και σωθειτε.Αλλα δεν νομιζω ουτε οτι θα σωθειτε,ουτε οτι ειναι και ...η μιση ελλαδα οποτε ας προσεχατε...

Βρε συ αν δεν το γυρίσεις στο οπαδικό θα σκάσεις..
Τη ΝΟΒΑ αγαπάμε ολοι να τη μισούμε ανεξαρτήτως ομάδας.
Θυμάμαι παλιά που ο Ολυμπιακός δεν ηταν στην κεντρική διαχείριση μας πήγαινε πριονοκορδελα η ΝΟΒΑ και την βρίζαμε. Μετα με το Μαρινάκη που πήγαμε ΝΟΒΑ ολα άλλαξαν και τη βρίζουν οι οπαδοί των υπολοίπων.
Σε καθε περίπτωση η προσφορα προς Ολυμπιακούς που υπονοείς δεν νομίζω οτι υπήρξε ποτε μονο προς αυτούς. Η προσφορα φιλάθλων αφορούσε όλους τους οπαδούς και πωλήθηκε απο όλες τις ΠΑΕ. Πρόφανως ο Ολυμπιακός έχοντας μακραν καλύτερη οργάνωση το έπαιξε πρώτος.

Χάνοντας Champions League και Europa League η Nova μέχρι το 2017 μέσοβδομάδα μένει μόνο με την Euroleague.

Θεωρώ ότι έχει δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι να ρίξει κατακόρυφα τις τιμές. Εννοώ της σκέτης Nova. Από 62 ευρώ το μήνα θα πρέπει στη χειρότερη να πάει μισή τιμή το φουλ πακέτο. Να αφαιρέσει καναδυό αθλητικά sd κανάλια τα οποία δεν θα τις χρειάζονται πλέον και να προσθέσει κάνα hd. Επίσης να προσθέσει κανένα πρωτάθλημα ξένο από την επόμενη σεζόν όπως το Γαλλικό και κανένα κύπελλο Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας όποιο μπορέσει τέλος πάντων από αυτα, ώστε να δείχνει και μεσοβδόμαδα ποδόσφαιρο πού και πού.

Η δεύτερη λύση είναι απλώς να δεχτεί την πρόταση εξαγοράς του ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Και γενικά το πακετάκι ΝΟVA-Forthnet αποδεικνύεται φάουλ για την πορεία της εταιρείας

Και γενικά το πακετάκι ΝΟVA-Forthnet αποδεικνύεται φάουλ για την πορεία της εταιρείας

Εγω αν ημουνα στην θεση τον αραβων θα ακολουθουσα στρατηγικη αγαπουλα-πουλα τωρα.Το μονο που τραβαει πελατες ειναι η σουπερλιγκ.Αν πουνε ναι στην πωληση(ειτε σε οτε ειτε σε vodafone) θα παρουν καποια λεφτα ενω τωρα ο χρονος κυλα εναντιον τους

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Για μένα η Νόβα έχασε πολλά λεφτά στην πιάτσα με την απώλεια champions & europa league. Το μόνο που την σώζει είναι οι μέτοχοι να ρίξουν λεφτά ή να πουλήσουν γρήγορα κι ότι αρπάξουν κι ύστερα η νέα ιδιοκτησία να κυνηγήσει τις διοργανώσεις που λήγουν για τον Οτέ την τρέχουσα σεζόν.

Βρε συ αν δεν το γυρίσεις στο οπαδικό θα σκάσεις..
Τη ΝΟΒΑ αγαπάμε ολοι να τη μισούμε ανεξαρτήτως ομάδας.
Θυμάμαι παλιά που ο Ολυμπιακός δεν ηταν στην κεντρική διαχείριση μας πήγαινε πριονοκορδελα η ΝΟΒΑ και την βρίζαμε. Μετα με το Μαρινάκη που πήγαμε ΝΟΒΑ ολα άλλαξαν και τη βρίζουν οι οπαδοί των υπολοίπων.
Σε καθε περίπτωση η προσφορα προς Ολυμπιακούς που υπονοείς δεν νομίζω οτι υπήρξε ποτε μονο προς αυτούς. Η προσφορα φιλάθλων αφορούσε όλους τους οπαδούς και πωλήθηκε απο όλες τις ΠΑΕ. Πρόφανως ο Ολυμπιακός έχοντας μακραν καλύτερη οργάνωση το έπαιξε πρώτος.
Kανενα οπαδικο θεμα,απλα παραθετω την πραγματικοτητα.Δυστυχως ετσι ειναι.Κι οσον αφορα την προσφορα υπηρξε μονο γι'αυτους και το θυμαμαι παρα πολυ καλα!Μετα απο αρκετο καιρο και την γενικη κατακραυγη,αναγκαστηκαν να την κανουν και για αλλες ομαδες.Μαλιστα ηταν τοσο απροετοιμαστοι για την ενταση της κατακραυγης που αναγκαστηκαν να λενε ψεματα για λιγο καιρο μετα οτι ηταν για ολες τις ομαδες,χωρις καν αυτες οι ομαδες να γνωριζουν(!) οτι ειχαν συμφωνια!Τελος παντων,οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται...

