Το να υπάρχει δορυφόρος ελληνικών συμφερόντων και τα τοπικά συνδρομητικά σχήματα να επιλέγουν άλλες τροχιακες θέσεις να εκπέμψουν τα πακέτα τους εμένα με τρελαίνει. Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση για να τους δώσω άδεια θα του υποχρέωνα να εκπέμψουν μόνο στις 39 μοίρες ανατολικά, με τις αντίστοιχες χρεώσεις που θα έδιναν και για τις 13μοιρες και για τις 9μοιρες έτσι ώστε να μην έχουν δικαιολογία οτι ο ελληνικός δορυφόρος ειναι πιο ασύμφορος οικονομικά.
Δε νομίζω πως συμπεραίνουμε κάτι με αυτό....
Μαζί με το ΦΠΑ για την digea και την ΕΡΤ το ενοίκιο για τους πομποδέκτες ανέρχεται στις 900 χιλ. περίπου το χρόνο, για την nοva 4.5 με 5 εκατ. και για τον ΟΤΕ 6.5 -με 7 εκατ (πάντα το χρόνο).Ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί στις 13?
Δε νομίζω πως συμπεραίνουμε κάτι με αυτό....
Ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί στις 13?
Τωρα θα σε βρηκαν. Εδω και χρονια συμβαινει αυτο...μαλιστα, το ειδαμε κι αυτο, σπαμ απο τη νοβα με τηλεφωνα, 26 ευρω λεει το μηνα και για τις 3 παροχες...
δεν ενδιαφερομαι της λεω, εκει αυτη να λεει τα δικα της... οτι ναναι..
εφαγε κλεισιμο στη μαπα..
Οχι. Μπορουν να επικαλεστουν τυχαια πληκτρολογηση αριθμου. Δουλευα σε εταιρεια προωθησης και τα περι καταγγελιας κλπ τα ακουγαμε καθε μερα. Η εταιρεια εβγαζε τοσα απο την επιθετικη πωληση που δεν υδρωνε. Δεν ειναι η nova αυτη που σε καλεσε αλλα εξωτερικος συνεργατης.το αρθρο 11 δεν με καλυπτει;
Οχι. Μπορουν να επικαλεστουν τυχαια πληκτρολογηση αριθμου. Δουλευα σε εταιρεια προωθησης και τα περι καταγγελιας κλπ τα ακουγαμε καθε μερα. Η εταιρεια εβγαζε τοσα απο την επιθετικη πωληση που δεν υδρωνε. Δεν ειναι η nova αυτη που σε καλεσε αλλα εξωτερικος συνεργατης.
Ο,τι και να τους πεις δεν θα σταματησουν. Τα τηλεφωνα μας ειναι σε λιστες που τα δινουν ακομη και οι ιδιες εταρειες κινητης. Απο super market , απο διαγωνισμους στο ιντερνετ καμια φορα "τικαρουμε" ενα κουτακι που συμφωνουμε για χρηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων. Αν εχεις τικαρει κατι τετοιο εστω και μια φορα κανενα μητρωο 11 δεν σε καλυπτει.
Ποτε δεν υπηρξε το δευτερο βημα, τουλαχιστον οσο εργαζομουν. Και πιστεψε με δεν υδρωνει το αφτι αυτων των εταιρειων.Αν η καταχωρηση στο μητρωο 11 γινει μετα ''την κοινοποιηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων'' και σε καλεσει καποιος απο μια χ ψ εταιρεια τον ενημερωνεις οτι εισαι στο μητρωο 11 δεν θελω ξανα καμια οχληση.
Αν σε ξανακαλεσει η χ ψ εταιρεια το κανεις εγγραφως στην εκαστοτε εταιρεια και απο την στιγμη που λαβουν γνωση σου απαντησουν οτι δεν θα ξανα καλεσουμε και σε καλεσουν εστω μια φορα πας δικαστηριο και αποζημιωνεσαι περιπου με 11.000
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.