Νέα για τη Nova

αρχιζει να διαφαινεται τι θα γινει και οι 2 πιο πιθανες λυσεις αναφερονται εδω.

http://www.kathimerini.gr/961611/ar...o-toy-diagwnismoy-gia-thn-pwlhsh-ths-forthnet

Με βάση αυτά που περιγράφει το ρεπορτάζ, εάν επιλεχθεί η Odyssey θα είναι καλύτερο για τους εργαζόμενους (λιγότερες απολύσεις), για τους καταναλωτές (περισσότεροι παίκτες στην αγορά=ανταγωνισμός στις τιμές), τράπεζες (μικρότερο κούρεμα δανείων).

Ναι αλλά στο ρεπορτάζ λέει ότι η odyssey είναι εταιρεία ακινήτων, χωρίς καμία σχέση με τις τηλεπικοινωνίες... Οπότε;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οικόπεδα με "θέα"

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλό. Το πρώτο σπίτι θα το αγοράσει ο λουκυ Λουκ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβάστε όλο το άρθρο. Συνεργάζεται με μια άλλη που παλιά συμμετέιχε στη netmed πριν πουληθεί στη forthnet και με την mtn που είναι παροχος κινητής (πχ Κύπρο, Αφρική κλπ)

Στην ουσία λέει ότι τι κομμάτι της τηλεφωνίας ίντερνετ θα απορροφηθεί και θα μείνει μια νέα εταιρία τηλεόρασης που θα πουλάει στους άλλους δύο.

Μόνο ο άλλος υποψήφιος αγοραστής μάλλον διατηρεί όλες τις υπηρεσίες.
Αντε να δούμε

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν είναι βιώσιμο το να μείνει ως έχει χωρίς να έχει μπει -ή να μπορεί να μπεί- στο παιχνίδι των επενδύσεων. Ο μοναδικός τρόπος ώστε να μετατραπεί σε μια βιώσιμη εταιρία είναι να αυξήσει τιμές, πράγμα που θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα, συνεπώς και θα οδηγήσει σε περεταίρω συρρίκνωση της συνδρομητικής βάσης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, βρίσκεται στη δυσμενέστερη κατάσταση όλων. Το να μείνει ως έχει είναι η χειρότερη δυνατή λύση. Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποια αραβική εταιρία να ξεπλένει χρήμα στις ζημιές.

Να μείνει ως έχει με νέο βασικό μέτοχο/επενδυτή θα είναι η κλαυτςρη λύση. Αν πάει στους υπάρχοντες παρόχους το άρθρο το λεει ξεκάθαρα ότι θα σπάσει και θα μείνει μόνο εταιρία τβ για να τους δίνει χονδρική . Τούλαχιστον αυτό αναφέρει το άρθρο.

Να μείνει ως έχει με νέο βασικό μέτοχο/επενδυτή θα είναι η κλαυτςρη λύση. Αν πάει στους υπάρχοντες παρόχους το άρθρο το λεει ξεκάθαρα ότι θα σπάσει και θα μείνει μόνο εταιρία τβ για να τους δίνει χονδρική . Τούλαχιστον αυτό αναφέρει το άρθρο.

Προσωπικά προτιμώ να πάει στην Odyssey. Και ας μην είμαστε δύσπιστοι με την εταιρεία επειδή ασχολείται με ακίνητα. Εάν έχει τα κατάλληλα στελέχη (με εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών) μπορεί να πετύχει.

Για ποιόν είναι καλύτερη λύση;

Και το βασικό ερώτημα, εφόσον δεν μπορεί να ανατραπεί το περιβάλλον ούτε και τα οικονομικά στοιχεία, εάν αυξήσουν τιμές, με τις ίδιες υπηρεσίες, θα ήταν διατεθημένοι οι πελάτες να μείνουν; Διαφορετικά, τι συζητάμε για να μείνει ως έχει;

Ήδη και οι άλλοι αύξησαν. Το dp vdsl από περίπου 28 ευρώ πήγε 35 .
Οι 3play υπηρεσίες της nova είναι σε καλό επίπεδο νομίζω.

Νομίζω ένας 4 πάροχος με mvno στην κινητή χωράει

αν δεις τα πακέτα κινητής της cyta. Ειναι πολύ καλά. Άρα στη χονδρική παίρνει καλές τιμες από την Vf. Αλλά ποτέ δεν προωθήθηκαν...

Δεν συννενοούμαστε. Πριν λίγες ημέρες βγήκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Forthnet, έχει 35εκ ζημιά ο όμιλος στη χρήση του 17 και μείωση πελατών. Mvno ήθελε να γίνει, δεν θέλουν να πουλήσουν χονδρική οι εταιρίες κινητής. Είναι προφανές πως όσο έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν θα πάνε να το χάσουν, επίσης δεν υπάρχει δημόσιο δίκτυο πρόσβασης όπως στη σταθερή που υποχρεώνεται ο οτε να το ενοικιάζει. Η συμφωνία της cyta με τη Vodafone έρχεται από τη κύπρο, που η cyta είναι μεταπωλητής της vf στη κινητή.

Η Forthnet δεν είναι cyta, είναι αρκετά μεγαλύτερη εταιρία, που από το να πάρει μια παράταση ζωής και να ''βαρέσει κανόνι'' θα προτιμούσα χίλιες φορές να συγχωνευθεί.

Πάντως την αναβάθμιση του 865 θα προλάβεις να την χαρείς...

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Μακάρι να κάνει κάτι η κυβέρνηση εφόσον δεν βγει κάτι από τον διαγωνισμό πώλησης...ας την κρατικοποιήσει μέσω της ,κρατικής, Εθνικής τράπεζας, ή από το υπουργείο οικονομικών...Δεν γίνεται και δεν πρέπει να πάμε σε καρτέλ 3 παρόχων σε σταθερή-κινητή-ιντερνετ-tv...θα είναι χάλια!Ήδη έπεσε η cyta.