Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

ανκ είμαστε εκτός θέματος
εδώ μπορείς να δείς πόσο κοντά είσαι στο κέντρο
fttxgr.eu

Εμαθε κανεις αν τελικα η νοβα θα εχει vdsl στο νεο κοσμο γιατι η vodafone λεει οτι θα δωσει μονο αυτη αφου εχει τις δικιες της οπτικες ίνες.ολοι η αλλη μεσω αστικου κεντρου το οποιο δεν πιανει λογω αποστασης.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

ανκ είμαστε εκτός θέματος
εδώ μπορείς να δείς πόσο κοντά είσαι στο κέντρο
fttxgr.eu
Ειναι ενημερωμενος ο χαρτης; Εχει κοντα 1.5 χρονο που μου ειχαν προτείνει απο forthnet vdsl στην περιοχη μου και εδω δεν βλεπω ουτε ο ΟΤΕ να εχει στον χαρτη. Στην σελιδα της forthnet βγαζει κανονικα διαθεσιμοτητα παντως.

Εννοείς σε κινητη τηλεφωνια μαζι με τα υπολοιπα τωρα ποτε θα γινει αγνωστο .εγω ομως θελω να μαθω αν και σας κουραζω και συγνωμη που βγαινω off topic αλλα θα ηθελα οποίος ξερει να μου πει ,επειδη εγώ απο αστικο κεντρο δεν μπορω να παρω vdsl μονο ο οτε δινει 30 και αυτο οχι συνεχεια .το καφαο της vodafone θα ανοιξει σε μια εβδομάδα μονο εκει μπορω να εχω 50 μου ειπαν ισχυει η θα δωσει και στη νοβα .γιατι ακούστηκε οτι το 2021 που θα ειναι η 3 φαση τοτε και αν θα παρει η νοβα και οι αλλοι παροχοι και θα εχουν μπει και ινες στο κουτι της πολυκατοικίας και θα εχουμε και 800 δύναμη και αμα θελουμε πληρωνουμε και ινα απο την πολυκατοικία στο διαμέρισμα και θα εχουμε 1000 ταχυτητα.αυτα ειναι τα πλανα τους τι ισχύει πραγματικα να μεινω στην νοβα η πρεπει να παω στην vodafone.σας παρακαλω βοηθηστε με οποιος ξερει και συγνωμη παλι απο ολους που βγηκα off topic .αλλα μας εχουν τρελανει και δεν εχω μια ξεκαθαρη απαντηση.

Απαντηση δεν ελαβα τι εγινε παιδια .φαληριζει η νοβα και κανεις δεν απαντα.

Επειδή το βλέπω συχνά να γράφεται μεταξύ αστείου και σοβαρού, όλο φαληριζει η Νόβα και όλο εδώ συζητάμε για τα νέα της. Ας σοβαρευτουμε και λίγο και να γράφουμε μονο όταν υπάρχει κάτι χρήσιμο που θα βοηθήσει όλους τους φίλους παρακολουθούν το σχετικό θέμα, να ενημερωθούν...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ενας φιλος που δουλευει στα mediamarkt μου ειπε προχθες οτι τα προπληρωμενα πακετα νοβα που ειχαν τα εστειλαν πισω γιατι η ετερεια μαλλον παει για κλεισιμο. και μου λεει θα γινει ξαφνικα το μπαμ.γιατι του ειχα πει οτι ενδιαφερομουν να βαλω απο σεπτεμβρη προπληρωμενο πακετο και μου ειχε πει τοτε να περιμενω κανενα διμηνο να δουμε τι θα γινει για να μην χασω τα λεφτα μου και το καλοκαιρι θα ειναι δυσκολο για την ετερεια.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

ενας φιλος που δουλευει στα mediamarkt μου ειπε προχθες οτι τα προπληρωμενα πακετα νοβα που ειχαν τα εστειλαν πισω γιατι η ετερεια μαλλον παει για κλεισιμο. και μου λεει θα γινει ξαφνικα το μπαμ.γιατι του ειχα πει οτι ενδιαφερομουν να βαλω απο σεπτεμβρη προπληρωμενο πακετο και μου ειχε πει τοτε να περιμενω κανενα διμηνο να δουμε τι θα γινει για να μην χασω τα λεφτα μου και το καλοκαιρι θα ειναι δυσκολο για την ετερεια.

Σε συνομιλία μου πάντως με κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ενημέρωσαν ότι ο νέος δέκτης 5001 θα πρέπει να είναι έτοιμος τον Αύγουστο για τους συνδρομητές.
Επενδύει σε νέο δέκτη και πάει για κλείσιμο;

Περίμενες από πέρσι τον Σεπτέμβρη 9 μήνες μήπως κλείσει;

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Το μόνο που κάνουν τέτοιους είδους μηνύματα είναι να πανικοβληθεί μια μερίδα κόσμου.Επίσης μερικούς μπορεί και να αποθαρρύνει να κάνουν νέα σύνδεση. Απαράδεκτο σχόλιο και μάλιστα χωρίς στοιχεία.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Τα ίδια έλεγαν όταν η Nova έχασε το Champions League από τον ΟΤΕ. Ότι δεν θα βγάλει ούτε Σεπτέμβρη.
Όλα εδώ μέσα είναι γραμμένα.

