Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Το θέμα δεν είναι ότι θα είναι λειψή η συγκεκριμένη υπηρεσία μόνο. Εάν δώσεις vod σε όλους τους παρόχους χωρίς να έχεις μεγάλη χωρητικότητα στο GR-IX και ενδεχομένως έχεις σχεδόν πλήρες access δίκτυο δημιουργείται πρόβλημα και στις υπηρεσίες internet.

forthnet, αλλά τι σχέση έχει αυτό ,με το replay tv?
Δεν έχει δώσει ακόμη το on demand σε όλους ανεξάρτητα τι πάροχο έχεις στο σταθερό...

Το λέω γιατί είπανε ότι αργότερα το vod θα είναι σε όλους. Άρα δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η "δουλεια" που άνοιξαν πως θα κάνουν κάτι άλλο.
Εκτ ως αν δεν δώσουν πότε το vod σε όλους

Για πρώτη φορά η Nova φέρνει όλα τα επεισόδια του δημοφιλούς Velvet σε Box Set!

Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Διαδραματίζεται στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη δραματική σειρά, που καθήλωσε 5 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες & δημοφιλέστερες ισπανικές παραγωγές, που προβάλλεται στο Novalifε από το 2014.

Η είδηση είναι πως για πρώτη φορά η Nova φέρνει το Velvet Box Set με όλα τα επεισόδια και όλους τους προηγούμενους κύκλους για να τα δεις όλα και να μην χάσεις τίποτα! Από τις 25 Μαρτίου όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της Νo1 ισπανικής σειράς, κάνουν πρεμιέρα στο Nova On demand για να τα δεις όποτε εσύ θέλεις εντελώς δωρεάν ! Και μαζί όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι.

Και μετά την πρεμιέρα στο Nova on Demand, ο πολυαναμενόμενος 4ος και τελευταίος κύκλος, έρχεται στο Novalifε! Κάθε Σάββατο & Κυριακή μετά την ταινία των 21.00 από το Σάββατο 1 Απριλίου!

https://digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/19244-gia-proti-fora-i-nova-fernei-ola-ta-epeisodia-tou-dimofiloys-velvet-se-box-set

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι σημαίνει box set

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Τι σημαίνει box set

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύμφωνα με το βίντεο πιο πάνω, μάλλον οτι εχει όλη τη σειρά διαθέσιμη στο on demand.

Και είναι διαθέσιμο στους άλλους δέκτες και όχι στον pvr. Ότι να ναι

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Δεν έχει δώσει ακόμη το on demand σε όλους ανεξάρτητα τι πάροχο έχεις στο σταθερό...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους αλλά όταν μετέφερα τον 831 με το VOD, από σύνδεση με Nova σε σύνδεση με Wind (vdsl), όπου είχα τον 865, και στην αρχή έκανε μερικά κολλήματα και φτου κι απ' την αρχή αλλά μετά έστρωσε και παίζει πλέον τις ταινίες και τις σειρές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λέτε να είμαι ο μοναδικός πάλι, όπως πέρυσι;

Ναι, αλλά έχουμε ακούσει όμως όλα αυτά τα χρόνια, τόσα πολλά φούμαρα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους αλλά όταν μετέφερα τον 831 με το VOD, από σύνδεση με Nova σε σύνδεση με Wind (vdsl), όπου είχα τον 865, και στην αρχή έκανε μερικά κολλήματα και φτου κι απ' την αρχή αλλά μετά έστρωσε και παίζει πλέον τις ταινίες και τις σειρές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λέτε να είμαι ο μοναδικός πάλι, όπως πέρυσι;

Εγώ δοκίμασα το δέκτη μου σε φίλο με 3 play και δεν έπεσε το vod. Μάλλον πρέπει ο δέκτης να είναι σε συνδρομητή 3 play για να παιξει και όχι απλά να το βάλεις σε forthnet δίκτυο

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Στη μια γραμμή (με σύνδεση Forthnet) έχω 3play με τον 831, ενώ στην άλλη (με Wind τηλεφωνία και vdsl) έχω μόνο το full pack της Nova με τον 865.
Έφερα, λοιπόν, τον 831 στο χώρο με σύνδεση Wind και, μετά τα αρχικά προβλήματα, παίζει κανονικά το VOD.

Ναι αλλα ο δέκτης είναι σε 3 play χρεωμενος αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή ο 831 ανήκει σε συνδρομή 3 play. Λογικά Έτσι ξεκλειδώνει και όχι διαβάζοντας σε τι δίκτυο παίζει.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ Αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα γραπτός.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Καταλαβαίνω τι λες αλλά μέχρι τώρα το αρνητικό ήταν ο πάροχος και όχι ο δέκτης.
Εν πάση περιπτώσει, όταν είχα τα αρχικά κολλήματα πήρα την τεχνική βοήθεια και όταν του είπα ότι είμαι σε σύνδεση Wind είπε ότι αυτό είναι το πρόβλημα και όταν ζήτησα να κάνει αναβάθμιση (που δεν γινόταν μέσω του δέκτη) είπε ότι μόνον όταν τον πάω στη σύνδεση της Forthnet θα την κάνει.

αυτο το βρηκα τυχαια στο facebook, αν το εχει βαλει καπιος άλλος φιλος από το forum ας διαγραφει το δικο μου

ΔΩΡΟ nova go από τη Gillette μόνο στα ΑΒ. Τώρα με κάθε ειδική συσκευασία ανταλλακτικών Gillette, δώρο θέαμα nova go για 1 εβδομάδα!
https://www.youtube.com/watch?v=AWUVPnWrEDc

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PR...ANIS-2-PAKETA-Ch-4-TEM-DORO-NOVA-GO/p/7310654

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PR...ANIS-2-PAKETA-Ch-3-TEM-DORO-NOVA-GO/p/7310685

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PR...ANIS-2-PAKETA-Ch-4-TEM-DORO-NOVA-GO/p/7310694

Last edited by a moderator:

Η απελπισία σε άλλα επίπεδα σε αυτή την εταιρία.

Last edited by a moderator:

Μου θύμησε τις χρυσές εποχές της dial up, τότε που οι πάροχοι μοίραζαν συνδέσεις παντού και με οτιδήποτε.
Δεν είναι κακό πρόμο πάντως. Κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ή που δεν είχε στο πρόγραμμα του να ασχοληθεί με Nova tv, αρχίζει και το ψάχνει και παίρνει και γεύση.

αυτα απλα ειναι ενα προμο σε ενα προιον που παιρνουν πολλοι αντρες και πολλοι απο αυτους δεν εχουν συνδρομητικη τβ και ειναι ενα ευκολο τυρακι να τους δειξουν τι ειναι. κατεβαζεις το app βαζεις του κωδικους. απλο και ευκολο να τους δειξεις στην πραξη τι ειναι η νοβα.

το τραγικο ειναι αλλο. η κατασταση με το περιοχομενο που φθινει συνεχως. η κατασταση με τους pvr που εδω και ενα χρονο δεν εχουν, η κατασταση με το vdsl