Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ας ετοιμαζομαστε για το αρνί λέω εγώ και για τα άλλα έχουμε καιρό μπροστά μας!!!!! 😁

Καλησπέρα.
Γνωρίζουμε αν του χρόνου η ΑΕΚ θα είναι στη nova (ως συμμετέχουσα στη superleague) ή μπορεί να είναι στον οτε?
Ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους!

Re: Νέα για τη NOVA

με βαση τα σημερινα δεδομενα και το γεγονος οτι μεχρι και το 2017 η sl ειναι κλεισμενη στην νοβα,εκει θα ειναι και η ΑΕΚ.
οτι ακουγεται περι φυγης καποιων ομαδων(Αεκ,Παο,Παοκ..)αφορα τα δικαιωματα μετα το 2017.
μεχρι τοτε το βλεπουμε...

... και μέχρι τότε υπάρχουν πολύ υψηλές ρήτρες αν κάποια ΠΑΕ θελήσει να βγει εκτός κεντρικής διαχείρησης.

εκλεισε μεχρι τον ιουνιο το 3d.

μαλλον θα γινει το starwars hd μεχρι τοτε

Μπηκε το novastarwarshd στη θεση 199
Και εχει παει το 3d στην 12169 ανενεργο

Από τον αριθμό 199 να υποθέσω ότι μπορούν να το βλέπουν και συνδρομητές με startpack; εγώ βλέπω την κάρτα αλλά επειδή έχω novacinema δεν ξέρω να πω. Κάποιος φίλος μόνο με startpack την βλέπει στην θέση 199 ;

Σε εμένα που είμαι στο Startpack δεν άνοιξε.
Νομίζω και στο δελτίο τύπου ανέφερε ότι θα είναι μόνο γι' αυτούς που έχουν τα Cinema.
:violent-smiley-030:

Ναι με start pack είμαι και στην θέση 199 είναι το nova STAR WARS HD αλλά μου το βγάζει κλειδωμένο με Ε101-4.

Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω τις 4 Μαΐου που ξεκινάει επισήμως ή πρέπει να κάνω reset στις εργοστασιακες ρυθμίσεις.

Μπα σε εμας εναι ηδη ανοιχτο

Ειναι για σινεμα και αυτο ειναι το λογικο

Άλλαξε σε Ε16-4 και λέει να καλέσουμε στο 18345 για ενημέρωση για όλα τα πακέτα NOVA.

Όπως ακριβώς δηλαδή γράφει για τα NOVA CINEMA και τα NOVA SPORTS.

ΟΚ...Δεν θα κάνω επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις.

λογω της παλιας σχεσης της νοβα με την dstv λετε να ετοιμαζουν κατι τετοιο?

http://campaigns.dstv.com/explora/index.html#homepage

δλδ nova catch up tv (οτι εχει το nova go σαν περιεχομενο vod -μετεξεληξη του υπαρχοντος αποτυχημενου nova on demand)
.
kαι Nova box office (τυπου hol video club)

Last edited:

ναι... λογικα αν εχουν κανει υποδομες για το nova go δεν ειναι τοσο δυσκολο να κανουν και τυπου apple tv video club. η διαρροη του update 831 κατι τετοιο νομιζω εδειξε

δυστηχως παλι δεν εχουμε καποιο νεο για τους νεους δεκτες...

καλησπερα προσθεθηκαν δυο νεα καναλια το Nova extra 1 και Nova extra 2 θα ανοιξουν την κυριακη 3 μαιου

Και θα κλείσουν μια εβδομάδα μετά (ανοίγουν λόγω της ταυτόχρονης μετάδοσης όλων των αγώνων της superleague τις δύο τελευταίες αγωνιστικές).

Έως το 2019 η Super League στα κανάλια Novasports!

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports! Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, προχώρησαν σε επέκταση της συμφωνίας με τη Super League, εξασφαλίζοντας μέχρι το 2019 τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση για τον Έλληνα φίλαθλο.

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και την τεχνογνωσία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, το αθλητικό περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, είναι αυτά που άλλαξαν τα δεδομένα στην Ελληνική τηλεόραση. Από την καθιέρωση των πολυκάμερων αθλητικών μεταδόσεων, μέχρι τις High Definition και τις 3D παραγωγές και μεταδόσεις που έκαναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και από τη χρήση μέσων και τεχνολογιών αιχμής, όπως οι κάμερες ultra high speed που χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα, μέχρι τη βραβευμένη υπηρεσία Nova GO, για να βλέπεις πραγματικά όπου και αν είσαι την ομάδα σου, έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πλέον απολαμβάνουμε τα αθλητικά γεγονότα.

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: «Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Super League, εξασφαλίσαμε έως το 2019, το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα!».

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, την οποία υπογράψαμε σήμερα. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Super League και της Forthnet διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Super League για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

www.digitaltvinfo.gr

Τη συμφωνία επέκτασης δεν υπέγραψαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Αμφίβολο τι θα πράξει η ΑΕΚ κι ο Ηρακλής. Δε καταλαβαίνω την πρεμούρα της Nova να έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΑΕ, μέλη της οποίας εμπλέκονται στην υπόθεση "εγκληματικής οργάνωσης". Θα περίμενε κανείς πως ένας σοβαρός επιχειρηματικός όμιλος θα προτιμούσε να καθαρίσει πρώτα το τοπίο και μετά να έρθει σε συμφωνία.
Εν τέλει αυτή είναι μία κενή περιεχομένου απόφαση εφ' όσον από τις εμπορικές ομάδες έχει υπογράψει μόνο ο Ολυμπιακός.