Νέα για τη Nova

Μα το φουλ έχει το ενδιαφέρον , μην σου πω το sports, τα άλλα τα πιάνει κάποιος και με την κεραία και τις ταινίες πια μπορεί να τις βρει "ελεύθερα"
και η κουτσή Μαριώ στο ίντερνετ και να τις δει όποτε θέλει και σε καλύτερη ποιότητα.
Ο Ote τον Αύγουστο έδινε τις προσφορές σαν στραγάλια και ακόμη δίνει αρκεί να ξέρεις τον τρόπο και να έχεις υπομονή.

δε νομιζω πως ο οτετβ αν ηταν stand alone με το περιεχομενο που εχει θα εδινε full pack 15 ευρω.

γενικα οτι πληρωνεις παιρνεις. επισης δεν ξερω αλλη χωρα που να εχει τοσο φθηνα φουλ πακ

δε νομιζω ομως οι προμηθευτες των δυο πακετων να καναν και ιδιαιτερες εκπτωσεις. αν θυμαμαι καλα το cl/el το πηρε ο οτε με το μεγαλυτερο τιμημα ever για δεδομενα ελλαδας.

Αν κρίνω απο τις νέες ταινίες του Σεπτέμβρη που ανέβηκαν στη σελίδα της ΝΟΒΑ, http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-on-demand/tainies/ υπάρχουν ταινίες που ανήκουν στο στούντιο της ΦΟΞ. Με δεδομένο πως κάπου μέσα στον Σεπτέμβρη περιμένουμε ανακοίνωση για το εν λόγω στούντιο και δεδομένο επίσης πως ο davinci είχε γράψει μέσα στον Μαιο πως η ΝΟΒΑ το ανανέωσε το στούντιο αλλά είχανε μείνει οι υπογραφές, άρα όπου να ναι περιμένουμε τις ανακοινώσεις.

παντως απο το παραπάνω συμπεραίνω ότι η ΝΟΒΑ έκλεισε "έμμεσα" άδεια κινητής. Μάλλον θα δουλέψει σαν εικονικός πάροχος μέσω wind, όπως η cyta μέσω vodafone. Βλέπεις αν ισχύει η παραπάνω είδηση έγινε μια καλή "συμφωνία κυρίων".

Πάντως κατι τέτοιο δεν ακούστηκε.. Ίσα ίσα το αντίθετο ότι πάνε στα δικαστήρια για το θέμα της κινητής

Τα δικαστήρια"ακούστηκαν" πριν λίγες μέρες. Το βρίσκεις λογικό να κάνει τέτοιο δώρο η ΝΟΒΑ σε έναν αντιδικο της; Πιθανό δεν είναι να έφτασαν σε μια συμφωνία "σου δίνω κάτι που θέλεις, μου δίνεις κάτι που θέλω"; Άσε που η ΝΟΒΑ με αυτόν τον τρόπο πληρώνει"με είδος" τυχόν φιλοξενία από την wind (μια που μετρητά δεν υπάρχουν). Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω, με την λογική, κάποιος να κάνει τέτοιο δώρο σε αντιδικο-αντίπαλο. Πιστεύω ότι η wind θα κοιτάξει το συμφέρον της μια που παίρνει έτοιμο πρόγραμμα και πιστεύω λόγω του δικτύου της θα το πάρει φτηνά σαν είδος ενοικίου. Μπορεί να κάνω όμως και λάθος, θα δείξει.

Έχεις δίκιο. Αλλά μπορεί να συμφώνησαν με οικονομικό αντάλλαγμα.

Πάντως πιο καλό θα ήταν μια αμφίρροπη συμφωνία τβ κινητής.

Επίσης τα δικαστήρια δεν το έγραψαν οι τυπολογίες... Που ενισχύει αυτό που λες

Θα δείξει όταν (και εφόσον) ανακοινωθεί η συνεργασία. Τότε θα μάθουμε τους όρους της.

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Μα το φουλ έχει το ενδιαφέρον , μην σου πω το sports, τα άλλα τα πιάνει κάποιος και με την κεραία και τις ταινίες πια μπορεί να τις βρει "ελεύθερα"
και η κουτσή Μαριώ στο ίντερνετ και να τις δει όποτε θέλει και σε καλύτερη ποιότητα.
Δεν είναι λογική αυτή όταν μιλάμε για δορυφορικά πακέτα. Όλα μπορεί να τα βρει κάποιος αλλά είναι διαφορετική συζήτηση αυτή.

τα παντα υπαρχουν σε παραπλευρες οδους...σκοπος ομως ειναι να παιρνεις ποιοτητα και τιμη μαζι.