Καταρχήν η νόβα έκανε την τρομακτική ανοησία να δίνει σε πολύ πολύ μεγαλύτερη τιμή το πακέτο της για μη συνδρομητές ιντερνετ
Αυτό έσπρωξε πολύ κόσμο στον ΟΤΕ.

Με την απόκτηση και του ΤΣ.Λ και Γιουρόπα λιγκ η Νόβα πρακτικά δεν έχει πλέον παρα μόνο Ελληνικό προιόν. Αυτό είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ.
Αν ο ΟΤΕ ζητάει 21ε από τους συνδρομητές του και 30 από μη συνδρομητές η νόβα πλέον δεν μπορεί να ζητήσει ούτε τα μισά και ουσιαστικά οδηγείτε σε κλείσιμο.

Αν θέλω να βλέπω το ματς της ομάδας μου, πάω σε μια καφετέρια και το βλέπω μια φορά της 15 (την άλλη παω στο γήπεδο έτσι κι αλλιώς). Δεν βλέπω το λόγο πραγματικά να συνεχίσω να πληρώνω Νοβα.

Τέννις? Τα έχασε όλα πλην Ρολαν Γκαρός. Μηχανοκίνητο , δεν έχει τίποτα. Μπάσκετ έχει μόνο, αλλά ο οτε εχει ΝΒΑ και ΝΒΑ TV, από μπάλα έμεινε με το λιπου στο χέρι.

Το κακό είναι οτι αμα κλείσει η Νόβα, το μονοπώλιο δεν μας ευνοεί εμάς τους πελάτες. Οι τιμές θα πάρουν την ανηφόρα.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Eτσι ειναι.Οταν υποτιμας και κοροιδευεις χιλιαδες συνδρομητες και φερεσαι με αλαζονεια,ερχεται το πληρωμα του χρονου.Ας προσεχε λοιπον η νοβα.Εδω για περισσοτερες πληροφοριες:http://www.oaed.gr/index.php?lang=el
Συγχαρητήρια για το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Συγχαρητήρια για το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

..και μετα ψαχνουμε να βρουμε,γιατι εχει φτασει η χωρα μας σε αυτην την καταντια...
ποσες απαντησεις περνουμε καθε μερα..?

Υπάρχουν και αυτοί και ζουν αναμεσά μας.. πάμε παρακάτω..

Η σεμνοτυφια κι ο δηθεν αποτροπιασμος μας μαρανε.Λες κι η νοβα νοιαστηκε για τα εκατομμυρια των ανεργων και ...εδινε τσαμπα το πακετο.To συγκεκριμενο καναλι χλευαζε τεραστιο κομματι φιλαθλων κανοντας το ασπρο μαυρο κι εχετε την απαιτηση να τους λυπηθω.Λυπαμαι αλλα εγω υποκριτης δεν ειμαι.Καλα να παθουν...

Άλλο τα αφεντικά της Νόβα κι άλλο οι υπαλληλοι πού δουλεύουν εκεί για ένα κομμάτι ψωμί. Ήδη απολύει αβέρτα προσωπικό, σκέψου πόσοι άνθρωποι και οικογένειες θα μείνουν χωρίς δουλειά αν γίνει αυτό πού εύχεσαι.

Χάνοντας Champions League και Europa League η Nova μέχρι το 2017 μέσοβδομάδα μένει μόνο με την Euroleague.

Θεωρώ ότι έχει δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι να ρίξει κατακόρυφα τις τιμές. Εννοώ της σκέτης Nova. Από 62 ευρώ το μήνα θα πρέπει στη χειρότερη να πάει μισή τιμή το φουλ πακέτο. Να αφαιρέσει καναδυό αθλητικά sd κανάλια τα οποία δεν θα τις χρειάζονται πλέον και να προσθέσει κάνα hd. Επίσης να προσθέσει κανένα πρωτάθλημα ξένο από την επόμενη σεζόν όπως το Γαλλικό και κανένα κύπελλο Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας όποιο μπορέσει τέλος πάντων από αυτα, ώστε να δείχνει και μεσοβδόμαδα ποδόσφαιρο πού και πού.

