Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ Νικόλα θα προτιμούσαν CI+ και το δέκτη τους. Διαβάζεις καθημερινά το μπελά για τους περισσότερους, nova και OTE και τον δέκτη μου.... και και...
Άλλωστε το χόμπι εδώ μέσα δεν σταματά ούτε στον hotbird ούτε στον Eutelsat. Είναι χωρίς περιορισμούς.
Τα ίδια ισχύουν και στους δέκτες. Νέα image, νέα Update πειραγμένα η εργοστασιακά δεν έχει σημασία. Ποιος δεν "σκάλισε" το δέκτη του με τον Α η Β τρόπο...

Re: Νέα για τη NOVA

Αυτο που εγραψα πριν, ηταν απλα για να παραθεσω τον αντιλογο. Ημουν απο αυτους που το ειχαν ψαξει για CI+ και οι τεχνικοι της νοβα με ειχαν καλεσει (οι οποιοι γνωριζαν το ζητημα και συμφωνουσαν, αλλα το μονο που μπορουσαν να κανουν ηταν να το αναφερουν στον απο πανω τους). Παντως πέραν απο τις εξτρα δυνατοτητες που μπορει να εχει μια ci+, δεν υπολειπεται σε κατι ο εξτρα pace (εκτος των εγγραφων, εκτος και αν αγορασουμε τον 865 φυσικα). Τουναντιον, ο σκοπος ειναι η θεαση των προγραμμάτων και με αυτο στο νου μας και πιο οικονομικό και πιο βολικο ειναι η χρηση δευτερου pace. Εδω εχω τον vu και τον pace, στην Ελλαδα εχω εναν technomate και τον pace και δεν χρειαζεται να μεταφερω τιποτα. Και οι δυο καλοι και ακριβοι δεκτες αλλα κανεις που να υποστηριζει ci+..... Οπότε για εμενα, ειναι μια παρα πολυ καλή υπηρεσια.
Αυτα δεν τα αναφερω με την λογική πως δεν ειναι καλη η δυνατότητα χρησης module αλλα επειδη απο τη συζητηση/διαπραγματευση για την ενεργοποιηση του λειπουν επιχειρηματα. Αυτοι που θελουν το module, ειμαστε εμεις στο forum..

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που θα φύγουν λόγω CL θα καλυφθεί από αυτούς που θα ρθούνε λόγω ΑΕΚ-Ηρακλή. Αν επιστρέψει και ο Άρης μαζί με καμιά ΑΕΛ του χρόνου ακόμα περισσότερο.

Επίσης πρέπει να πέσει η τιμή...τα όλα μέσα από 49,90 πρέπει να πέσει στα 39,90. Απλά να βγάλουν τις διεθνείς κλήσεις από μέσα. Αφορούν ελάχιστους ούτως ή άλλως.

Όταν η Hol δίνει τηλέφωνο+ιντερνετ με 300' προς κινητά στα 18 ευρώ δεν μπορείς εσύ να ζητάς 25 ευρώ για τα ίδια απλά 720' προς κινητά.

Last edited:

Συμφωνώ Νίκο με όλα όσα λες, βλέπεις για τα μέλη του forum είναι απόλαυση το ψάξιμο και το πείραμα. Τα παιδιά εδώ έχουν πολλές γνώσεις, πόσοι ομως απο τους συνδρομητές της Νοβα εχουν τις γνώσεις ή θέλουν να πειράξουν, αυτοί θα βολευτούν με τη υπηρεσία όπως είναι. Για μας εδώ ειναι διαφορετικα.

εγω παντως ειχα αποφασισει οτι θα φυγω στο τελος της σεζον απο τη στιγμη που εμαθα οτι ο οτε πηρε cl και europa .δεν περιμενα να δω αν παρει κατι αλλο.

