Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Τώρα να γίνω κακός; :violent-smiley-030::devil-smiley-029:
Δεν κοιτάζουν να το βάλουν σαν ζώνη προγράμματος (και πολύ είναι) σε κάνα novasports24HD και να βάλουν κανένα νέο πραγματικό κανάλι (παιδικό, κινηματογραφικό κλπ), τρώνε τζάμπα bandwidth.
Κυρία NOBA αυτά δεν λέγονται "προσθήκες καναλιών" αλλά "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ή "καθρεπτάκια για ιθαγενείς". Βάλτε περιεχόμενο ουσίας και όχι ότι σας περισσεύει στις "ψηφιακές αποθήκες σας". :furious3:

υγ. δεν είμαι κατά του να μπει σαν ζώνη στο Novasports24HD αλλά όχι και να μας δουλεύουν έτσι, αν δεν έχεις χρήματα να βάλεις νέα κανάλια κάνεις άλλα πράγματα.

Τώρα να γίνω κακός; :violent-smiley-030::devil-smiley-029:
Δεν κοιτάζουν να το βάλουν σαν ζώνη προγράμματος (και πολύ είναι) σε κάνα novasports24HD και να βάλουν κανένα νέο πραγματικό κανάλι (παιδικό, κινηματογραφικό κλπ), τρώνε τζάμπα bandwidth.
Κυρία NOBA αυτά δεν λέγονται "προσθήκες καναλιών" αλλά "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ή "καθρεπτάκια για ιθαγενείς". Βάλτε περιεχόμενο ουσίας και όχι ότι σας περισσεύει στις "ψηφιακές αποθήκες σας". :furious3:

υγ. δεν είμαι κατά του να μπει σαν ζώνη στο Novasports24HD αλλά όχι και να μας δουλεύουν έτσι, αν δεν έχεις χρήματα να βάλεις νέα κανάλια κάνεις άλλα πράγματα.

σιγουρα μπορουν να το κανουν... αλλα χωρις αυξηση χλωμο το βρισκω.. και αυτο κανεις δε το θελει. ουτε η νοβα ουτε οι συνδρομητες.

Συμφωνώ με αυτό που λες γι'αυτό και λέω άλλες κινήσεις πχ καλή κίνηση (έστω και λειψή) είναι η κίνηση "Novakids" που δίνει κάποιο νόημα. Άλλη καλή κίνηση είναι ένα κανάλι Novacinema Ελλάδα στο οποίο εκτός από ελληνικές ταινίες μπορεί να παίζει ελληνικά ντοκιμαντέρ , μικρού μήκους , ελληνικά κινούμενα σχέδια κλπ κλπ που μπορεί να αγοράζει από ΕΡΤ και τυχόν άλλες πηγές. Αυτά μπορεί μήπως να τα βρει φτηνά; εφόσον, για όλα αυτά, είναι δύσκολο να κάνει παραγωγή μόνη της. Προτιμώ τέτοιες παραγωγές από "συμπαραγωγές" ελληνικών ταινιών μιας χρήσεως που συμμετείχε - δεν θυμάμαι ονόματα.

Ένα ελληνικό κινημαγραφικο κανάλι πρέπει να γίνει. Έχει ήδη ένα αδιάφορο κανάλι το ns24 και κάνει και δεύτερο. Epic fail. Λες και θα γίνει κάποιος συνδρομητής για αυτό το ανούσιο κανάλι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης το κομμάτι των ντοκιμαντέρ θέλει φρεσκάρισμα και νέο πλασαρισμα. Γενικά στα ντοκ έχει πέσει ύπνος

Παντα η νοβα ηταν πρωτοπορος σε νεες υπηρεσιες
Τι σοι πισογυρισμα ειναι αυτη η προσθηκη;
Ακουει κανεις;

Αντί της αδιάφορη ζώνης nova Kids έπρεπε να βάλουν το disney Junior. Ποσα λεφτά να κανει πια.επίσης εννοειται οτι δεν υπάρχει λόγος για ολόκληρο κανάλι novasportstories

Τελικά το νέο ondemand ισχύει για οποιαδήποτε σύνδεση 3play?δηλ. Αν έχεις το απλό πακέτο μπορείς στο ondemand να δεις ότι ταινία και σειρα θέλεις? αυτό με έχει μπερδέψει λίγο, αν ισχύει όντως για πιο λόγο να βάλεις cinema pack πλέον?