Η δεύτερη λύση είναι απλώς να δεχτεί την πρόταση εξαγοράς του ΟΤΕ.

Φίλε μου το Campionato δεν μπορεί να το πάρει.Τελευταία ελπίδα της NOVA να χτυπήσει το καλοκαίρι την Primera Division και την Bundesliga,αφού μόνο αυτά τα δύο πρωταθλήματα μένουν ελεύθερα στο τέλος αυτής της χρονιάς.Κι όπως λες κι εσύ το Γαλλικό πρωτάθλημα όπως επίσης κι ένα Αγγλικό πακέτο αποτελούμενο από κύπελλο,λιγκ-καπ και Championship.Αυτά λέει η λογική ότι πρέπει να κάνουν.Αλλά πότε έπραξαν με λογικοί αυτοί...;

Πιστεύω πώς αν ο Οτε θέλει να τα κρατήσει όλα αυτα τα πρωταθλήματα θα το κάνει με χαρακτηριστική ευκολία. Η Νόβα καλύτερα να μην καταθέσει πρόταση γιατί θα την σμπαραλιάσει πάλι.

Αντίθετα, ίσως να θελήσει να αφήσει εκτός προγράμματος καναδυό κύπελλα όπως το Ιταλικό και το Γερμανικό η το Ισπανικό, γιατί έτσι κι αλλιώς μεσοβδόμαδα θα έχει σχεδόν όλο το Champions League και όλο το Europa League. Οπότε ίσως τα πάρει η Nova. Συν τα κύπελλα Αγγλίας. Αν πάρει αυτα σε συνδυασμό και με μείωση τιμών, αν και δεν την έχω τόσο δραστική ώστε να πέσει κάτω από 40άρι στο φουλ πακέτο, τότε ίσως αντέξει μέχρι να λήξουν τα δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ.

Η σεμνοτυφια κι ο δηθεν αποτροπιασμος μας μαρανε.Λες κι η νοβα νοιαστηκε για τα εκατομμυρια των ανεργων και ...εδινε τσαμπα το πακετο.To συγκεκριμενο καναλι χλευαζε τεραστιο κομματι φιλαθλων κανοντας το ασπρο μαυρο κι εχετε την απαιτηση να τους λυπηθω.Λυπαμαι αλλα εγω υποκριτης δεν ειμαι.Καλα να παθουν...

Κι γω ομοιδεατης ειμαι κι εχω πολλα παραπονα για τη Nova στις μεταδοσεις και τις εκπομπες αλλα μην μπλεκεις τη μπαλα με την ανεργια...

Το πληγμα για την Νοβα ηταν σημαντικο αλλα οχι καιριο! Η μητερα ολων των μαχων ειναι το ελληνικο πρωταθλημα , ειτε το θελουμε ειτε οχι... Και ο λογος ειναι πολυ απλος οτι τα ξενα παιχνιδια τα πετυχενεις ευκολα σε στριμινγκ... Σιγουρα η νοβα ειναι στα σχοινια και δεχεται αλλεπαλληλα χτυπηματα αλλα δεν ειναι ακομα στα ορια του λουκετου... Για μενα ο ΟΤΕ εκανε τεραστια βλακεια οταν δεν πηρε τα δικαιωματα του Παναθηναικου οταν μπορουσε, οπως εκανε τωρα με το μπασκετ του Ολυμπιακου, αλλα εκανε προσφορα μικροτερη και απο το Νοβα!! θα ηταν πιο σημαντικη κινηση σε συνδρομητες απο το Τσου λου... Γιατι καλα πλας ολα τα πακετακια που αγοραζει ΑΛΛΑ η αποφαση να το βαλεις ερχεται για την ομαδα σου...

Οσοι λενε για λουκετα και πανηγυριζουν ας σκεφτουν οτι η Νοβα μπορει να μας εχει σπασει τα νευρα αλλα ο πΟΤΕ ειναι χειροτερος απο αυτην!! Φανταστειτε βγαζει προσφορα και λεει "τωρα και με δωρεαν αναγνωριση κλησης!!"

@eko13

Έχεις πηγή ότι ο ΟΤΕ έκανε προσφορά στον Παναθηναικό στο μπάσκετ ή το στηρίζεις σε προσωπικές υποθέσεις;