Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Όλα είναι αποτέλεσμα επιλογών τους. Χασαν το μισό περιεχόμενο άρα λογικό είναι ο ΟΤΕ να πάρει τα πάνω του και αυτοί την κατρακύλα. Και παρόλα αυτά δεν βλέπουμε καμία κίνηση...

Σε συζητήσεις με τη Σούπερ Λιγκ για την εξεύρεση λύσης http://www.novasports.gr/podosfairo...seis-me-ti-souper-lig-gia-tin-exeuresi-lusis/

Ο παναθηναικος εκανε ασφαλιστικα μετρα για να μπορεσει να δειξει τον εντος εδρας με τον λεβαδειακο την επομενη κυριακη αλλο καναλι και περιμενει την εκδικαση και την ετυμηγορια μεσα στην εβδομαδα

Ο παναθηναικος εκανε ασφαλιστικα μετρα για να μπορεσει να δειξει τον εντος εδρας με τον λεβαδειακο την επομενη κυριακη αλλο καναλι και περιμενει την εκδικαση και την ετυμηγορια μεσα στην εβδομαδα
Δύσκολο γιατί έχει ρήτρα η Νοβα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα πραγματα αρχιζουν και ζοριζουν πολυ για την νοβα.ο παο ζηταει λεφτα ο παοκ δεν εχει υπογραψει επεκταση τηλεοπτικων, η νοβα λεφτα δεν εχει και παει οπως φαινεται για φουντο.τα οικονομικα της ειναι τραγικα και οι τραπεζες βλεπουν κινδυνο να χασουν τα δανεια τους. χανει συνεχεια συνδρομητες δεν μπορει να τους κρατησει με αυτο το πραγμα που λεγετε σουπερ λιγκ. και ο παο το εχει παρει χαμπαρι και ψαχνει να την κανει πρωτος με διαφορους τροπους.μεσα στην χρονια προβλεπω μεγαλες εξελιξεις με μονοπωλειο παλι.

τα πραγματα αρχιζουν και ζοριζουν πολυ για την νοβα.ο παο ζηταει λεφτα ο παοκ δεν εχει υπογραψει επεκταση τηλεοπτικων, η νοβα λεφτα δεν εχει και παει οπως φαινεται για φουντο.τα οικονομικα της ειναι τραγικα και οι τραπεζες βλεπουν κινδυνο να χασουν τα δανεια τους. χανει συνεχεια συνδρομητες δεν μπορει να τους κρατησει με αυτο το πραγμα που λεγετε σουπερ λιγκ. και ο παο το εχει παρει χαμπαρι και ψαχνει να την κανει πρωτος με διαφορους τροπους.μεσα στην χρονια προβλεπω μεγαλες εξελιξεις με μονοπωλειο παλι.

Έ το πολύ όλοι οι συνδρομητές Nova να βρεθούμε σε μία νύχτα στον ΟΤΕ όπως είχε γίνει και με τους συνδρομητές της Alpha Digital......Τι είχαμε τι χάσαμε......

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Τα νέα για την nova ακόμα δεν έχω καταλάβει που είναι, και από ποιους είναι.

Δεν νομίζω και στον ΟΤΕ να πάει δεν νομίζω να πάρει περισσότερα λεφτά

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας το κλείσουν το μαγαζί να τελειώνουμε. Ας τα πάρει όλα ο ΟΤΕ. Ούτως ή άλλως τώρα πληρώνω συνδρομή και στους δύο. Και να γίνει μονοπώλιο ο ΟΤΕ πάλι πιο φθηνά θα μου βγει

Ας το κλείσουν το μαγαζί να τελειώνουμε. Ας τα πάρει όλα ο ΟΤΕ. Ούτως ή άλλως τώρα πληρώνω συνδρομή και στους δύο. Και να γίνει μονοπώλιο ο ΟΤΕ πάλι πιο φθηνά θα μου βγει

δεν ειναι τοσο ευκολο η νοβα εχει ρητρες αμα παει καποιος σπασει συμβολαιο

δεν ειναι τοσο ευκολο η νοβα εχει ρητρες αμα παει καποιος σπασει συμβολαιο

Τα ποσά που πληρώνει η Nova για τη Super League είναι εξωπραγματικά. Εάν πτωχεύσει, ο ΟΤΕ (ή και άλλοι ανταγωνιστές) θα τους δώσουν πολύ λιγότερα.....