Το θέμα είναι ότι χωρίς να γνωρίζουμε μεταφέρουμε ειδήσεις "καφενείου" και πληροφορούμε λάθος τους συνομιλητές μας χωρίς λόγο.

Ότι υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας είναι γεγονός, όχι σε φάση κλεισίματος ακόμα τουλάχιστον. Οι συνδρομητές ωστόσο δεν έχουν κάτι που θα πρέπει να τους ανησυχεί, νέοι/παλαιοί, εάν οποιαδήποτε εταιρία κλείσει θα υπάρξει αρκετά νωρίτερα ειδοποίηση ώστε να αλλάξετε πάροχο.

Εάν θέλετε crispy news αν και λίγο offtopic, μπορεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα ακόμη να υπάρξουν εξελήξεις για τη Cyta.

η wind εχει ακουστει για cyta. εχεις ακουσει τιποτα αλλο?

η forthnet ειναι ακομη πολυ μεγαλη (το κομματι της νοβα σαν τομεας γενικα + αριθμο συνδρομητων σταθερης και νοβα) για να κλεισει ετσι απλα. το χειροτερο για μενα σεναριο ειναι να περιμενουν να απαξιωθει και αλλο για να πουληθει πολυ φθηνα και το καλυτερο να αποφασισει καποιος μετοχος (νεος η παλιος) να βαλει καποια χρηματα για να ξυπνησει καπως η επιχειρηση.

επειδη η cyta ειναι ηδη ξεγραμμενη υποθεση νομιζω 4παροχος χωραει στην ελληνικη αγορα (σταθερη+νοβα+mvno)

μπορει voda wind να ειναι πιο δυνατες πλεον στο θεμα σταθερου δικτυουλογω nga υστερουν πολυ στο κομματι TV. Στη φορθεντ γινεται το αντιθετο (τουλαχιστον οσο δεν ενρεγοποιειται το θεμα με την zte) . αρα θεωρητικα υπαρχερι χωρος....

Last edited:

Η VF ακούγεται έντονα για τη Cyta.

Για τη Forthnet δεν ισχύει το ''too big to fail''. Είναι σε μια τροχιά μείωσης συνδρομητών, συρρίκνωσης του κόστους λειτουργίας αλλά αύξησης των ζημιών παρά το waiver από την αποπληρωμή δανείων. Για να την αγοράσει ένας παίκτης της αγοράς αυτή τη στιγμή το βρίσκω απίθανο, κανένας δεν μπορεί να απορροφήσει. Μόνο ο ΟΤΕ θα είχε τη ρευστότητα για κάτι τέτοιο αλλά δεν νομίζω να ενδιαφερθεί.

Την τηλεόραση από τη στιγμή που την αγόρασε η Forthnet ξεκίνησε η κατηφόρα. Άρχισε να δίνει οικονομικότερα πακέτα με κάποια να βγαίνουν σχεδόν δωρεάν ώστε να κάνει ελκυστικό το προιόν της στη σταθερή με αποτέλεσμα να μπαίνει μέσα. Πλέον δεν μπορεί να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, να εκδόσει εγγυητικές κλπ.

Μια βοήθεια παρακαλώ άμεση από εσας που έχετε ΝΟΒΑ. Το λέω άμεση γιατί αύριο το πρωί θα πω το ΟΚ για παραμονή στον ΟΤΕ ή μεταφορά στην NOBA. Είμαι μεταξύ του να μεταφερθώ στην ΝΟΒΑ ή να παραμείνω στον ΟΤΕ TV. Μιας και τα αθλητικά δεν με πολύ ενδιαφέρουν αλλά με ενδιαφέρουν περισσότερο οι ταινίες καινούριες & ελληνικές και τα ντοκιμαντέρ και οι σειρές δευτερευόντος και σε ποιότητα οι νέες ταινίες σε HD ποιότητα τι λέτε εσείς οι χρήστες, τι γνώμη σας. Οι ταινίες στο ON DEMAND είναι σε ποιότητα HD? Ευχαριστώ περιμένω γνώμες.

Στον τομέα ταινιών προσωπικά νομίζω είναι καλύτερα η νοβα. Επίσης και τα 4 novacinema HD έχουν πολύ καλή εικόνα και 5.1
Vod δεν ξέρω αλλά με τον 3001 δεκτή νομίζω είναι καλά τα πράγματα.
Επισης λογικά θα σου βγει πιο οικονομικα.

Θεωρώ όμως μείον το ότι δεν έχει κανάλι όπως το cosmote cinéma 3