Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Γιατι να παει στη ΝΟΒΑ και να μην ξαναπαει στον ΟΤΕ μετα από νομιμη διαδικασια;

Γιατι να παει στη ΝΟΒΑ και να μην ξαναπαει στον ΟΤΕ μετα από νομιμη διαδικασια;

ακουγεται εδω και πολυ καιρο,οτι ο οτε δεν το θελει και εχει επικεντρωθει στα Ευρωπαικα πρωταθληματα.
απο την αλλη η νοβα θελει περιεχομενο Ελληνικου ενδιαφεροντος και μαζι με την sl,φτιαχνει το Ελληνικο πακετο που επιδιωκει.
τωρα που θα καταληξει,θα το δουμε συντομα.

Θεωρω ότι αν δεν το ηθελε δεν θα εμπαινε στη διαδικασια να το παρει περυσι.Τωρα βεβαια όπως λες και συ θα δειξει,πιστευω παντως ότι προσφορα θα καταθεσει.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Mπορει καποιος mod να μου εξηγησει γιατι σβηνονται τα post μου ; Εχουν σβηστει 2 με το τελευταιο να ειναι σημερα πριν απο λιγες ωρες και μιλουσε για το κλεισιμο του ιταλικου πρωταθληματος αλλα και της F1 απο τον οτε.

παντως καλο θα ηταν οταν σβηνεται ενα post να πηγαινει σε inbox αιτιολογια οπως γινεται σε αλλα forum.

νομιζω για ολους θα ειναι καλο ο οτε να παρει τα ευρωπαικα και η νοβα ολα τα ελληνικα

Εγώ νομίζω ότι ο ΟΤΕ το θέλει το κύπελο, επειδή το χρειάζεται, και νομίζω θα το ξανακερδίσει απλά μέσω νόμιμων διαδικασιών.

Το θέμα είναι τι ποινή θα επιβληθεί στην ΕΠΟ που παραβίασε την νομοθεσία εν γνώση της.

Ναι και εγώ νομίζω ότι το θέλει.

Ακόμα και σε καφενεία σε χωριά έχουν συνδρομή ΟΤΕ TV επειδή έχει το κύπελλο.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

παντως καλο θα ηταν οταν σβηνεται ενα post να πηγαινει σε inbox αιτιολογια οπως γινεται σε αλλα forum.
Ακριβως οπως το ειπες φιλε μου... Αλλα forums....

Αυτη η αναλογικη ποτε επιτελους θα κλεισει; Να σταματησει η διανομη μεσω syned

Νομίζω ότι η διανομή σταμάτησε τις τελευταίες μέρες και όλες οι κάρτες R έκλεισαν

Σωστά η διανομή σήματος μέσω καρτών R σταμάτησε. Κλείδωσαν οι κάρτες.

Η εκπομπή υφίσταται ακόμα αφού πρόκειται για τα ίδια κανάλια που υπάρχουν στο μπουκέτο της Nova αλλά με διαφορετικό όνομα.

Οι όποιες αλλαγές θα γίνουν όταν αναβαθμίσει τα κανάλια σε MPEG-4. Και φυσικά για να φύγει η λίστα Syned Distribution θα πρέπει η nova να αναβαθμίσει τις λίστες της.

Νέα για τη NOVA

Σημαντικο νεο, ας ελπισουμε στην αλλαγη της 11823 αμμεσα

Και ας ελπισουμε την ταυτοχρονη αλλαγη του nc1 σε nc1hd κλπ και να σταματησει απο την 12130.......

Θα βγει προφανώς ανακοίνωση για την αλλαγή της σε DVB-S2 αν κι όποτε γίνει, όπως έγινε και με τις άλλες.

Ποιος ο λογος καθυστερησης ομως.... Τοσο καιρο ηταν οι R

Χρησιμοποιόντουσαν μέχρι τις 30/4/2015 για την τροφοδοσία αρκετών πομπών σε όλη την επικράτεια. Έκτοτε τους άφησαν στο σκοτάδι και τρέχουν οι δήμοι κι ΕΡΤ να αλλάξουν δορυφορικούς δέκτες και τροχιακή θέση στο πιάτο.