Καί ποιός μας λέει ότι θα βγάλουν άκρη την άλλη πέμπτη;Παλι δεν βγαλανε άκρη στην suoerleague.Την αλλη πέμπτη συμβούλιο.
Εκεί θα τα βρούν.Με τη μείωση των ομάδων Δεν θα τα βρούν.Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι το εξής:
H Νοva είναι διατεθειμένη να αφήσει στην ΕΡΤ είτε ένα πακέτο με 1 αγώνα ανά αγωνιστική (προφανώς όχι ιδιαίτερα εμπορικό) είτε τα εντός έδρας των 2 προβιβασμένων ομάδων.
Η ΕΡΤ από την άλλη, θέλει 2 αγώνες ανά αγωνιστική, με τον ένα εκ των 2 να είναι σχετικά εμπορικός (3ος-4ος σε διαφημίσεις).
Λογικά θα τα βρουν κάπου στην μέση.
Αυτή είναι η αλήθεια και η nova είναι σε μειονεκτική θέση αν θέλει η superlegue να το τραβήξει. Φανταστείτε τη nova να προσβάλλει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, τι θα κάνουνε οι συνδρομητές της;Δε θα ακολουθήσουν το δρόμο που τους δείχνει;τι θα τους πεί δηλαδή;Εγώ η nova έχω δικαίωμα να μην τηρήσω το συμβόλαιο και σεις δεν έχετε;Αν και δε βλέπω την Superleague θετικά σε γενικές γραμμές, για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Nova έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο με την Superleague που λέει συγκεκριμένα πράγματα. Αναφέρει για 16 ομάδες, για playoff για θέσεις 2 ως 5 και έχει συγκεκριμένο τίμημα (40 εκατομμύρια αν δε κάνω λάθος) και συγκεκριμένες ρήτρες αν αναβάλλονται αγώνες κτλ. Πουθενά δεν έχει δικαίωμα να "διατάζει" πως θα διεξάγεται το πρωτάθλημα, αν θα είναι 14 οι ομάδες κτλ. Αυτό μπορεί να το κάνει όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιο, το οποίο η ίδια ανανέωσε ως το 2019. Η μόνη μείωση που μπορεί να ζητάει η Nova είναι αν τελικά δε μπει ο ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση. Επιπλέον, ναι μεν οι μικρές ομάδες δεν έχουν εναλλακτική αν δεν ισχύσει το συμβόλαιο με τη Nova αλλά και η Nova αν δεν έχει Superleague πάει για λουκέτο. Οπότε νομίζω τελικά θα μείνει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες, με playoff 2-5 και θα τα βρουν και για τα λεφτά κάπου στη μέση. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για τη Nova.
Μήπως ότι ο ανταγωνισμός δίνει πακέτα στη μισή τιμή και με πολύ καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα;Πρέπει όμως να λαμβάνεις υπόψη και την εμπορική αξία του τηλεοπτικου περιεχομένου. Οι αλλαγές που προταθηκαν αυτό έχουν ο σκοπό και όχι απλά να μειωθεί ο αριθμός πχ. Όταν ο κόσμος αδιάφορει για το πολυακριβοπληρωμενο συγκεκριμένο προϊόν και κόβει συνδρομές κάτι πρέπει να γίνει.
Αν οι συνδρομητές αυξάνονταν δε νομίζω πως η νοβα θα ζητούσε αλλαγές
Ποιος είναι ο λόγος που μειώνονται οι συνδρομητές πάρα τις πολλαπλές προσφορές? Αυτό θέλει ανάλυση.
Εγώ προσωπικά έχω τέτοιο πακέτο και με δέσμευση ενός έτους.Που ταδες αυτα τα πακετα να τα δουμε και μεις
Δεν θα μας τρελανετε καλοκαιριατικα,οσο για το καλυτερο αθλητικο πακετο
αστο καλυτερα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη
Δεν είναι μεμονωμένη προσφορά,δίνεται σε οποίον τη διεκδικήσει. Εξάλλου αν μπεις στα site των 2 συνδρομητικών θα δεις ότι κάποιος έχει διπλάσιες τιμές. Είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι fun του ΟΤΕ ίσα ίσα που γιά το double play τους <<Βρίζω>>.Δεν μιλαμε για μεμονωμενες περιπτωσεις προσφορων
Καλο ομως να αναφερουμε τι ειχαμε και τι μας προσφερθηκε
ουτως ωστε αν μας γνωστοποιηθει και απο αλλα μελη η ιδια προσφορα
να μπορεσουμε να την διεκδικησουμε προς το συμφερον μας
Έτσι ακριβώς, μόνο που η μισή Ελλάδα δεν έχει δίκτυο nova γιά να έχει επιλογή 3play.Και γιά να σου πω και την αλήθεια εγώ προσωπικά αν είχα δυνατότητα 3play nova θα το προτιμούσα.Νομίζω πως πλέον είναι στα ίδια οι τιμές και στους δύο.
ΟΤΕ ακριβή τηλέφωνια φθηνή τβ
Νοβα φθηνή τηλέφωνια ακριβή τβ
Αποτέλεσμα το ίδιο για 3play πακέτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.