Τα ποσά που πληρώνει η Nova για τη Super League είναι εξωπραγματικά. Εάν πτωχεύσει, ο ΟΤΕ (ή και άλλοι ανταγωνιστές) θα τους δώσουν πολύ λιγότερα.....
οντως πολλα λεφτα για τετοιο πρωταθλημα

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Νομίζω ότι χρωστάει δόση από τα λεφτά η Nova στη superleague και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός κάνει ασφαλιστικά μέτρα , σαν πίεση για να τα δώσει, μια και όπως κατηγορεί την superleague δεν έχει κάνει καμία κίνηση μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνία μέχρι το 2017. Αυτό σημαίνει ότι φέτος τελειώνει και του χρόνου μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του; Ή 2017 σημαίνει και τη σεζόν 2017-18;

Μακάρι να πάει ο ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ, ακόμα κι αν πάρει λίγο λιγότερα χρήματα.

H 4η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Black Sails» έρχεται στα Novacinema...

Toby%2BStephens_Luke%2BArnold.jpg

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Black Sails», με πρωταγωνιστές τους Toby Stephens, Jessica Parker Kennedy, Hanna New και Luke Arnold κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:00, στο Νovacinema4HD...

...
Στον 4ο κύκλο, δέκα επεισοδίων, της «πειρατικής» σειράς, οι συνδρομητές των Novacinema θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες περιπέτειες του ατρόμητου πειρατή CaptainFlint(Τόμπυ Στίβενς) καιτου πληρώματός του, αλλά και το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής των πειρατών στις Δυτικές Ινδίες. Αναλυτικότερα, ο BlackbeardStevenson) αποτελεί πλέον βασικό μέλος της συμμαχίας του Flint (Stephens) και του Rackham (Toby Schmitz), ενώ ο θάνατος του Charles Vane, που ήταν σαν γιος του, εξακολουθεί να τον στοιχειώνει. Οι πειρατές και οι πρώην σκλάβοι θα κάνουν την τελευταία τους επανάσταση εναντίον των Άγγλων. Η σειρά θα ρίξει αυλαία με ακόμα περισσότερη δράση, δράμα, πολλές ανατροπές και πισώπλατα μαχαιρώματα που θα κρατήσουν τους θεατές με κομμένη την ανάσα.
Το «BlackSails αποτελεί πρίκουελ της δημοφιλούς νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του συγγραφέα RobertStevensonΕπίσης,η σειράέχει βραβευθεί με δύο βραβεία για τα οπτικά εφέ, τα οποία μαγεύουν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή με φοβερές πειρατικές μάχες στην ξηρά και στη θάλασσα, αιμοδιψείς καρχαρίες, φλεγόμενα πλοία, τρομερούς τυφώνες και γιγαντιαία κύματα.
Η σειρά, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

πηγη: rexsat.blogspot.gr

Ζώνουν τα φίδια. Και η ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση εκ νέου

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/288988/klimakonei-tin-kontra-me-ti-nova-kai-i-aek
Το ωραίο είναι ότι έχει και συμβόλαιο με την super league μέχρi το 2019! Θα αντέξει μέχρι τότε; Επίσης ξέρει κανείς ποιος έχει πλέον παραπάνω συνδρομητές ο οτε ή νόβα; Ετσι από περιέργεια...

έχω την εντύποση ότι οι όροι που έχει η Νόβα είναι καλυμένη οπότε δεν νομίζω να κερδίσει κάτι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ

Είναι καλυμμένη εφόσον πληρώνει. Εδώ λένε ότι χρωστάει τη δόση.

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk