Νέα για τη Nova

Για σκέψου διαφημιστικό φυλλάδιο της nova μέσα σε 6 εκατομμύρια λογαριασμούς της ΔΕΗ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η διοίκηση της ΔΕΗ δεν συμφωνεί με τη λογική χάνω πελάτες.Αυτός είναι και ο λόγος που έβγαλε την έκπτωση 15% και έσωσε την κατάσταση.Πάντως η νοβα θα έχει μεγάλο κέρδος.Η ΔΕΗ έχει 7,4 εκ πελάτες!!!Φαντάσου, όπως λέει και ο πεπις, τόσα διαφημιστικά!

https://www.youtube.com/watch?v=6H6iQ-Q4LXM

Το να υπάρχει δορυφόρος ελληνικών συμφερόντων και τα τοπικά συνδρομητικά σχήματα να επιλέγουν άλλες τροχιακες θέσεις να εκπέμψουν τα πακέτα τους εμένα με τρελαίνει. Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση για να τους δώσω άδεια θα του υποχρέωνα να εκπέμψουν μόνο στις 39 μοίρες ανατολικά, με τις αντίστοιχες χρεώσεις που θα έδιναν και για τις 13μοιρες και για τις 9μοιρες έτσι ώστε να μην έχουν δικαιολογία οτι ο ελληνικός δορυφόρος ειναι πιο ασύμφορος οικονομικά.

Το ότι η nova επιμένει σε τόσες πολλές δοκιμές (π.χ. με συνεχείς αλλαγές SR) από τον Hellasat 3, μόνο ως θετικό μπορώ να το θεωρήσω.
Σήμερα η συχνότητα είναι ενεργή με sr 29700

Δε νομίζω πως συμπεραίνουμε κάτι με αυτό....

Ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί στις 13?

Δεν μίλησε κανείς για συμπέρασμα, οι επαναλαμβανόμενες δοκιμές υποδηλώνουν τουλάχιστον "έλεγχο" σε περίπτωση μετεγκατάστασης.

Οι δύο πάροχοι εκτός το οικονομικό, επιθυμούν και να υπάρχουν στο δορυφόρο και ελεύθερης πρόσβασης κανάλια εγνωσμένου κύρους (κυρίως ειδησεογραφικά) και μάλιστα υψηλής ευκρίνειας
Η Arabsat διαθέτει τέτοια κανάλια στο στόλο της και μάλιστα τα απέκτησε πρόσφατα.
Είναι ευνόητο γιατί οι δύο πάροχοι εκτός από τα δικά τους θέλουν οι συνδρομητές τους να έχουν πρόσβαση και σε άλλα κανάλια.

Το θέμα όμως έχει και άλλους παραμέτρους που όμως δεν θα κάνω καμία αναφορά.

Μαζί με το ΦΠΑ για την digea και την ΕΡΤ το ενοίκιο για τους πομποδέκτες ανέρχεται στις 900 χιλ. περίπου το χρόνο, για την nοva 4.5 με 5 εκατ. και για τον ΟΤΕ 6.5 -με 7 εκατ (πάντα το χρόνο).

Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι η προσφορά από την Hellasat ανέρχεται τουλάχιστον στο μισό κόστος.

Σε περίπτωση που τελικά παρθεί απόφαση για μεταφορά του πακέτου ή των πακέτων, θα υπάρχει παράλληλη εκπομπή τουλάχιστον ενός έτους.

Επιπλέον γίνεται μνεία ότι μάλλον το Δεκέμβριο (δεν θυμάμαι ακριβώς) λήγει και το 3ετές συμβόλαιο της ΕΡΤ με την Eutelsat, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, αφού το Ελληνικό δημόσιο διαθέτει πλέον 6 δωρεάν αναμεταδότες για ιδιόχρηση.

σε περίπτωση μετεγκατάστασης των δύο παρόχων και της ΕΡΤ, είναι αυτονόητο ότι θα ακολουθήσει και η Diigea

Last edited:

Υπάρχει σίγουρα σε έναν από τους τελευταίους ισολογισμούς της Forthnet, επίσης είχε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έγραφαν και κόστος δικαιωμάτων. Θα ψάξω να το ξαναβρώ.