σωστο δεν μπορεις να ζειτας μια α συνδρομη και να εχεις την απαιτηση να παραμεινουν οι συνδρομητες σε οποιονδηποτε παροχο χωρεις ναπαρεχεις
κατι ουσιαστικο

και ενα αλλο υπογραφουμε σε καποιο παροχο δεσμευσης 18-24 μηνες για να πετηχουμε καλητερη τιμολογυση και δεν ρωταμε σαν συνδρομητες το
ποιο βασικο τη σου παρεχει ο καθε παροχος με το αναλογο κοστος και να επιλεξεις αν θα παραμινεις η θα φυγεις ,οπως εγω ρωτισα καποια στιγμη
τη νοβα λιγη σε 3 μηνες το συμβολαιο μου, οταν με πειραν τηλεφωνο τη αθλητικο προσφερετε μου λεει το ελληνικο που ζηταει ο περισοτερος κοσμος.
λεω τη αλλο μου απανταγε με αοριστες υποσχεσεις .....δεν ειμαι τοσο φανατικος βλεπεις μου αρεσει το ποδοσφαιρο και θα υθελα καπου καπου
να βλεπω και καν παιχνιδι αλλα μου ειπε οτι ειναι ορισμενα υπο συζητηση .......γενικα αοριστιες ...και ηταν απο την νοβα και οχι εκπρωσοπος ...
βεβαια δεν εχω αννανεωση ακομα ειμαι σε διλημα ..γιατι και απο τον οτε δεν εχω της καλητερες εντυπωσεις ,ειχα κονεχ τν 2 χρονια
στη ελλαδα ετσι τα πραγματα .....ετσι δουλευουν.........

Πρακτικά ελληνικό,γαλλικό και τίποτα συμπληρωματικό θα έχουν από ποδόσφαιρο.
Αν σε καλύπτει, μπορείς να πάρεις μία καλή προσφορά αφού λήγει το συμβόλαιό σου.

Δεν νομίζω ότι έχει βάση να συγκρίνεις το connex-tv με το OTE TV τώρα, ειδικά μέσω δορυφόρου.

Αποφάσισε απλά με βάση το τι θες από περιεχόμενο.
Αν θες ελληνικό Nova, αν δες ευρωπαικά ΟΤΕ.
Ποδοσφαρικά τουλάχιστον, είναι τόσο απλό.

jimmy007 ευχαριστω για την απαντηση σου βεβαια ειχα οτε τν μεσω ευρωζωνηκης εκτος απο την αρχη δεν ειχα προβληματα στη θεαση μαλιστα
καποια στιγμη που ειχε προβλημα το δικτιο ,μου ειχαν προτεινει να βαλω δοριφορικο χωρεις χρεωση ....αλλα φοβαμε την τιμολογιακη τους πολιτικη
αλλα συμφωνουσες και αλλα πληρωνες ....δεν ξερω αν μετα απο 18 μηνες εχουν αλλαξει πολιτικη
τουλαχειστον στη νοβα οσα ειχα συνμφωνηση τοσα πληρωνα βαση το συμβολαιο που ειχα εκτος αν εκανα κανα κινητο απο το σταθερο
ειναι το βασικο + νσπορ1-νσυνεμα 1 .......η αληθεια να λεγετε ειχα σκοπο να βαλω το φουλ πακετο καποια στυγμη αλλα λογο οτι ειχα δεσμευση
μου το εδειναν σε τιμη καταλογου και αυτο μου ειχε κακοφανει με το σκεπτικο οτι ειμουν συγουρος βεβαια θα περιμενω 2 μηνες ναξεκαθαριση
το θεμα και θα αποφασισω βεβαια εξαρτατε και απο την τιμη ....λογο κρισης δυσκολα τα πραγματα....

ευχαριστω για την βοηθεια και για το εκτος θεματος τοπικ .....γιατι το καταστρατηγησαμε για νεα ειναι ειναι εδω .......

Ρε παιδιά διαβάζω τόση ώρα και πουθενά δεν είδα αναφορά στη euro league...για μένα πάντως αυτός ειναι ένας από τους βασικούς παράγοντες, μαζί με τις ταινίες, που σκέφτομαι να παραμείνω...αν υπάρξει και μια καλή προσφορά τέλος καλοκαιριού που λήγει το συμβολαιο....