Μιλάω σε συνθήκες 2017.
Όταν ξαναλέω και η κουτσή Μαριώ μπορεί να βάλει κόντι και αν δεν μπορεί θα τη βοηθήσει κάποιος άλλος τότε πρέπει
και οι εταιρείες να δελεάσουν το κοινό τους με καλή τιμή και ποιότητα.
Παράδειγμα το netflix με 10 ευρώ το μήνα όπου χωρίς δεσμέυσεις και συμβόλαια βλέπω 4Κ σειρές και ταινίες στην tv μου ότι ώρα θέλω.
H δορυφορική δεν είναι μόνη της πια.

Η μεγάλη διαφορά είναι στην εμπορευσιμότητα του υλικού. Τα αθλητικά καταναλώνονται "φρέσκα" όσο υπάρχει η αγωνία για την έκβαση τους.

Ταινιες - σειρές -ντοκιμαντέρ έχουν πολύ μεγάλη ημερομηνία λήξης.. Αν δεν έχεις δει πχ το Interstellar μέχρι τώρα, το ίδιο θα το απολαύσεις.

Τα μεγάλα γεγονότα και τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν ενδιαφέρον ουσιαστικά μόνο live καθώς 2 δευτερόλεπτα μετά σου έχει έρθει ειδοποίηση για γκόλ στο κινητό και σε 3 λεπτά το γκολ έχει "ανέβει" στο internet! Σε λιγότερο απο 24 ώρες το προιόν έχει γίνει "περσινά ξυνά σταφύλια" οπότε όποιος έχει το "live" έχει και το προιόν και μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες απο άλλες πηγές..

Στην πράξη, λίγοι έχουν παράπλευρη πρόσβαση και σίγουρα όχι "κουτσές Μαρίες" σε αντίθεση πχ με την Δουνκέρκη που μέχρι τα χριστούγενα θα την έχει δει και ο μπάρμπας μου ο Ηλίας :silly:

Η διαφορα της nova η του ΟΤΕ με το netflix η με οποιαδήποτε άλλη ondemand υπηρεσία είναι στην ευκολία. Στο netflix παράδειγμα πρέπει να πεις ότι θα κάτσω 2 ώρες να δω ταινία, πρέπει να διαλέξεις τι θα δεις k να στηθείς 2 ώρες μπροστά στην tv. Με τη nova κάτι θα βρείς για να χαζέψεις οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Είτε είναι ταινία είτε ντοκιμαντέρ η οτιδήποτε άλλο. Στο netflix είδες 2 ώρες μια ταινία k μόλις τελειώσει η θα πρέπει να δεις άλλη η να το κλείσεις και να δεις την τατιάνα. Αυτή είναι η διαφορα της συνδρομητικής τηλεόρασης σε σχέση με ondemand υπηρεσίες k γιαυτη τη διαφορα πληρώνουμε το κάτι παραπάνω.

Μιλάω σε συνθήκες 2017.
Όταν ξαναλέω και η κουτσή Μαριώ μπορεί να βάλει κόντι και αν δεν μπορεί θα τη βοηθήσει κάποιος άλλος τότε πρέπει
και οι εταιρείες να δελεάσουν το κοινό τους με καλή τιμή και ποιότητα.
Παράδειγμα το netflix με 10 ευρώ το μήνα όπου χωρίς δεσμέυσεις και συμβόλαια βλέπω 4Κ σειρές και ταινίες στην tv μου ότι ώρα θέλω.
H δορυφορική δεν είναι μόνη της πια.

Τα έχεις μπλεγμένα εσύ. Μου συγκρίνεις την παγκόσμια Netflix με τους δικούς μας φτωχόπαροχους??

Αλλά ακόμα και συ αυτή την περίπτωση το ελληνικό νετφλιξ blockbuster ταινίες δεν έχει. Και σαφώς όχι τα πολύ ακριβά ποδοσφαιρικά δικαίωματα

Παράδειγμα βάζεις τώρα Εurosport k βλέπεις το Mαράκι να χτυπάει το μπαλάκι..
Eνώ με το netflix τι θα έκανες θα έβλεπες καπάκι κι άλλη ταινία

100 εκατομμύρια πλανεμένοι ανά τον κόσμο έχουν netflix και δεν ξέρουν τι να δουν όταν τελειώσει η ταινία ή το επεισόδιο της σειράς που βλέπουν.:HTEHETH63:
Πάρα πολλές φορές σε nova και ote μετά από ζάπινγκ τα βράδια δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον και έβαλα ταινία στο netflix να δω.

Kαι λίγοι είναι..
Για σκέψου πόσοι απο τα 100 εκατομμύρια θα αντάλλαζαν το netflix με κάποια δορυφορική πλατφόρμα αν είχαν την ίδια τιμή
Η για σκέψου πόσοι θα είχαν netflix αν είχε 30 k 40 ευρώ

Aπλα πράγματα, θέλεις να βλέπεις μερικές ταινίες-σειρές, δίνεις ένα δεκάρικο και ξενοιάζεις.
Θέλεις το κάτι παραπάνω, θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω