Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/912/WBabwi.jpg
WBabwi.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Νέα για τη NOVA

Ρε παιδιά είναι δυνατόν?Εδώ μπαίνουμε να δούμε νέα για την συνδρομητική τηλεόραση και εσείς μιλάτε και τσακώνεστε για αθλητικά.Αυτό γίνεται και σε άλλα νήματα.Κρίμα που ένα τόσο καλό forum το μετατρέπετε σε ελληνικό γήπεδο

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Έχω παρακαλέσει, (όχι μόνο στο παρών νήμα) να μην μετατρέπεται το εκάστοτε θέμα σε αθλητικές αντιπαραθεσεις. Έχω ζητήσει να αποφεύγονται χαρακτιρισμοί τύπου "σούπερ λιγδα". Σήμερα μάθαμε και το "κοπρολιγκα." Προφανώς ο συντονιστής είναι γραμμένος εκεί που δεν πιάνει μελάνι για ορισμένους. Φίλε alfaromeo για την εικόνα που παρουσιάζει το νήμα το τελευταίο διάστημα, αποκλειστικά υπεύθυνος και υπολογος είμαι εγώ. Τα offtopic μηνύματα έφυγαν να μείνουμε παρακαλώ στο θέμα μας.

May the 4th be with you...
4 Μαιου θα ξεκινησει και θα λειτουργησει για ενα μηνα.
Θα δειξει ολα τα Star Wars, συνεντευξεις, backstage...

Δεδομενου οτι του χρονου η nova δεν θα εχει ουτε super league(μαλλον) ουτε CL και οι ταινιες που παιζει δεν με ενδιαφερουν το θεωρησα καλη επιλογη για 18 μηνες δεσμευση οταν ολοι οι αλλοι σε δεσμευουν για 24.

Super leaque του χρονου θα εχει, για πιο λογο να μην εχει? Εχει συμβολαιο μεχρι και το 2015-2016 αν δεν κανω λαθος, για μετα δεν ξερω τι θα γινει

Δεν έχει σημασία, η νοβα ανανέωσε την superleague. Αν 2-3 ομάδες μείνουν εκτός, είναι άλλο θέμα.

Αν αυτές οι ομάδες είναι οι ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ξάνθη και κανάς Ηρακλής ή Παναιτωλικός δεν είναι θέμα δηλαδή;

Ειναι. Ωστοσο συμφωνα με αλλο δημοσιευμα, η νοβα αυξησε τα μερισματα των παε οποτε δυσκολο να μη μεινουν σε εκεινη και οι διαφωνουντες.