Νέα για τη Nova

Ταδε εφη στην κατηγορια του Cosmote TV, οταν η Cosmote τον Ιουνιο ζητουσε 30αρια καταλογου ακατεβατα και τα παρουσιαζε σαν προσφορα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ote-TV?p=1057930703&viewfull=1#post1057930703
Φιλτατε, αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου, καλο ειναι να μην το εκθετεις σε ασχετα θεματα.

ΥΓ: Να το θυμηθεις κι εσυ, μη τυχον κι εχουμε καμια αρνητικη εξελιξη με Nova και γινει μονοπωλιο ο ΟΤΕ. Πολυ κοντη μνημη εχεις.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω, το έβαλα επειδή είπες ότι προτρέπω τον κόσμο. Τέλος από μένα, δεν απαντώ όσο κι αν το θες φιλτατε.

Επειδή δεν μου αρέσει η συζήτηση να γίνεται προσωπική σας παρακαλώ επί του θέματος.

Last edited by a moderator:
ρε παιδιά εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε τα νέα και μόνο αυτά δεν μαθαίνουμε!!με τσαμπιονσιπ ισχύει τελικά??αν οδηγηθούν στα δικαστήρια μέχρι να βγει απόφαση τα ματσ θα τα δείχνει???

Σωστο το ερωτημα του kladiot. Θα δειχνει αγωνες μεχρι την αποφαση δικαστηριων; Τι ρητρα εχει απεναντι μας η NOVA αν δεν δειχνει αγωνες;...

το βασικό ερώτημα ειναι ανανεώνεις την συνδρομή η όχι ;είμαι με προπληρωμένο πακέτο και λήγει στο τέλος Αυγούστου

το βασικό ερώτημα ειναι ανανεώνεις την συνδρομή η όχι ;είμαι με προπληρωμένο πακέτο και λήγει στο τέλος Αυγούστου

Καιε εγω το ιδιο προβλημα εχω. Εχω το προπληρωμενο των ομαδων και ληγει 30 Αυγουστου. Το καλο ειναι οτι θα δουμε τι θα γινει με τις 2 πρωτες αγωνιστικες

Θα δειχνει αγωνες μεχρι την αποφαση δικαστηριων;

Εννοείς τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ;
Γιατί υπάρχει περίπτωση ετσι κι αλλιως να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 19 αυγούστου ;;;;; :cool4:

EFL Championship στην NOVA

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας και αποκλειστικά για τη σεζόν 2017/18 το πρωτάθλημα EFL Championship.

Θέαμα,σασπένς και παράδοση πρωταγωνιστούν στο δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα του νησιού, γνωστό και ως Championship.

Ιστορικές ομάδες όπως η Αστον Βίλα, η Φούλαμ, η Λιντς, η ΚΠΡ, η Μπόλτον, η Νόριτς, η Μπέρμιγχαμ, η Μίντλεσμπρο "ρίχνονται" στον μαραθώνιο των 46 αγωνιστικών με στόχο την άνοδο στα πολυτελή σαλόνια της Premier League.

Το πρωτάθλημα έχει κι "ελληνικό" άρωμα με τους Απόστολο Βέλλιο και Ανδρέα Μπουχαλάκη που αγωνίζονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

To πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 4/8 και ολοκληρώνεται στις 6/5/2018.
Οι πρώτες δύο ομάδες ανεβαίνουν απευθείας στην Premier League ενώ οι επόμενες τέσσερις της βαθμολογίας θα δώσουν αγώνες play off (26-28/5) για να αναδειχτεί η τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί.

Οι αγώνες που θα προβληθούν είναι:

2η αγωνιστική
Σάββατο 12/8 17:00 Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ Novasports3HD
Σάββατο 12/8 19:30 Μίντλεσμπρο-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Novasports1HD

3η αγωνιστική
Διεξάγεται εμβόλιμα στις 15-16/8 οπότε θα ενημερωθείτε για τις επόμενες μεταδόσεις το συντομότερο δυνατόν.

πηγή:novasports.gr

Αν δεν θες να μεινεις ουτε μερα χωρις συνδρομη, δοκιμασε για 1 μηνα το πακετο αοριστου στα 39,90 (Sports pack) που το παιρνεις χωρις δεσμευση (αρκει να μην παρεις κανενα απο τα "δωρα" ή τις προσφορες).
http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/sports-pack/
Ειναι μεν (πολυ) ακριβοτερο, αλλα εισαι διασφαλισμενος οτι κι αν γινει μεχρι να αποφασισεις την επομενη σου κινηση.

μπράβο στην νοβα για την championship!!καλύτερο πρωτάθλημα από το πορτογαλικό που είχε!!με τέτοιες κινήσεις και με ακόμα καλύτερες στο μέλλον (καλοκαίρι λήγουν όλα τα ξένα πρωταθλήματα στον οτε) πιστεύω να ξεπεράσει τα προβλήματα και να δυναμώσει!!το μονοπώλιο δεν είναι καλό για εμάς!!!Έχω και τις 2 πλατφόρμες και δίνω 45 και για τις 2!!με μονοπώλιο θα πάει από 50 και πάνω κατά την γνώμη μου!!!
ξέρουμε πόσα παιχνίδια θα δείχνει ανά αγωνιστή???2 όπως τώρα ή θα αυξηθούν από την επόμενη!!σορυ για το μεγάλο μήνυμα!!

