Νέα για τη Nova

Παλι σεναρια για την νοβα και την Ερτ? Τελειωσε αυτο το καλοκαιρινο εργο, του χρονου παλι.

Τι πιο απλό... Δίνει η νοβα τβ, δίνει και η wind κινητή και βολεύονται και οι δύο.

Η wind όσες φορές συνασπιστηκε με τις άλλες 2 χαμένη βγήκε.

http://www.typologies.gr/psachni-symmachia-i-wind-stin-tv/
Καλά το τι έχουμε ακούσει φέτος δεν λέγεται... Συνεργασία skai - star - Mega, και άλλα πολλά... Η wind έτσι όπως πάει θα βγάλει τηλεόραση λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι πιο απλό... Δίνει η νοβα τβ, δίνει και η wind κινητή και βολεύονται και οι δύο.

Η wind όσες φορές συνασπιστηκε με τις άλλες 2 χαμένη βγήκε.

http://www.typologies.gr/psachni-symmachia-i-wind-stin-tv/

Δεν μου φαινεται απιθανο
Μαλλον απιθανο ειναι η αποκλειστικότητα ;)

και αλλα νεα..

¨Η Wind θα μεταδίδει το πρόγραμμα της Nova

Η Wind εισέρχεται στη μετάδοση τηλεοπτικού προγράμματος μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνία με τη Forthnet προκειμένου να μεταδίδει το πρόγραμμα της Nova. Είναι η πρώτη συμφωνία μετάδοσης περιεχομένου ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου (Forthnet) από άλλον πάροχο (Wind). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Wind θα μεταδίδει όλο το πρόγραμμα της Nova, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η συμφωνία πρόκειται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών."

http://www.kathimerini.gr/924386/article/oikonomia/epixeirhseis/agka8ia-ston-dromo-ths-paraxwrhshs

Αραγε υπαρχει ψηγμα αληθειας και σαυτα τα νεα η να προκειται για φακες-news
Παντως αν ισχυσει οντως αυτο,τοτε θα ακολουθησει και η βονταφον

Λες να δούμε και on demand στην γειτονιά μας;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ισχυει προκειται για πολυ καλο νεο.
Γενικα πιστευω πως αν οι παροχοι δικτυου και περιεχομενου συμπλευσουν, ο καταναλωτης θα εχει οφελος.

Ωραία ολα αυτά περί συνεργασίας nova - wind αλλα ποσο θα ειναι η τιμη στη wind tv; Δεν νομιζω να ειναι χαμηλή αν εχει τα αθλητικά της nova.

Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.

Παιδιά που είναι το λινκ με την είδηση; πηγαίνω στο λινκ που έβγαλε ο sakels και μου λέει άλλα πράγματα. Τι έλεγε η είδηση ακριβώς;

άκυρο!!! τώρα το είδα ήταν κάπου στην μέση.

παντως απο το παραπάνω συμπεραίνω ότι η ΝΟΒΑ έκλεισε "έμμεσα" άδεια κινητής. Μάλλον θα δουλέψει σαν εικονικός πάροχος μέσω wind, όπως η cyta μέσω vodafone. Βλέπεις αν ισχύει η παραπάνω είδηση έγινε μια καλή "συμφωνία κυρίων".

Όλα θα κριθούν από την τιμή.
Αν μιλάμε για ένα αντίτιμο +10 ευρώ στο double play της wind θα έχει ανταπόκριση αν πάμε παραπάνω δε θα τραβήξει πελατολόγιο.
Δηλαδή 35 ευρώ όλα μέσα είναι καλά.

παντως υπαρχουν και καναλια ντοκ η σινεμα που μπορει να προσθεσει χωρις την διαδικασια διαγωνισμου. νομιζω πως ειναι η ωρα να το κανει για να ενισχυθει σε αλλους τομεις καθως στον αθλητικο εχει πατωσει και δεν υπαρχει κατι να προσθεσει καθως τα εκλεισε ολα ο οτε:guitarist:.

εγω πιστευω οτι αν πουλησει και την euroleague θα τα παει ακομα καλυτερα.ας σταματησει και τις ταινιες με τα μεγαλα στουντιο και ας δειχνει bolywood,ο αριθμος των καναλιων μονο να μην αλλαξει γιατι θα ξενερωσω.

Κούγιας: «Πώς θα πάρει ματς η ΕΡΤ;»

Δύσπιστος αναφορικά με την παραχώρηση αγώνων από τη NOVA στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, τονίζοντας πως το συνδρομητικό κανάλι θα αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που δώσει αγώνες στη δημόσια τηλεόραση. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα της ΕΠΟ, στις χορηγίες της Super League, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η*NOVA*διαφημίζει το πρωτάθλημα και λέει ότι έχει την αποκλειστικότητα, άρα πώς θα δώσει 30 ματς στην ΕΡΤ; Όσοι είναι συνδρομητές*NOVA*μπορούν να την καταγγείλουν ότι τους εξαπάτησε, γιατί σου λέει, εγώ πλήρωσαν να βλέπω αποκλειστικά όλους τους αγώνες, γιατί τους δίνεις εκεί; Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου. Το αποσκοπούν σκοπίμως ότι θα δώσουν αγώνες στην ΕΡΤ και δεν το αναφέρουν στη διαφήμιση που παίζει στο κανάλι τους ανά μισή ώρα. Τότε λοιπόν, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την συνδρομητική τηλεόραση, η οποία (FORTHNET) πήρε ομολογιακό δάνειο 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα, χρησιμοποιώντας τη σύμβαση με τη*Superleague, αφού έχει τα δικαιώματα έως το 2019. Πέρυσι είχε ακαθάριστα έσοδα 124 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι πολλά λεφτά…».

http://www.gazzetta.gr/football/article/1121792/koygias-pos-tha-parei-mats-i-ert

Αυτό γιά τους φίλους που λένε ότι δεν έχουμε δικαίωμα οι συνδρομητές να φύγουμε.

