Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

όχι βρε, αντικειμενικά το λέω, :beatnik2: χαχαχα

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Τι νέα περιμένεις δηλαδή?

Το αν αξίζει να παραμείνεις στην Nova ή να πας στον ΟΤΕ, που ρώτησε ένας φίλος, είναι καθαρά θέμα περιεχομένου.

Αυτό για διαφορετική τιμή από αυτή που σου είπαν στον ΟΤΕ, δεν το έχω ακούσει πάλι, εκτός αν εννοείς ότι πέρυσι τον Οκτώβρη είπαν ότι η τιμή αυξάνεται, αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε να κάνετε διακοπή χωρίς να πληρώσετε πέναλτυ διακοπής.
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι άλλο τέτοιο.

Στο κινηματογραφικό κομμάτι, η διαφορά έχει αρχίσει και κλείνει αφού ο ΟΤΕ έχει πάρει κάποια δικαιώματα πρώτης προβολής που είχε η Nova(π.χ. NBC Universal) αλλά η Nova είναι ακόμα αρκετά μπροστά εκεί.
Ως προς τις σειρές πάντως, νομίζω είναι πολύ φτωχό το περιεχόμενο και στις 2 πλατφόρμες.

Ειδικά στην Nova, που έχει συμφωνίες με τα περισσότερα καλύτερα στουντιος.

Δηλαδή τώρα πέρα από Game of Thrones και Silicon Valley+το Hannibal που έρχεται λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα, τι άλλη καλή σειρά προβάλλεται?

Το να φύγω και να πάω ΟΤΕ TV δεν παίζει αφού έτσι κι αλλιώς μου έρχεται φθηνότερα το 3play της Nova.

Ρωτάω για κανένα νέο, όπως νέο κανάλι, νέο δέκτη ή νέο firmware για τους δέκτες μας...

Re: Νέα για τη NOVA

Αλλαξε διαθεση ο Pace σου :) . Πραγματικά, πρεπει να κανεις επαναφορα εργοστασιακών, ειναι γνωστο το θεμα με τα ESP.

Σωστος.

Εκανα αναβαθμιση firmware και επανηρθαν ολα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Συγνωμη, αλλα δεν νομιζω να εχεις nova.
Οι σειρες που βλεπω εγω ειναι, χωρις να ξερω αν ειναι αποκλειστικές:
Game of thrones
The Mentalist
Almost Human
Black Sails
Silicon Valley
Gotham
Person Of Interest
The Following
Και περιμενω παλι το true Detective.

Δεν εχω ασχοληθει με το Boardwalk Empire και το Burn Notice

Ποσες αλλες θες να δεις

Πλέον δεν έχω όντως, αλλά είχα και έχουν αρκετοί φίλοι μου. Οπότε άποψη μπορώ να έχω.

Είναι αυτό πλούσιο περιεχόμενο δηλαδή?
Ρίξε μία ματιά τι έχουν τα υπόλοιπα πακέτα στην Ευρώπη.

Kαι έβαλες όλες τις σειρές που έχει δείξει φέτος, με ένα γρήγορο search στην σελίδα τους.

Είναι γελοίο πως δεν υπάρχει ξεχωριστό κανάλι για σειρές. Πρέπει να επενδύσουν σε δικαιώματα σειρών αφού είναι από τα ελάχιστα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν απέναντι στον ΟΤΕ(συμφωνίες με τα στουντιο).

Και επίσης, πρέπει να έχουν διαθέσιμες ολόκληρες σειρές on demand.

Συμπεριφέρονται λες και είμαστε στο 2005 ακόμα.

Ένα σημαντικό asset έχουν και δεν το εκμεταλλεύονται.

btw το Gomorra όντως πολύ καλή σειρά, αν και άργησαν να το δείξουν πάρα πολύ.