η hol στο δινει 18 αν εχεις και συμβόλαιο Vodafone νομίζω. για μενα 39,90 είναι ποκυ λίγα. ... στην ουσια θα σε δινει τη νοβα με 15 ευρω επομενο βημα θα ειναι να την δίνει
δώρο. .. απλα για μενα το μεγαλο λαθος της είναι οτι δεν πήρε οσφπ και αεκ στο μπάσκετ ώστε να έχει ολες τις ελληνικές διωργανωσεις ειδικά αν πάρει και το κύπελλο. στο κινηματογραφικο κομμάτι πάντως ειναι πολύ ποιο μπροστά και βελτιώνεται παίρνοντας και σειρές με προβολή ταυτόχρονα με την Αμερική

Τι νέα περιμένεις δηλαδή?

Το αν αξίζει να παραμείνεις στην Nova ή να πας στον ΟΤΕ, που ρώτησε ένας φίλος, είναι καθαρά θέμα περιεχομένου.

Αυτό για διαφορετική τιμή από αυτή που σου είπαν στον ΟΤΕ, δεν το έχω ακούσει πάλι, εκτός αν εννοείς ότι πέρυσι τον Οκτώβρη είπαν ότι η τιμή αυξάνεται, αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε να κάνετε διακοπή χωρίς να πληρώσετε πέναλτυ διακοπής.
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι άλλο τέτοιο.

Στο κινηματογραφικό κομμάτι, η διαφορά έχει αρχίσει και κλείνει αφού ο ΟΤΕ έχει πάρει κάποια δικαιώματα πρώτης προβολής που είχε η Nova(π.χ. NBC Universal) αλλά η Nova είναι ακόμα αρκετά μπροστά εκεί.
Ως προς τις σειρές πάντως, νομίζω είναι πολύ φτωχό το περιεχόμενο και στις 2 πλατφόρμες.

Ειδικά στην Nova, που έχει συμφωνίες με τα περισσότερα καλύτερα στουντιος.

Δηλαδή τώρα πέρα από Game of Thrones και Silicon Valley+το Hannibal που έρχεται λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα, τι άλλη καλή σειρά προβάλλεται?

Να ρωτησω κατι ?

(Start pack +HD εχω)

Μεχρι προτινος εβλεπα κανονικα τo Eurosport που πλεον δεν βλεπω.

Αλλαξε κατι στα καναλια που μεταδιδει ?

Αλλαξε διαθεση ο Pace σου :) . Πραγματικά, πρεπει να κανεις επαναφορα εργοστασιακών, ειναι γνωστο το θεμα με τα ESP.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ναθ τα sd επανέρχονται σε λίγα δεύτερα αλλά δυστυχώς το HD μόνο με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Αν δεν έχεις δικό σου αγαπημένο δεν χάθηκε ο κόσμος. Αν όμως έχεις είναι σπαστικό γμτ.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Εντάξει μία σειρά ακόμα.

Αλλά το περιεχόμενο σε σειρές είναι τρομερά φτωχό.
Ούτε ξεχωριστό κανάλι για σειρές δεν υπάρχει(της Nova).

Όλα σχεδόν τα πακέτα στην Ευρώπη, έχουν πολλαπλά κανάλια με σειρές μόνο.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Εντάξει μία σειρά ακόμα.

Αλλά το περιεχόμενο σε σειρές είναι τρομερά φτωχό.
Ούτε ξεχωριστό κανάλι για σειρές δεν υπάρχει(της Nova).

Όλα σχεδόν τα πακέτα στην Ευρώπη, έχουν πολλαπλά κανάλια με σειρές μόνο.
Συγνωμη, αλλα δεν νομιζω να εχεις nova.
Οι σειρες που βλεπω εγω ειναι, χωρις να ξερω αν ειναι αποκλειστικές:
Game of thrones
The Mentalist
Almost Human
Black Sails
Silicon Valley
Gotham
Person Of Interest
The Following
Και περιμενω παλι το true Detective.

Δεν εχω ασχοληθει με το Boardwalk Empire και το Burn Notice