μιλάω μόνο για τηλεόραση!!σταθερό ίντερνετ αλλά λεφτά!!Έχω 3play nova και σκέτο οτεtv!!αν γίνει μονοπώλιο πιστεύω ότι για 3play θα θέλουμε 80 ευρώ!!

χώρια που το περιεχόμενο μπορεί να μην τόσο πλούσιο και να έχει τα στανταρ!!Θέλω να πω οτι αν έχεις την δυνατότητα να έχεις και τις 2 πλατφόρμες βλέπεις τα πάντα από ταινίες και αθλητικά!!!αν γίνει μονοπώλιο παίζει να μην έχει πρωταθλήματα όπως πορτογαλικό,β'γερμανίας,ξένα πρωταθλήματα στο μπάσκετ και πάει λέγοντας!!το ίδιο και με τα στούντιο στις ταινίες!!

Καιε εγω το ιδιο προβλημα εχω. Εχω το προπληρωμενο των ομαδων και ληγει 30 Αυγουστου. Το καλο ειναι οτι θα δουμε τι θα γινει με τις 2 πρωτες αγωνιστικες

Οι φίλοι που σκέφτονται να πάρουν προπληρωμένο πακέτο ας λάβουν υπόψη τους και τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία για το Α εξάμηνο 2017.

EFL Championship στην NOVA

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας και αποκλειστικά για τη σεζόν 2017/18 το πρωτάθλημα EFL Championship.

Θέαμα,σασπένς και παράδοση πρωταγωνιστούν στο δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα του νησιού, γνωστό και ως Championship.

Ιστορικές ομάδες όπως η Αστον Βίλα, η Φούλαμ, η Λιντς, η ΚΠΡ, η Μπόλτον, η Νόριτς, η Μπέρμιγχαμ, η Μίντλεσμπρο "ρίχνονται" στον μαραθώνιο των 46 αγωνιστικών με στόχο την άνοδο στα πολυτελή σαλόνια της Premier League.

Το πρωτάθλημα έχει κι "ελληνικό" άρωμα με τους Απόστολο Βέλλιο και Ανδρέα Μπουχαλάκη που αγωνίζονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

To πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 4/8 και ολοκληρώνεται στις 6/5/2018.
Οι πρώτες δύο ομάδες ανεβαίνουν απευθείας στην Premier League ενώ οι επόμενες τέσσερις της βαθμολογίας θα δώσουν αγώνες play off (26-28/5) για να αναδειχτεί η τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί.

Οι αγώνες που θα προβληθούν είναι:

2η αγωνιστική
Σάββατο 12/8 17:00 Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ Novasports3HD
Σάββατο 12/8 19:30 Μίντλεσμπρο-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Novasports1HD

3η αγωνιστική
Διεξάγεται εμβόλιμα στις 15-16/8 οπότε θα ενημερωθείτε για τις επόμενες μεταδόσεις το συντομότερο δυνατόν.

πηγή:novasports.gr

Θα μου επιτρέψετε να πω την "κακία" μου: Πώς πλήρωσε, με πίστωση; Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) που το πήρε μόνο για 1 έτος και μάλιστα από τη 2η αγωνιστική.....

Σωστο το ερωτημα του kladiot. Θα δειχνει αγωνες μεχρι την αποφαση δικαστηριων; Τι ρητρα εχει απεναντι μας η NOVA αν δεν δειχνει αγωνες;...

Θεωρώ πως θα τους μεταδόσει κανονικά, τουλάχιστον τους εμπορικούς (big-4, ΠΑΟΚ μόνο τα εκτός). Οι ομάδες δεν έχουν κανένα λόγο να μην επιτρέψουν την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων στα γήπεδα, οι ρήτρες είναι απαγορευτικές.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Michael40;1057954004 Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) που το πήρε μόνο για 1 έτος και μάλιστα από τη 2η αγωνιστική.....[/QUOTE said:
Οσο τυχαίο ήταν που έδειξε τον αγώνα της ΑΕΚ από το δεύτερο ημίχρονο και μετά.

Πάντως περίεργο που σε ένα πρωτάθλημα Β εθνικής όπου η λογική λέει ότι θα δείχνει τα 3-4 φαβορί για άνοδο ξεκινάει με αγώνα του 13 και του 16 φαβορί ανόδου

μπρεντφορντ-νοτιγχαμ:2 Έλληνες στην νοτιγχαμ+Έλληνας πρόεδρος!!μιντλεσμπρο-σεφιλντ γιουν. :μιντλεσμπρο 2ο φαβορί ανόδου βάσει αποδόσεων!!ρε παιδιά καλό είναι να γκρινιάζουμε αλλά όταν γίνεται κάτι καλό μην προσπαθούμε να το μειώσουμε!!

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Οσο τυχαίο ήταν που έδειξε τον αγώνα της ΑΕΚ από το δεύτερο ημίχρονο και μετά.

Πάντως περίεργο που σε ένα πρωτάθλημα Β εθνικής όπου η λογική λέει ότι θα δείχνει τα 3-4 φαβορί για άνοδο ξεκινάει με αγώνα του 13 και του 16 φαβορί ανόδου
Νοτιγχαμ Φορεστ Μαρινακης κλπ