Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

μαλλον για δελεαση το κοσμο ... παντως παο και παοκ λενε οτι θα πανε στον οτε τιβι η στον σκαι που ειναι του αλαφουζου ακομα δεν εχουν παρει αποφαση ...

Μαλλον αυτη η ανακοινωση πιο πολυ εχει να κανει με τραπεζες

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

ΠΑΟΚ όσο και ο ΠΑΟ έχουν συμβόλαιο έως 2017 με την nova όποτε δεν νομίζω ότι έχουν και πολλές επιλογές .

H Forthnet πίεσε την superleague για επέκταση "τώρα", αλλιώς θα ζητούσε να επιστραφεί ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων λόγω των αποχωρήσεων των Νίκης Βόλου και ΟΦΗ.
Η ΑΕΚ ως νεοεισερχόμενη στη λίγκα είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί τον κανονισμό και τα έως και σήμερα συμβόλαια που έχει υπογράψει η superleague. Δεσμεύεται με πολύ υψηλή ρήτρα να μπει στην κεντρική διαχείρηση και σίγουρα θα είναι στην nova μέχρι το 2017. Λογικά θα ισχύουν οι ίδιοι όροι και στην επέκταση -κάτι που δεν αφορά ΠΑΟ & ΠΑΟΚ-, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η ΑΕΚ να βρίσκεται στη nova έως και το 2019. Ίσως η "πρεμούρα" της Forthnet να γίνει η επέκταση του συμβολαίου τώρα να απέβλεπε, μεταξύ άλλων, και στη δέσμευση της ΑΕΚ (& του Ηρακλή) πριν αυτή μπει στον συνεταιρισμό και αποκτήσει δικαίωμα ψήφου και "ενώσει" τη φωνή της με αυτές των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και να τη φέρει προ τετελεσμένων.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

και το παρακατω αρθρο του sport24,λεει ξεκαθαρα οτι η οποια φυγη Παοκ ή Παο,αφορα την περιοδο 2017 και μετα.μεχρι τοτε ολοι ειναι νοβα,μαζι με αυτους που θα ανεβουν.

http://www.sport24.gr/football/ella...anamesa-se-super-league-kai-nova.3448813.html
Ελπιζω να το καταλαβαν οσοι λεγανε ιστοριες για αγριους. Αν και μεχρι το 2017 ισως τα βρουν παο και παοκ με την νοβα.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μέχρι και το 2017 είναι στη Nova . Δεν έχουν υπογράψει την επέκταση μέχρι και το 2019 προς το παρόν .

ενα σχολιο:

νομιζω ειναι επιτακτικο πλεον τα novacinema 3 και 4 να γινουν hd με 5.1

εχω καταντησει να βλεπω μονο στα 2 hd καναλια ταινιες και αυτα ειναι σαν να μην υπαρχουν. ξυπνηστε εκει στη νοβα επιτελους. δεν εχει κοστος αυτη η αλλαγη

Θα συμφωνησω μιας και μετα τo ελληνικο πρωταθλημα,οι ταινιες είναι υποτίθεται το δυνατο χαρτι της ΝΟΒΑ.Ειναι κριμα να το χαραμιζει εχοντας μονο δυο καναλια ταινιων σε HD.

Σχετικα με το ελληνικο πρωταθλημα αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατι δεν κοιτανε να δωσουν τα δικαιώματα του και σε ξενα πακετα.Δεν μπορω να φανταστω ότι δεν ενδιαφέρεται κανεις.Δεν ξερω βεβαια αν είναι θεμα της ΝΟΒΑ να το δωσει ή αν είναι θεμα της Superleague να διαπραγματευτεί με ξενα πακετα ή αν υπαρχει και καποια ρητρα από μεριας NOBA ώστε το προϊον να μην βγει παραεξω

Για να το δώσει αλλού θα πρέπει ο αγοραστής να έχει πιο ακριβή τιμή από τη Νοβα, αλλιώς δε νομίζω να δεχτεί. Είναι κι ο λόγος πιστεύω που δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με Αλβανικό συνδρομητικό πακέτο πριν κάνα 2 χρόνια.

Ποιος ξένος πάροχος pay-TV ενδιαφέρεται να δώσει χρήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα?

Αντίστοιχα π.χ. στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται κανένας για το ελβετικό πρωτάθλημα.
Το ίδιο πράγμα είναι.

Και δεν είναι θέμα της Nova.

Γιατί να πρέπει να δώσει παραπάνω από την Nova?

Πάντα τα δικαιώματα προβολής ενός πρωταθλήματος στην εγχώρια αγορά είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα στο εξωτερικό.

Επισης θα προσθεσω.. Αντε και εδωσε τα δικαιωματα σε κάποιον αλλο πάροχο. Αν αυτος υπαρχει ακομη σε cs, τί λετε πως θα γίνει τοτε;

Αφου δεν είναι θεμα της ΝΟΒΑ τοτε είναι θεμα της Superleaque και κατα την αποψη μου θα πρεπε να την ενδιαφερει.Ακομα και 1 μυριο να τα εδινε σε καποιο πακετο θα ηταν καποια επιπλέον χρηματα για τις ομαδες ,ειδικα για τις μικρότερες που τα οικονομικα τους είναι και πιο σφιχτα.
Θεωρω ότι καποιοι μικροι παροχοι θα ενδιαφεροταν για ένα μικρο προϊον το οποιο θα καλυπτει ένα μερος του προγράμματος σχετικα φθηνα.Τα ιδια εκανε ο ΟΤΕ όταν ξεκινησε που ειχε μικροτερα πρωταθλήματα.Να θυμισω επισης ότι και το Ελβετικο πρωταθλημα που αναφερθηκε προηγουμένως στην Ελλαδα μια χαρα το δειχνε το Action24

Ελληνικό πρωτάθλημα δείχνουν ξένα πακέτα. Και το Σέρβικο Polaris, και το Κροάτικο MaxTV, και το γαλλικό Canal+ (στο MaChaine Sport) αλλά και το Ισραηλινό Hot (Cable) και το Benfica TV στο TV Cabo Πορτογαλίας. Απλώς η κάλυψη (και λογικό είναι) αφορά μόνο τα μεγάλα ντέρμπι.

Τουλάχιστον μέχρι πέρσι (δεν ξέρω για το φετινό πρωτάθλημα), ένα παιχνίδι την εβδομάδα έδειχνε και το Ρουμάνικο Dolce. Έχει τύχει διαστήματα που ήμουν εκεί να δω και ντέρμπι (Ολυμπιακός - ΑΕΚ) αλλά και "κανονικά" παιχνίδια (Ατρόμητος - Ολυμπιακός, Πανιώνιος - ΠΑΟΚ κλπ)