Νέα για τη Nova

Τα άσχημα θα αρχίσουν αν δεν βρεθεί ενδιαφαιρόμενος.Τότε ή θα συνεχίσουν να τις κάνουν ενέσεις οι τράπεζες ή....

Ναι είναι η εταιρεία που χρησιμοποιεί η nova για το λειτουργικό και υπηρεσίες των δεκτών της.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευλόγως νομίζω μου δημιουργείται μία απορία. Οι έχοντες τον 865 PVR δέκτη που ακόμη περιμένουν το firmware upgrade που υποστηρίζει το on demand over internet και το multiview μέσω LAN (μη ξεχνάμε ότι για να αναβαθμιστεί η υπηρεσία χρειάζεται πρώτα να αναβαθμίσουν τον 865) περιμένουν την Nova-Fothnet ή την Zenterio? Δεν μπορούν να παραδώσουν ή δεν πληρώνονται γι' αυτό?

Να ελπίζεις στους 2 υπάρχοντες, Vf και Wind. Είδαμε και στο παρελθόν, άραβες, σείχηδες και funds, κάψανε χρήμα, ρίξαν συνδρομές για να αυξηθεί η βάση συνδρομητών, αφήσαν τεράστια χρέη, ζημιές και φύγανε, έτσι δεν πάει μπροστά, θα παραμείνει ένας φαύλος κύκλος. Vf και Wind ωστόσο μπορεί να την εξυγειάνουν. Να κοπούν δηλαδή οι κάτω του κόστους συνδρομές και να κοιτάξουν τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα.

Το θέμα Ανδρέα είναι ότι με φυσιολογικές συνδρομές, πως θα ανταγωνιστεί τους άλλους καθώς οι τιμές θα είναι τσιμπημένες. Η Forthnet έχει μείνει ουραγός σε θέματα τεχνολογιών internet και αν αυξήσει τις τιμές, ο μόνος τρόπος να προσελκύσει πελάτες θα είναι η ποιότητα υπηρεσιών. Το μόνο ισχυρό χαρτί είναι η Nova.

Ο δανεισμος της Nova-Forthnet ειναι μεγάλος και καμμία εταιρεία δεν θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά αν οι τράπεζες δεν συναινέσουν σε γενναίο κούρεμα και αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων του ομίλου..

Ξέρω το case από πρώτο χέρι, για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να πώ περισσότερα..

Last edited:
Το θέμα Ανδρέα είναι ότι με φυσιολογικές συνδρομές, πως θα ανταγωνιστεί τους άλλους καθώς οι τιμές θα είναι τσιμπημένες. Η Forthnet έχει μείνει ουραγός σε θέματα τεχνολογιών internet και αν αυξήσει τις τιμές, ο μόνος τρόπος να προσελκύσει πελάτες θα είναι η ποιότητα υπηρεσιών. Το μόνο ισχυρό χαρτί είναι η Nova.

υπαρχει και αυτο με την zte που ειναι σε αναμονη. αλλα σε περιπτωση που ανακατευτουν οι δυο γνωστοι την βλεπω να κουναει μαντιλι

Πιστεύω ότι εάν την αγοράσουν Vf ή η Wind τότε θα προβούν σε λειτουργική ενοποίηση. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν είναι βιώσιμη, εφόσον δεν μπορέι να ανταγωνιστεί ούτε από πλευράς τιμών αλλά ούτε και ποιότητας υπηρεσιών όπως αναφέρεις τους υπόλοιπους.

υπαρχει και αυτο με την zte που ειναι σε αναμονη. αλλα σε περιπτωση που ανακατευτουν οι δυο γνωστοι την βλεπω να κουναει μαντιλι

Αυτό πάει, έφυγε και δεν ξαναγυρνά. Εφόσον δεν πήρε περιοχές στις 3 φάσεις δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Πιστεύω ότι εάν την αγοράσουν Vf ή η Wind τότε θα προβούν σε λειτουργική ενοποίηση. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν είναι βιώσιμη, εφόσον δεν μπορέι να ανταγωνιστεί ούτε από πλευράς τιμών αλλά ούτε και ποιότητας υπηρεσιών όπως αναφέρεις τους υπόλοιπους.

Σωστός..

Αυτό πάει, έφυγε και δεν ξαναγυρνά. Εφόσον δεν πήρε περιοχές στις 3 φάσεις δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

δεν ειναι ακριβως ετσι. δικτυο οπτικων ινων μπορει να βαλει οπου θελει.

δεν ειναι ακριβως ετσι. δικτυο οπτικων ινων μπορει να βαλει οπου θελει.

Ναι, για FTTH μόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση ωστόσο να δώσει άδεια δήμος να ξανασκάψουν τα πάντα ενώ υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για NGA από την ΕΕΤΤ. Δες τα πάθη της inalan.

Μου ηρθε σε μηνυμα στον αποκωδηποιητη οτι ολο το Novacinema τα καναλια για το μηνα δεκεμβριο θα ειναι δωρεαν .... δεν εχω foul πακετο αλλα μονο Nova sport pack .... το κανει για αυτους που δεν εχουν foul πακετο .

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ηρθε σε μηνυμα στον αποκωδηποιητη οτι ολο το Novacinema τα καναλια για το μηνα δεκεμβριο θα ειναι δωρεαν .... δεν εχω foul πακετο αλλα μονο Nova sport pack .... το κανει για αυτους που δεν εχουν foul πακετο .

Κι εμένα ήλθε. Λογικά θα είναι για όλους όσους δεν έχουν στο πακέτο τους τα cinema.