Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

40ευρω για εξοπλισμο. Ακομη και ετσι, ανα μεσο όρο 37 ευρώ το μήνα. Καλή (και επίσημη για όλους) προσφορά. 3 ευρω λιγότερο απο την κλασικη τιμη του πακετου.

δεν πληρωνεις τον εξοπλισμο
ουσιαστικα πληρωνεις περιπου το τελος ενεργοποιησης γραμμης

Το τελος ενεργοποιησης δεν ειναι απαραιτητο. Νεος πελάτης στο 3play ειναι και κάποιος που είχε και μόνο τηλεφωνία forthnet οπότε και δε χρεωνεται τα 35ευρω της ενεργοποιησης. Καποιοι θα ωφεληθουν λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Όπως και να έχει ειναι πολυ καλή προσφορά.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ισχύει μόνο για νέους πελάτες 3play; Δεν έχω βρει πουθενά κάτι σχετικό στο nova.gr.

Λογικά, οσονούπω θα υπάρξει ανανέωση στο site.

ρε παιδια μια διευκρινση οποιος ξερει.μιλησα στο τηλεφωνο με το τμημα πωλησεων της nova και μου ειπε οτι στα 40 ευρω δεν συμπεριλαμβανεται το τελος ενεργοποιησης που ειναι 35 ευρω.

ισχυει και 40 ευρω για εγκατασταση και 34.90 τελος ενεργοποιησης

Απλά να υπενθυμίσω οτι το τέλος ενεργοποίηση υπήρχε πάντα και στη φορητότητα και σε νέες συνδέσεις. Όσο αναφορά εγκατάσταση και εξοπλισμό ο δέκτης δηλαδή ειναι όλα ένα πακέτο 40 ευρώ, παλιά έδιναν δώρο πιάτο και εγκατάσταση και πλήρωνες τον Novabox 50 ευρώ. Άρα σε σχέση με το παρελθόν ειναι η όλη διαδικασία κατα 10 ευρώ φτηνότερη.

το 40αρι για την εγκατασταση παντως ειναι μα***ια.να εχεις πιατο και να σε αναγκαζουν να πληρωσεις εκατασταση.

Σήμερα που μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπαν οτι τα 40 ευρώ είναι διαχειριστικό κόστος, δεν μου ανέφεραν τίποτα για πιάτο,αποκωδικοποιητή κ.α. Να αναφέρω οτι ήδη έχω το πακέτο 3play με novacinema στα 39,90 με δωρεάν τα HD.

To πακέτο συμφέρει γιατί έχει και 12 ώρες κινητά μέσα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τις ταινίες που έδειξε ένα χρόνο που είμαι στο Novacinema και το σκέπτομαι για ανανέωση στο καινούργιο πακέτο.

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

φιλε μου γιατι δεν εμεινες ικανοποιημενος απο τις ταινιες;λογο ποιοτητας η λογο επαναληψεων;

Λόγω ποιότητας, περίμενα καλύτερες και πιο πολλές. Ειδικά τα Novacinema1 & 2 τους τελευταίους μήνες δεν τα είδα σχεδόν καθόλου. Έβαζε μια καλή ταινία και μετά το ξεχνάγανε. Δεν λέω κάθε μέρα να είχε πρωτοκλασάτες αλλά οχι και ετσι όπως το έκανε η Nova.

Σήμερα που μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπαν οτι τα 40 ευρώ είναι διαχειριστικό κόστος, δεν μου ανέφεραν τίποτα για πιάτο,αποκωδικοποιητή κ.α. Να αναφέρω οτι ήδη έχω το πακέτο 3play με novacinema στα 39,90 με δωρεάν τα HD.

To πακέτο συμφέρει γιατί έχει και 12 ώρες κινητά μέσα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τις ταινίες που έδειξε ένα χρόνο που είμαι στο Novacinema και το σκέπτομαι για ανανέωση στο καινούργιο πακέτο.

αν ισχυει οτι τα 40ευ. ειναι διαχειριστικο κοστος τοτε παλι συμφερει τον υποψηφιο συνδρομητη
αλλα μιλαμε και για εντεχνη παραπλανηση
τι διαχειριστικο κοστος και αρες μαρες
βαλε το πακετο 36,5-37ευ.- δηλ,θα φτανατε στο σημειο να διαφημησετε πακετο με ολα τα σινεμα 29.90
και με μικρα γραμματα -διαχ.κοστος 100ευ,?

Πιστεύω ότι τα 40 ευρώ προορίζονται για την εταιρεία που διαχειρίζεται το έργο της εξυπηρέτησης πελατών.

παντως αν η διαφημηση για το συγκεκριμενο πακετο βγει με τη φωτογραφια που εχουμε δει σε διαφορα site,και στα 40 ευρω γραφει οτι περιλαμβανει αυτο το κοστος ενεργοποιησεις που το βαφτισανε ετσι,θα μπερδευτει πολυ κοσμος με το τελος ενεργοποιησεις και ειμαι σιγουρος οτι εκει στη nova to γνωριζουνε αυτο.φυσικα η προσφορα ακομα και ετσι ειναι πολυ καλη ενοειται.

Χριστός ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλό μήνα. Τέλος εποχής και για το έντυπο novaguide, το τεύχος του Μαΐου το νούμερο 186 είναι το τελευταίο.

729c562340e6f4da9962e97598746000.jpg