σιγα τωρα , ποιος ειναι ο κουγιας μπροστα στους δικιγορους που εχουμε εδω μεσα , που λεγαν οτι εφοσον δεν το γραφει το συμβολαιο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Αν μιλάμε για ένα αντίτιμο +10 ευρώ στο double play της wind θα έχει ανταπόκριση αν πάμε παραπάνω δε θα τραβήξει πελατολόγιο.

Δε νομιζω οτι τετοιες τιμες ειναι ρεαλιστικες και κοστοστρεφης.
Σημασια πιστευω δεν παιζει ρολο τοσο η τιμη (αυτες θαρρω θα παραμεινουν ιδιες, ειδικα για την αρχη) αλλα το οτι ο πελατης θα συναναστρεφεται με τον παροχο της αρεσκειας του.

η λογικη λεει οτι θα εχει add on πακετα. 10 euro το full pack το αποκλειω.

γενικα πρεπει να καταλαβουμε οτι το premium περιεχομενο με 10 ευρω (φπα και φορο) δεν μπορεις να εχεις στη συνδρομητικη τβ. τα δικαιωματα κοστιζουν. και οποιος θελει να τα βλεπει πρεπει να δωσει κατι παραπανω.

η νοβα και η καθε νοβα απλα ενας μεταπωλητης ειναι (και εχει να πληρωσει και τον δορυφορο και την εταιρια κωδικοποιησης και τους υπαλληλους και το κρατος και να βγαλει και κανα κερδος).

αν θες κατι τετοιο πας στη cyta με 5 ευρω που εχει την τβ (με τερμα αδιαφορο περιεχομενο)

Με 15 ευρώ χρόνια τώρα έχω το full pack του otetv.
Για εμένα αυτή τη στιγμή κανένα πακέτο της ελληνικής συνδρομητικής δεν αξίζει πάνω από τα 20 ευρώ.
10-15 ευρώ στην Ελλάδα της κρίσης είναι μια λογική τιμή.

Σορρυ για τα παλια quotes, δεν ξερω πως εμφανιστηκαν - admin μπορεις να τα σβησεις;

Με 15 ευρώ χρόνια τώρα έχω το full pack του otetv.
Για εμένα αυτή τη στιγμή κανένα πακέτο της ελληνικής συνδρομητικής δεν αξίζει πάνω από τα 20 ευρώ.
10-15 ευρώ στην Ελλάδα της κρίσης είναι μια λογική τιμή.

Ναι αλλά την ίδια στιγμή το περιεχόμενο το αγοράζουν από εξωτερικό. Στούντιος, αθλ. διοργανώσεις κλπ. Για την Ελλάδα ναι, αλλά για να ρίξουν τόσο χαμηλά την τιμή θα πρέπει να θυσιάσουν περιεχόμενο. Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε ποιο είναι το μηνιαίο κόστος μιας πλατφόρμας σαν την Nova ή την Cosmote. Σίγουρα πάντως παλαιότερα υπήρχε άρμεγμα με τα 62άρια.

εχει δειξει τωρα τελευταια ο οτε οτι οι πολλες προσφορες εχουν κοπει.... επισης ο οτε ειναι ενας ομιλος που η κινητη εχει πολλα κερδη

μα υπαρχουν πακετα και με 5 ευρω. και η νοβα 5 ευρω εχει (25 ευρω το 3play και 20 το 2play, αρα 5 ευρω χρεωνει το πακετο της) γιατι ντε και καλα πρεπει να εχεις το φουλ πακ??? γενικα οτι πληρωνεις παιρνεις.

Ναι αλλά την ίδια στιγμή το περιεχόμενο το αγοράζουν από εξωτερικό. Στούντιος, αθλ. διοργανώσεις κλπ. Για την Ελλάδα ναι, αλλά για να ρίξουν τόσο χαμηλά την τιμή θα πρέπει να θυσιάσουν περιεχόμενο. Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε ποιο είναι το μηνιαίο κόστος μιας πλατφόρμας σαν την Nova ή την Cosmote. Σίγουρα πάντως παλαιότερα υπήρχε άρμεγμα με τα 62άρια.

και απο τοτε που ξεκινησε τις τρελες προσφορες εχει καταληξει στα ορια χρεωκοπιας χανοντας το 50-60% του περιεχομενου της. μαλλον δεν ηταν και τοσο αερας τοτε τα 60 ευρω (που ειχε και σχεδον ολο το περιεχομενο +του οτε)

μα αθροιστικα και τωρα τα δυο πακετα 60 ευρω κανουν