Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν τα fox Και fox-life σε hd? Τι να το κάνουμε το arte?

Τα νέα HD κανάλια χρεώνονται επιπλέον? Το λέω γιατί το Arte είναι και στον Hotbird.

Καλό είναι σίγουρα, γιατί εμπλουτίζεται η υπηρεσία nova hd.Στο NOVA GO όμως ξέρουμε ποια κανάλια θα προστεθούν?

παρατηρει καποις αν αυτην την ωρα τα hd καναλια της συχνοτητας 12130 εκπεμπουν χωρις ηχο?τα novasports kai ta novacinema εννοο!!

Με απόφασή του το Πρωτοδικείο απαγορεύει "την είσοδο τηλεοπτικών συνεργείων οποιουδήποτε τρίτου έλκει δικαιώματα από την παράνομη απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ με την οποία ανατέθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας σε εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων και όχι σε νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό σταθμό, όπως ρητά ο Νόμος ορίζει".

Αυτό σημαίνει ότι κρίνεται άκυρος ο διαγωνισμός για την τριετία 2013-16 και κρίνεται ως παράνομη κάθε μετάδοσή του που έγινε την τελευταία διετία. Στον διαγωνισμό μετείχε η εταιρεία Media Goal και απαγορεύεται off shore να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς. Η Media Goal είχε, με τη σειρά της, εκχωρήσει τα δικαιώματα στον OTE TV.

Απομένει πλέον η αντίδραση από πλευράς ΕΠΟ η οποία οφείλει να δώσει λύση προκειμένου να καλυφθούν τηλεοπτικά οι αγώνες. Και άμεσα μιας και το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 1η αγωνιστική των "32" του Κυπέλλου, σε φάση ομίλων.

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/greece/dikaiwthhke-h-nova-gia-to-kupello.3735482.html

Νομίζω ότι αυτή η απόφαση ίσως αλλάξει το τηλεοπτικό πεδίο στο θέμα του κυπέλλου τουλάχιστον.

Ας ελπίσουμε πάντως ότι ένας από τους 2 θα καλύψει τηλεοπτικά το κύπελλο το τριήμερο 27-29/10

κανενας αυτο το τριημερο δεν θα δειξει κυπελο!στον οτε απαγορευεται η νοβα δεν εχει δικαιωματα και η επο και να θελει να κανει απευθειας αναθεση-και αν επιτρεπεται αυτο-δεν προλαβαινει!!και του χρονου!!

Θα μπεί, έχει ανακοινωθεί επίσημα. Δεν έχουν πει πότε. Μπορεί σε μια εβδομάδα, μπορεί σε 20 μέρες ..

παντως δεν εχει φανει καποιο τεστ

επισης απο την συχνοτητα της viacom δεν εχει αλλαξει κατι σε irdeto 2. αρα θα περιμενουμε...

Η Nova θα έχει τις επόμενες μέρες αφιέρωμα στον Αλμοδόβαρ, με πολλές από τις παλιές του και τις καινούριες ταινίες, για όσους φαν είπα να το μοιραστώ!

Νέα υπηρεσία από το novasports; θα βολεύει άραγε μόνο πολλούς Έλληνες του εξωτερικού ή θα είναι και στην Ελλάδα; δεν το εντόπισα στην ιστοσελίδα και δεν ξέρω τιμές αλλά οι έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να δουν από το διαδίκτυο το πρωτάθλημα. Άραγε θα δουλευει και σε desktop με βιντοπροβολέα;

http://www.typologies.gr/2015/11/16/%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%B7-superleague-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-novasports-gr/

θα μπορούσαν να το δουν και μέσω smart tv ; πχ εγώ έχω μια μια lg 55αρα που εχει το novasports.gr θα παιζει απο εκεί;

Last edited:

Νέα υπηρεσία από το novasports; θα βολεύει άραγε μόνο πολλούς Έλληνες του εξωτερικού ή θα είναι και στην Ελλάδα; δεν το εντόπισα στην ιστοσελίδα και δεν ξέρω τιμές αλλά οι έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να δουν από το διαδίκτυο το πρωτάθλημα. Άραγε θα δουλευει και σε desktop με βιντοπροβολέα;

http://www.typologies.gr/2015/11/16/%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%B7-superleague-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-novasports-gr/

θα μπορούσαν να το δουν και μέσω smart tv ; πχ εγώ έχω μια μια lg 55αρα που εχει το novasports.gr θα παιζει απο εκεί;

Επιτέλους, αυτό απ όσο ξέρω γίνεται καιρό τώρα με συνδρομητικές του εξωτερικού. Αναμένουμε πληροφορίες και λεπτομέριες!

Καλη κινηση.Υπαρχει αρκετος κοσμος στο εξωτερικο που θα πληρωσει για να δει μεμονομενα καποιο παιχνιδι

Δεν ειναι καινουργιο. Εχει γινει ξανά για τα playoff του πρωταθλήματος μπασκετ. Δε γνωρίζω ποση επιτυχια ειχε, μιας και δεν ειχε διαφημιστει πολυ τότε.

Θα έπρεπε το ίδιο να γίνει και στην Ελλάδα. Με την χρήση του δέκτη, όχι streaming. Σαν PPV.

ναι γιατι ηδη με το streaming υπαρχει θεμα (βλεπε κουπονια απο εφημεριδες) ηδη με τους υπαρχοντες χρηστες Nova Go. Δηλαδη αν εχεις πληρωσει κιολας μετα θα τα κλαις