Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Για να το πάρεις ανανεώνει απλα για άλλους 18 μηνες. Εγώ είχα αλλους 12 η 14 μηνες οποτε στην ουσία δεσμευτικα για 4 με 6 μηνες ακομα απο τη παλιά δέσμευση. Απλα αν καταργήσει τις απλές εκδόσεις και αφήσει μονο τα sd θα είναι σαν να κορόιδεψε αυτον που δεσμευει τώρα ( δεν το λέω για μένα εγώ σκοπευα να το κρατήσω και την αλλη σεζον αφού έχει super league και euro league)

με αυτη τη λογικη σε 18 μηνες θα μπορεσει να αφαιρεσει τις αχρηστες sdεκδοσεις πφφφφφφ

γνωριζει κανεις τιποτα γις την σλλαγη της 11823 σεmpeg4?

υπσρχουν επιγειοι σταθμοι πχ στην υπηρωτικη ελλαδα ( που υποτειθεται εχει τελειωσει το switch off που τροφοδοτουνται απο νοβα ακομα;

Καλά νεα για τα HD μεν... τα περι ανανεωσης 18μηνου π@@ριες δε... προφανως η nova ριχνει τα τελευταια της χαρτια για να μην φυγει κοσμος και ντουνιας από ιουνιο.

(παρεμπιπτόντως επικοινωνησα να κανω διακοπη το adult pack που μου ειχαν δωσει δωρεαν .. την προχωρησαν την διακοπή αρχικά.. απλά την επομενη μερα με πηρε τηλ. μια κυρια και μου αρχισε πολυ μπουρου μπουρου να τα συνεχισω με 50% εκπτωση.δηλαδη +5 ευρω μηνιαίως - φυσικά αρνηθηκα και ταυτοχρονα αναρωτηθηκα οτι αντι να μου προτεινουν κατι πιο σοβαρό μου κανουν προσφορά το τσοντοπάκετο.. αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα βασει του ανταγωνισμού.) > σορρυ για το off topic -> κανονικα στο thread των παραπόνων επρεπε να παει η παρενθεση.

δυστιχος πολλα παιχνιδια παιζωνται τα οποια εμεις οι μικροι δεν γνωριζουμε,αλλα να τα παρει ολα ο οτε δεν ειναι οτι το καλιτερο ....το μονοπωλειο βλαπτει

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Δωρεάν μόνο για όσους έχουν 3play.
Εμείς που είμαστε συνδρομητές nova (και παλιότερα filmnet/supersport) κοντά 20 χρόνια χωρίς ούτε μια μέρα διακοπή και πάντα το fullpack (και πάντα προπληρωμή για 6μήνες) μας έχουν γραμμένους στα τσιλιβιθρόνια τους.

@Bayern7 Τι εννοείς..; Απ' ότι έχω καταλάβει, τα HD μπορεί να τα πάρει δωρεάν, οποιοσδήποτε συνδρομητής Nova με 18μηνη ανανέωση δέσμευσης του συμβολαίου του.

Ναι και εγώ που το πήρα μόνο νόβα έχω το σταθερό το χω αλλου

Βρε παίδες, πολλές και αντικρουόμενες οι απόψεις.

Μπορεί κάποιος να ενημερώσει υπεύθυνα για το τι ακριβώς ισχύει;

Εάν είναι δωρεάν τα HD, με 18μηνη ή και 12μηνη δέσμευση, δεν νομίζω ότι είναι κάποια ευκαιρία. Μάλλον υπέρτατη κοροϊδία μου μοιάζει.

ισχυει για όλους τους συνδρομητες και με σκετη νοβα με 18μηνη δεσμευση

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Τα HD πρέπει να γίνουν δωρεάν σε όλους ΧΤΕΣ. Έλεος πια, ο ΟΤΕ έχει 29 HD κανάλια και η Nova εδώ και ένα χρόνο το μόνο κανάλι HD που πρόσθεσε είναι το Highlights. Να γίνουν όλα δωρεάν ώστε να κοπούν άμεσα οι διπλές μεταδόσεις και το επιπλέον bandwidth να δωθεί για να γίνουν HD κανάλια του πακέτου σε SD.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Σωστότατος.

Σε ποιους όμως απευθύνεσαι;

Σε εταιρίες που προσπαθούν να σε "δεσμεύσουν" με 18μηνα συμβόλαια προσφέροντάς σου τα αυτονόητα;

Κάτι με Ινδιάνους, αποίκους και δωράκια "καθρεφτάκια" μου θυμίζουν όλα αυτά.

Σαν δεν ντρέπονται. Έλεος πια...

Last edited by a moderator:

Μεχρι να τελειωσουν τα αθλητικα τον Μαίο δεν βλεπω να αλλαζει κατι, μετα να δουμε ποσους θα κρατησουν , μετα πιστευω θα πεσει αρκετα η τιμη

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Βρε παίδες, πολλές και αντικρουόμενες οι απόψεις.

Μπορεί κάποιος να ενημερώσει υπεύθυνα για το τι ακριβώς ισχύει;

Εάν είναι δωρεάν τα HD, με 18μηνη ή και 12μηνη δέσμευση, δεν νομίζω ότι είναι κάποια ευκαιρία. Μάλλον υπέρτατη κοροϊδία μου μοιάζει.
Ναι φίλος θα είναι δωρεάν για πάντα, με τη προϋπόθεση 18μήνης ανανέωσης, το ρώτησα σήμερα που πήγα να πληρώσω

Λογικα μολις πιασουν εναν στοχο ςριθμου συνδρομητων με την υπηρεσια τοτε θα κοπουν οι sd εκδοσεις