Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Τωρα παιζουν τα καναλια η οχι γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα πρεπει να κάνω σάρωση καναλιών.

Μετα απο πολυ καιρο δεν εμφανιζεται στο myaccount το λινκ που σου εδινε προσφορα τα HD δωρεαν για παντα με ανανεωση της συνδρομης, δεν το ειχα ενεργοποιησει για να παραμεινω αοριστου... Λογικα αναμενονται εξελιξεις στον τομεα του ΗD

Οντως στο myaccount εχει φυγει απο τις προσθετες υπηρεσιες

Ειναι κανεις που δεν ειχε τα hd να μας πει αν του ανοιξαν ολα;

εχθες σενα φιλο μου που δεν εχει τα hd,επαιζαν τα novasport hd.

Κανονικά δεν πρέπει να παίζουν. Αν δεν έχεις sports pack ή το cinema. Λογικά τα αντίστοιχα HD δεν θα πρέπει να παίζουν.

Εγώ δεν είχα τα hd και τώρα ανοίγουν κανονικά όλα. Εκτός από τα novacinema που δεν τα έχω στο πακέτο.

Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τωρα που αρχιζουν τα ultra hd σταματησαν τη χρεωση των hd.νωρις νωρις.

Που τα είδες ρε φίλε να αρχίζουν τα ultra hd?Και ειδικά στην Ελλάδα. Έλεος δηλαδή ένα καλό νέο χωρίς γκρίνια δεν μπορεί να υπάρξει!!!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Που τα είδες ρε φίλε να αρχίζουν τα ultra hd?Και ειδικά στην Ελλάδα. Έλεος δηλαδή ένα καλό νέο χωρίς γκρίνια δεν μπορεί να υπάρξει!!!

οχι βεβαια...!τι σου κανει εντυπωση?ειναι απο τα προνομια του Ελληνα η μουρμουρα βρεχει-χιονιζει..:afro:

ultra Hd σε ελληνική συνδρομητική εγω υπολογίζω σε κανα 7-8 χρόνια από τώρα..

Νομίζω πήρε το μάτι μου όσοι είναι συνδρομητές Nova 3 play έχουν δωρεάν για ένα μήνα στο νοβα go όλα τα αθλητικά

Τα καναλια που παιζουν ειναι μονο για κυπρο στην ελλαδα εγω βλεπω μονο το boomerang hd ειπαν κατι για dorcel hd το οποιο μαλλον δεν ισχυει εγω δεν μπορω να δω γιατι δεν πληρωνω για ενηλικους πακετο αλλα στο ινφο δεν λεει hd μονο το μπούμερανγκ βλεπω και γραφει και hd και ουτε σινεμα 3,4 ουτε νοβα σπορτ 3,4,5,6 γιατι λενε οτι θα γινει το 7σε 5 νοβα σπορτ ουτε επίσημη. Ανακοινωση βγηκε τι εχει γινει .βλεπει κανεις και δεν βλεπω εγω πρεπει να κανω κατι στον αποδικοποιητη .ας μας πει καποιος αν βλεπει απο αθηνα τα καναλια ευχαριστω.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
ολες οι χωρες ετοιναζονται για την εποχη του uhd και η nova μεχρι σημερα χρεωνε τα hd.προτοπορια.αν σου φενεται νορμαλ εσενα οκ.

Χωρίς ύφος γκρίνιας ή ειρωνείας αλλα καταγραφής της πραγματικότητας .. το 2006 το βρετανικό bbc μετέδωσε τον τελικο του wimbledon στο τέννις σε High Definition.Ηδη το HD στο εξωτερικό αρχιζε να γινόταν must στους τότε παρόχους. Σημειώνω ότι το bbc HD ήταν Free to air.Δεν το πλήρωνε κανείς..:cool4:

Ελεγα καιγω ποτε θαρχισει η γκρινια ξανα..
Το on demand παιδια....

Ας μειωνε στο μισο τις συνδρομες μας η νοβα και ευχαριστως ξεχναγα τα hd

Όλοι εχουν δικαίωμα να έχουν τις απόψεις τους.Να επευφημούν και να αποδοκιμάζουν οπότε το κρίνουν απαραίτητο ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες τους.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

βλεπω εγιναν ολα τα sport και cinema hd; μπραβο στην νοβα, το καλο ειναι οτι εφυγαν και τα sd ,πολυ καλη δουλεια