Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

οκ.ενας παροχος στους 20 εχει ανοιχτες θυρες.αρα και η νοβα ακολουθει τον κανονα και δεν ειναι εξαιρεση.
ο 831-λογικα-μετα το update που διαβαζουμε θα στρωσει.

οκ.ενας παροχος στους 20 εχει ανοιχτες θυρες.αρα και η νοβα ακολουθει τον κανονα και δεν ειναι εξαιρεση.
ο 831-λογικα-μετα το update που διαβαζουμε θα στρωσει.

Κατ' αρχάς είναι 2.
Δευτερεύοντως, που είδες 20 πάροχους που δίνανε τον 831 ? :D

Και στο δια ταύτα, ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι τον δίνουνε, πόσοι έχουνε unlocked το VOD, USB, Ethernet.
Ας μην το έκανε και κανένας.
Από την στιγμή όμως που ο κατασκευαστής τους παρέχει απλόχερα firmware με αυτά enabled, ΩΦΕΙΛΟΥΝ να το κάνουν αν θέλουνε να αποκαλούνε τον εαυτό τους ανταγωνιστική εταιρία.

Δεν ξέρω τι νοοτροπία είναι αυτή στο Ελλάντα, αλλά εγω στις business μου όταν μπορώ να κάνω το παραμικρό πράγμα μπροστά το κάνω, ευχαριστημένους πελάτες κερδίζεις, οι οποίοι σε συστήνουνε σε άλλους, κ.ο.κ.

Και στο κάτω κάτω, δεν είναι ότι είναι στα ίσα με τον ΟΤΕ.
Στον ΟΤΕ και καλύτερο δέκτη σου δίνουνε δωρεάν, και έχουνε υπηρεσίες που εσύ θες 149 για να τις πάρεις στην Nova, κλπ κλπ κλπ.

Κατ' αρχάς είναι 2.
Δευτερεύοντως, που είδες 20 πάροχους που δίνανε τον 831 ? :D

Και στο δια ταύτα, ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι τον δίνουνε, πόσοι έχουνε unlocked το VOD, USB, Ethernet.
Ας μην το έκανε και κανένας.
Από την στιγμή όμως που ο κατασκευαστής τους παρέχει απλόχερα firmware με αυτά enabled, ΩΦΕΙΛΟΥΝ να το κάνουν αν θέλουνε να αποκαλούνε τον εαυτό τους ανταγωνιστική εταιρία.

Δεν ξέρω τι νοοτροπία είναι αυτή στο Ελλάντα, αλλά εγω στις business μου όταν μπορώ να κάνω το παραμικρό πράγμα μπροστά το κάνω, ευχαριστημένους πελάτες κερδίζεις, οι οποίοι σε συστήνουνε σε άλλους, κ.ο.κ.

Και στο κάτω κάτω, δεν είναι ότι είναι στα ίσα με τον ΟΤΕ.
Στον ΟΤΕ και καλύτερο δέκτη σου δίνουνε δωρεάν, και έχουνε υπηρεσίες που εσύ θες 149 για να τις πάρεις στην Nova, κλπ κλπ κλπ.
Στον ΟΤΕ δεν ειναι καθόλου δωρεάν. 4 ευρώ το μήνα.
Ο κατασκευαστης δεν το έφτιαξε για συνδρομητικό καναλι το usb. Και σιγα μην αφήσει η Nova και η καθε Nova το περιεχόμενο να βγαίνει εύκολα προς τα έξω.

Στον ΟΤΕ δεν ειναι καθόλου δωρεάν. 4 ευρώ το μήνα.
Ο κατασκευαστης δεν το έφτιαξε για συνδρομητικό καναλι το usb. Και σιγα μην αφήσει η Nova και η καθε Nova το περιεχόμενο να βγαίνει εύκολα προς τα έξω.

Στον OTE δεν είναι δωρεάν το On Demand, αλλά είναι δωρεάν πολλά περισσότερα πράγματα ( και σε λίγο καιρό θα έχει και το αντίστοιχο του Nova Go ).

Το να γράφει σε USB δεν διαφέρει από τον 865 που γράφει σε εσωτερικό δίσκο.
Το ίδιο πειρατεύσιμα είναι και τα 2 ξέρεις.

σορι αλλα καταλαβαινεις τι γραφεις..?ουσιαστικα ρωτας/απαντας μονος σου και καταληγεις στο ιδιο αποτελεσμα...
ολοι οι μεγαλοι παροχοι στους ιδιοκτησιακους δεκτες,εχουν περιορισμους.το οτι ενας,δυο προσφερουν κατι παραπανω,δεν ειναι αξιο συζητησης.
παντρεμενη καρτα,εγγραφη σε εσωτερικο σκληρο δισκο,χωρις καμια προσβαση στο περιεχομενο,εκτος του δεκτη που γραφεις.καποιες επιπλεον παροχες(Ondemand,go,χρεωσεις Hd..)διαφερουν αναλογως τον παροχο.
γενικα στην ιδια φιλοσοφια κινουνται ολοι και σε λιγο καιρο θα σφιξουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα,ειδικα σε οσους εχουν ακομα "ευαισθητο" συστημα κρυπτογραφησης,με πιο συγχρονο και θωρακισμενο.
οι δυνατοτητες αυτων των δεκτων,ειναι εσκεμενα περιορισμενες και ετσι θα παραμεινουν.δεν καταφερνεις κατι με το να επαναλαμβανεσαι συνεχεια....

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Εντάξει, κουβέντα, στα όρια του troll, να γίνεται και μόνο...
Ποιος ο λόγος να γράφει σε usb, όταν οι εγγραφές δεν είναι πουθενά αλλού εκμεταλλευσιμες, εκτός του ίδιου του δέκτη;
Η τιμή είναι 49 για κάθε νέα σύνδεση και 149 σε αναβάθμιση. Ετησίως ο ΟΤΕ στον χρεώνει 1 λιγότερα (για νέους συνδρομητές), αλλά σου χρεώνει τις υπηρεσίες VoD.

Εντάξει, κουβέντα, στα όρια του troll, να γίνεται και μόνο...
Ποιος ο λόγος να γράφει σε usb, όταν οι εγγραφές δεν είναι πουθενά αλλού εκμεταλλευσιμες, εκτός του ίδιου του δέκτη;
Η τιμή είναι 49 για κάθε νέα σύνδεση και 149 σε αναβάθμιση. Ετησίως ο ΟΤΕ στον χρεώνει 1 λιγότερα (για νέους συνδρομητές), αλλά σου χρεώνει τις υπηρεσίες VoD.
Αυτο το 48 ευρω το χρονο ειναι για καθε χρονο ενω στη νοβα με 49 ευρω ο δεκτης ειναι δικος σου.Αλλαξε κατι στον οτε σχετικα με το 4ευρω μετα τον πρωτο χρονο?

Τα 4 δυστυχώς παραμένουν ακόμα και μετά τον 1ο χρόνο ως αορίστου.

Καλημέρα!
Πήγα χθες σε ένα κατάστημα να πληρώσω λογαριασμό και μου είπαν ότι τα HD κανάλια είναι πλέον δωρεάν για όλους τους συνδρομητές και για πάντα, αρκεί να κάνουν 18μηνη ανανέωση στο συμβόλαιό τους, οποιοδήποτε πακέτο κι αν έχουν. Έχουν βγάλει και φυλλάδιο που το γράφει ξεκάθαρα.
Επιτέλους!

δηλαδι αν καταλαβα καλα ,εαν μου εχουν μεινει π.χ. 8 μηνες να τελειωση το συμβολαιο μου απο τους 18 που ειχα ......αν βαλω HD στο πακετο που εχω
νσπορ1+σινεμα 1 θα επεκταθει το συμβολαιο μου για αλλους 18 μηνες ; και το λετε αυτο προσφορα ; μαλον.......
εαν κανω λαθος καπου συγνωμη.......

Επιτέλους αν και ο ΟΤΕ δώσει δωρεάν την αναγνώριση κλήσεων θα είμαστε πολλυ μπροστά έλεος

Δηλαδή +18 μήνες δέσμευση και δωρεάν τα hd για πάντα; Εξακολουθώ να απορώ γιατί δεν τα δίνουν κατευθείαν δωρεάν χωρίς δεσμεύσεις!

Όλοι προσπαθούν να σε δεσμεύσουν στα προγράμματα τους όσο γίνετε πιο πολύ χρόνο με διάφορα δέλεαρ! Προσέξατε ότι διαφημίζουν RT DOC HD και το RT HD στο πακέτο των HD καναλιών που προσφέρει η nova και όχι σαν fta;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εάν δεν έχεις το πακέτο με hd , θα σου κλείσουν και τα RT;;;;;

Επιτελους ενα καλο νεο. Ελπιζουμε στην καταργηση των διπλων sd εκδοσεων αμεσα

Ισως να εχει να κανει και με την τελικη μεταβαση digea και παυση του syned distrubution(?)

Πάντως εδώ που τα λέμε, πάνω σε αυτό το φυλλάδιο δεν αναγράφει καμία δέσμευση προς τους συνδρομητές τους για να ισχύσει αυτή η προσφορά. Στην ουσία λέει πηγαίνετε σε ένα κατάστημα Forthnet και ενεργοποιήστε για πάντα τα HD. Συνήθως όταν υπάρχουν προϋποθέσεις αναγράφονται με πολύ μικρά γράμματα, κάτι που ψάχνω και δεν εντοπίζω.

Επιτελους ενα καλο νεο. Ελπιζουμε στην καταργηση των διπλων sd εκδοσεων αμεσα

Ισως να εχει να κανει και με την τελικη μεταβαση digea και παυση του syned distrubution(?)

Απ'το πληκτρολόγιο σου και στου θεού τ'αυτιά:)