μαλιστα, το ειδαμε κι αυτο, σπαμ απο τη νοβα με τηλεφωνα, 26 ευρω λεει το μηνα και για τις 3 παροχες...
δεν ενδιαφερομαι της λεω, εκει αυτη να λεει τα δικα της... οτι ναναι..
εφαγε κλεισιμο στη μαπα..

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

μαλιστα, το ειδαμε κι αυτο, σπαμ απο τη νοβα με τηλεφωνα, 26 ευρω λεει το μηνα και για τις 3 παροχες...
δεν ενδιαφερομαι της λεω, εκει αυτη να λεει τα δικα της... οτι ναναι..
εφαγε κλεισιμο στη μαπα..
Τωρα θα σε βρηκαν. Εδω και χρονια συμβαινει αυτο...

Το μητρώο 11.

Εγώ και που έχω κινητό και σταθερό, μερικά τηλέφωνα σκάνε. Και αυτά είναι κυρίως ανώνυμα και με αυτόματους τηλ. Κανά 2-3 φορές πάντως που με πήρε κανονικό άτομο, τα άκουσε κανονικά.

απο κινητο με πηραν εμενα, προφανως εταιρικο,
αλλα βασικα επρεπε να το καταλαβω γιατι με το που το σηκωσα
ακουγοταν σαν να γινοταν κληση,
προφανως εχουν καποιο συστημα που παιρνει 1500 τηλεφωνα το δευτερολεπτο και
οταν καποιος το σηκωσει τους χτυπαει γραμμη για να πανε να μιλησουν,
αν ξαναρθει τετοια κληση θα φαει κλεισιμο στην μαπα πριν προλαβει να γυρισει

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

το αρθρο 11 δεν με καλυπτει;
Οχι. Μπορουν να επικαλεστουν τυχαια πληκτρολογηση αριθμου. Δουλευα σε εταιρεια προωθησης και τα περι καταγγελιας κλπ τα ακουγαμε καθε μερα. Η εταιρεια εβγαζε τοσα απο την επιθετικη πωληση που δεν υδρωνε. Δεν ειναι η nova αυτη που σε καλεσε αλλα εξωτερικος συνεργατης.

Ο,τι και να τους πεις δεν θα σταματησουν. Τα τηλεφωνα μας ειναι σε λιστες που τα δινουν ακομη και οι ιδιες εταρειες κινητης. Απο super market , απο διαγωνισμους στο ιντερνετ καμια φορα "τικαρουμε" ενα κουτακι που συμφωνουμε για χρηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων. Αν εχεις τικαρει κατι τετοιο εστω και μια φορα κανενα μητρωο 11 δεν σε καλυπτει.

Ακομα και σε λιστες να μην ειναι το τηλεφωνο, ενας τροπος "ενημερωσης" (ή πιο σωστα οχλησης) ειναι απλα να πληκτρολογηθει "τυχαια" μεν, βασει αυτοματου συστηματος δε.

Γνωριζω εκ των εσω οτι μεγαλα τηλεφωνικα κεντρα καλουν οντως 10-20 τηλεφωνα στην σειρα ταυτοχρονα (πχ 210ΧΧΧΧ700 εως 210ΧΧΧΧ720) και οποιο απαντησει προωθειται σε υπαλληλο για το "ψηστηρι".
Οποιο δεν απαντησει κρατιεται απο το συστημα, για να γινει εκ νεου κληση μαζι με τα υπολοιπα αναπαντητα και ουτω καθεξης.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Οχι. Μπορουν να επικαλεστουν τυχαια πληκτρολογηση αριθμου. Δουλευα σε εταιρεια προωθησης και τα περι καταγγελιας κλπ τα ακουγαμε καθε μερα. Η εταιρεια εβγαζε τοσα απο την επιθετικη πωληση που δεν υδρωνε. Δεν ειναι η nova αυτη που σε καλεσε αλλα εξωτερικος συνεργατης.

Ο,τι και να τους πεις δεν θα σταματησουν. Τα τηλεφωνα μας ειναι σε λιστες που τα δινουν ακομη και οι ιδιες εταρειες κινητης. Απο super market , απο διαγωνισμους στο ιντερνετ καμια φορα "τικαρουμε" ενα κουτακι που συμφωνουμε για χρηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων. Αν εχεις τικαρει κατι τετοιο εστω και μια φορα κανενα μητρωο 11 δεν σε καλυπτει.