Sent from my iPad using Tapatalk

αν εχεις το βασικο πακετο sto on demand δε βλεπεις ουτε ταινιες ουτε σειρες παρα μονο αυτα που βαζει το novalife παιδικα και ντοκιμαντερ

Στη διαφήμιση όμως λένε ότι η νέα υπηρεσία ειναι για όλους...

Στη διαφήμιση όμως λένε ότι η νέα υπηρεσία ειναι για όλους...

Για όλους τους 3play συνδρομητές είναι αλήθεια λένε, αλλά από εκεί και πέρα όλοι που έχουν 3play υπηρεσία ανάλογα με το πακέτο τους μπορούν να βλέπουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στο on demand.

Το 24 δεν το λες άχρηστο.Ένα κανάλι highlights σε αθλητικό περιεχόμενο είναι χρήσιμο.Το stories απο την άλλη είναι όντως αστείο.

Το 24 δεν το λες άχρηστο.Ένα κανάλι highlights σε αθλητικό περιεχόμενο είναι χρήσιμο.Το stories από την άλλη είναι όντως αστείο.
Για το stories θα διαφωνήσω πιστεύω αν το έχουν στήσει σωστά θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.Θα μπορείς να μάθεις πράγματα για διάφορους αθλητές και ίσως και παρασκήνιο από διάφορες περιόδους αν βέβαια έχουν συνεντεύξεις και αφιερώματα. Βέβαια αν είχε κάνει καμία τέτοια εκπομπή η ΕΡΤ θα είχε ίσως και μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω του μεγαλύτερου αρχείου της.Της NOVA ξεκινάει από το 91 περίπου από to supersports αν δεν κάνω λάθος.Ελπίζω απλά να μην δείχνουν μόνο παλιούς αγώνες.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Ίσως είμαι από τους λίγους που συμφωνούν με τον φίλο. Προσωπικά βλέπω θετικά το ξεκίνημα τέτοιου καναλιού. Ίσως επειδή είμαι από αυτούς που τους αρέσουν να παρακολουθούν παλαιούς αγώνες. Μακάρι να υπήρχε δυνατότητα μεταδόσεων αγώνων της δεκαετίας του '70.

Μαζι σας και εγώ. Μ αρέσει να βλέπω αφιερώματα σε παλιούς αγώνες και ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή τις προηγούμενες δεκαετίες.

Καλα δεν χρειαζονταν καναλι για αυτο τοσα καναλια εχει που βαζουν καθε μερα τα ιδια και τα ιδια , μπορουσε τις καθημερινες που παιζουν αρκετες ωρες χωρις live αγωνες να βαλει εκει εκπομπες και καθε μερα αν ηθελε. Το καναλι ειναι για τα ματια του κοσμου και καλα προσθετω καναλι, τα εχουμε μαθει αυτα.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Έτσι Νίκο! Και όχι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για μπάσκετ. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν οι παλιές μεταδόσεις.

Δεν λέω αστείο το concept ,το ότι χρειαζόταν ξεχωριστό κανάλι μου φαίνεται τραβηγμένο.

Για το stories θα διαφωνήσω πιστεύω αν το έχουν στήσει σωστά θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.Θα μπορείς να μάθεις πράγματα για διάφορους αθλητές και ίσως και παρασκήνιο από διάφορες περιόδους αν βέβαια έχουν συνεντεύξεις και αφιερώματα. Βέβαια αν είχε κάνει καμία τέτοια εκπομπή η ΕΡΤ θα είχε ίσως και μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω του μεγαλύτερου αρχείου της.Της NOVA ξεκινάει από το 91 περίπου από to supersports αν δεν κάνω λάθος.Ελπίζω απλά να μην δείχνουν μόνο παλιούς αγώνες.

Και εγώ νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον κανάλι. Παρεμπιπτόντως, το Novasports24HD το θεωρώ πολύ καλό κανάλι. Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν δεν θέλω να δω κάτι συγκεκριμένο βάζω αυτό και χαζεύω τις φάσεις από όλους τους πρόσφατους αγώνες. Επίσης, πολύ καλή εκπομπή και η "Best of Super League" στην οποία μπορείς να δεις σε 50 περίπου λεπτά όλες τις φάσεις της αγωνιστικής μαζί με το βασικό ρεπορτάζ από κάθε αγώνα χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία αναλύσεων κλπ (γι'αυτό υπάρχει η εκπομπή του novasports1).