Κάποιες σειρές δείχνει το fox . Αυτές που ειναι πρώτη προβολή μετά απο Αμερική τα δείχνει το cinema 1. Είχα αγνοήσει οτι το cinema 3 έδειχνε αποκλειστικά σε αυτο σειρές και ετσι δεν τις παρακολουθούσα. Εγω αυτές που σου έγραψα δεν τις βλεπω οταν τις προβάλει . Δεν προλαβαίνω. Που να μου άρεσαν και περισσότερες . Υπάρχουν και δευτεροκλασατες που τις ξεκίνησα με ενδιαφέρον και τις παράτησα, οπως το falling skies. Καλο θα ηταν να είχε ενα απο τα κανάλια cinema μονο με τις σειρές . Αλλα στην Ελλάδα έχουμε δυο επιλογές συνδρομητικής . Και αυτη τη στιγμή γκρινιάζουμε για αυτήν που εχει το καλύτερο περιεχόμενο σε σειρές και ταινίες...

Δεν διαφωνεί κάποιος για το ότι έχει το καλύτερο περιεχόμενο στην Ελλάδα από σειρές και ταινίες.

Αλλά ούτε σημαίνει αυτό πως δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με αντίστοιχα πακέτα ή κριτική.

Το γεγονός ότι δείχνει στο cinema 3 που είναι SD τις σειρές είναι και αυτό γελοίο.

Νέα για τη NOVA

Το νοβα σινεμα 3 και 4 χθες επρεπε να ειχαν γινει 24ωρα και hd

Αλλα υπνος βαθυς (και ειναι αλλαγη χωρις κοστος) καταληγω οτι εχουν μανατζαρεους ασχετους με το αθλημα της συνδρομητικης τβ

Για την συζήτηση που είχατε ξεκινήσει για το CI+ απλά να υπενθυμίσω ότι πολλές τηλεοράσεις έχουν δορυφορικό δέκτη και έχουν και CI+ ενσωματωμένο.

Καλά τα λες sakels αλλά αυτό προυποθέτει κατάργηση των SD versions και προσθήκη περιεχομένου στα novacinema.

Και δεν τους βλέπω διατεθειμένους να το κάνουν.

Καλημέρα στα παιδιά! Επειδή έβαλα τώρα triple play της νοβα θα ήθελα να ρωτήσω από αθλητικά τι θα έχει τελικά εκτός από ελληνικό πρωτάθλημα!

Ακόμα δεν γράφει για τα τελευταία νέα αλλά θα δούμε στην πορεία

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Από ποδόσφαιρο έχει το ελληνικό πρωτάθλημα και το γαλλικό. Από μπάσκετ Α1 (πλην εντός έδρας ματς Ολυμπιακού, ΑΕΚ) και euroleague. Στο σύνδεσμο που σου έβαλε ο vforvendetta85, δες τις τελευταίες σελίδες.

Για την Α1 μπάσκετ θα έλεγα να περιμένουμε.
Δεν είναι σίγουρο για του χρόνου πλην των εντός έδρας του Παναθηναικού.

Καλησπερα, μου ειπαν σε ενα καταστημα ενα νεο, οτι συντομα θα έρθει αναβαθμιση στους αποκωδικοποιητες που θα αλλαξει τελειως το μενου και οσοι έχουν multiview θα μπορουν στο δευτερο να κουμποσουν ενα στικάκι που θα λειτουργει σαν μνημη (οχι να αποθηκευουν) και θα μπορουν να κανουν παυση σε καποιο καναλι.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Αναβάθμιση θα υπάρξει κάποια στιγμή. Το τι θα μας προσφέρει πέραν της αλλαγής του μενού, θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.

Καλησπερα, μου ειπαν σε ενα καταστημα ενα νεο, οτι συντομα θα έρθει αναβαθμιση στους αποκωδικοποιητες που θα αλλαξει τελειως το μενου και οσοι έχουν multiview θα μπορουν στο δευτερο να κουμποσουν ενα στικάκι που θα λειτουργει σαν μνημη (οχι να αποθηκευουν) και θα μπορουν να κανουν παυση σε καποιο καναλι.

Με όσα λέει το κάθε καταστημα, δεν αποκλειεται να το ειχε διαβασει και απο εδω.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Γιατί δυστυχώς; Ο νέος pvr μπορεί να είναι καλύτερος. :grandpa:

Θα πρεπει να τον αγορασουμε ομως. Και ο 865 στη ντουλαπα