Αν η καταχωρηση στο μητρωο 11 γινει μετα ''την κοινοποιηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων'' και σε καλεσει καποιος απο μια χ ψ εταιρεια τον ενημερωνεις οτι εισαι στο μητρωο 11 δεν θελω ξανα καμια οχληση.

Αν σε ξανακαλεσει η χ ψ εταιρεια το κανεις εγγραφως στην εκαστοτε εταιρεια και απο την στιγμη που λαβουν γνωση σου απαντησουν οτι δεν θα ξανα καλεσουμε και σε καλεσουν εστω μια φορα πας δικαστηριο και αποζημιωνεσαι περιπου με 11.000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αν η καταχωρηση στο μητρωο 11 γινει μετα ''την κοινοποιηση των στοιχειων μας για προωθηση προιοντων'' και σε καλεσει καποιος απο μια χ ψ εταιρεια τον ενημερωνεις οτι εισαι στο μητρωο 11 δεν θελω ξανα καμια οχληση.

Αν σε ξανακαλεσει η χ ψ εταιρεια το κανεις εγγραφως στην εκαστοτε εταιρεια και απο την στιγμη που λαβουν γνωση σου απαντησουν οτι δεν θα ξανα καλεσουμε και σε καλεσουν εστω μια φορα πας δικαστηριο και αποζημιωνεσαι περιπου με 11.000
Ποτε δεν υπηρξε το δευτερο βημα, τουλαχιστον οσο εργαζομουν. Και πιστεψε με δεν υδρωνει το αφτι αυτων των εταιρειων.
Για να σου δωσω ενα ενδεικτικο νουμερο . 100.000 το μηνα ηταν μονο η καθαρη μισθοδοσια του μηνα για τους τηλεφωνητες , χωρις τα Bonus. Χωρια των υπολοιπων (λογιστηριο , μητρωο, εξυπηρετηση κλπ ) που ηταν ο μονιμοι "παλαιοι". Εγω σαν πρωταρης 750 το μηνα καθαρα...

Θα πρεπει να τρωνε ενα προστιμο την ημερα για να συνετιστούν και να μην συμφερει να ξανακαλεσουν. Πραγμα που δεν γινεται.

Επισης το μητρωο 11 σε προστατευει ακομη και αν επιλεξεις να δωσεις τα στοιχεια σου μεταγενεστερα απο την ενταξη σου πχ για να παρεις μερος σε διαγωνισμο αποδεχομενος τους ορους;

Οι γνωσεις μου απο οικονομικά ειναι λίγες και διορθώστε με αν καταλαβα λάθος, αλλά όταν οι τράπεζες αποκτουν το δικαιωμα να ασκήσουν επιρροή σε μια εταιρία τεχνολογίας, αυτό δεν μου ακουγεται για καλό. Λιγότερες επενδυσεις σε νεες τεχνολογίες και καινοτομίες, νεα καναλια, νεες υπηρεσιες κτλ. Σε μια εταιρια με αρκετά μεγάλα χρέη, οι τραπεζες πιστευω πως δε μπαινουν τόσο ως επενδυτές, όσο ως επιτηρητές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και μια θετική πτυχή. Η Forthnet, παραδοσιακά, είχε προβλήματα έκδοσης μεγάλων εγγυητικών επιστολών με αποτέλεσμα να μένει έξω από μεγάλα έργα όπως και από το πρόγραμμα ανάπτυξης NGA πέρυσι. Αυτό μπορεί και να αλλάξει. Με τις τράπεζες στο ΔΣ, πιστεύω ότι θα περιοριστεί η δυναμική εμπορική πολιτική, που εάν συνδυαστεί με καλύτερες υπηρεσίες μπορεί να περιοριστούν οι ζημιές.

εχουμε και συνεχεια...
"Forthnet: Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή οι τράπεζες

Τη Nomura International εξουσιοδότησαν οι τράπεζες, προκειμένου να εκκινήσει διαδικασία για την πρόσκληση πιθανών επενδυτών προς υποβολή προσφορών σχετικά με τα ανοίγματα της εταιρείας."

http://www.euro2day.gr/news/enterpr...e-anazhthsh-strathgikoy-ependyth-oi-trap.html

Υπαρχει δραστηριότητα.. καλό αυτο. Θα συμφωνήσω και με τον Ανδρεα. Μακαρι να σταθεροποιηθεί, γιατι το μονοπωλιο δε βοηθησε κανεναν.