Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

τελικα ξερει κανεις τι νεο υποτιθεται θα ανακοινωθει? το ondemand δεν ειναι νεο αφου υπαρχει κανονικα στο site εδω και μερες....

Last edited by a moderator:

#s24media Η Nova πήρε το Οντ - ΠΑΣ Γιάννινα και το μεταδίδει απόψε στις 20:00, στο Novasports 2!

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Αυτό είναι πραγματικό νέο και ευχαριστούμε.
Όταν άκουσα σε πρωινή εκπομπή (στο αθλητικό κομμάτι) ότι δεν θα μεταδοθεί ο αγώνας, στεναχωρήθηκα, γιατί πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον, έστω και αν ο ΠΑΣ έχει το 3-0.
Μπράβο στη Nova.

Τα λογοτυπα της forthnet εξαφανίστηκαν από όλα τα site...

ab04c543f3d802b579d7ee8340046eeb.jpg

Τι κουφο ειναι αυτο οπως το vodafone home ,tv και τα.λοιπα ζηλεψε απο τους αλλους .τι σχεση εχει οι καινοτομες Υπηρεσίες με το που εγιναν νοβα αναβαθμιζονται φαινεται. Τους πειραξε η ζεστη ,νερα πολλα και ντους

αυτο που κανει ειναι η ενοποιηση εταιριων σε μια!μεχρι τωρα ηταν δυο εταιρειες.μια forthnet και αλλη η nova.τωρα γινονται και οι δυο μια εταιρια!αρα γιαυτους εχει φορολογικη και λογιστικη σημασια!για μας μονο μια αλλαγη ονομασιας που δεν αλλαζει τιποτε στις προσφερομενες υπηρεσιες!

Έχει πάρει φορά η Νοβα ειδικά χθες που πήρε και το παιχνιδι του πας εξελίχθηκε σε καλό ματς και άρα καλή τηλεθέαση

Τρομερή καινοτομία για τον καταναλωτή η αλλαγή του ονόματος :D

Uber trolling

Η πλακα ηταν οτι οταν εκανα το κριστμας πακ 12 ηταν ξεχωριστες υπηρεσιες μετα απο κανα χρονο ενοποιηθηκαν οι υπηρεσιες (μου εδωσαν και δωρο τις αστικη χρεωση για κινητα) και μου ερχοταν λογαριασμος Nova, μετα απο ενα διαστημα διαχωρηστικαν παλι οι υπηρεσιες my account δουλευε το φορθνετ και μου ερχοταν λογαριοσμος φορθνετ... Κοινως παιζουμε τις κουμπαρες...

Ξερουμε τι θα ανακοινωσει η νοβα αυτη την εβδομαδα λεει για καποια υπηρεσια .εχει μαθει κανεις τιποτα.

Αρχές της εβδομάδας είπανε. Μπορεί να πάει και την επόμενη. Nova ειναι αυτή ποτε δεν ξέρεις.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17836-anavathmizei-to-hd-periexomeno-tis-i-nova

Αναβαθμίζει το HD περιεχόμενο της η Nova Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση απο τη συνδρομητική πλατφόρμα με όλες τις πληροφορίες.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ΝΟΒΑ. Κινητικότητα στο φουλ παντως. Δεν πιστεύω πως αργεί η ανακοίνωση. Τι θα ανακοινώνει δεν ξέρω βέβαια....Ευελπιστώ στο ondemand (πιο γραφικός πεθαίνεις)...:drool1:

Ουσιαστικη κινηση θα ηταν να κανει ολα τα καναλια (δικης της παραγωγης) HD και να καταργησει τα αντιστοιχα SD...

Και φυσικα να παρεχει τα HD σε ολους τους συνδρομητες χωρις το αστειο καπελο των 5 ευρω, εν ετει 2016.

Ποιο on demand; Το θέμα είναι να αυξηθούν τα κανάλια με hd περιεχόμενο.

Και φυσικα να παρεχει τα HD σε ολους τους συνδρομητες χωρις το αστειο καπελο των 5 ευρω, εν ετει 2016.
Πάρα πολύ σωστός.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17836-anavathmizei-to-hd-periexomeno-tis-i-nova

Αναβαθμίζει το HD περιεχόμενο της η Nova Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση απο τη συνδρομητική πλατφόρμα με όλες τις πληροφορίες.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ΝΟΒΑ. Κινητικότητα στο φουλ παντως. Δεν πιστεύω πως αργεί η ανακοίνωση. Τι θα ανακοινώνει δεν ξέρω βέβαια....Ευελπιστώ στο ondemand (πιο γραφικός πεθαίνεις)...:drool1:

Αυτό με το flysat το έγραψα πρώτος εγώ εδώ χθες. Μας κλέβουν και τις ειδήσεις τώρα? Λολ