Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μαζεμένα της τα έχω, Παναθηναϊκός είμαι, αλλά εδώ ΔΕΝ φταίειΤι να πουμε και εμεις οι πελατες της νοβα που κλεισαμε συμβολαια για να βλεπουμε ολο το Ελληνικο πρωταθλημα και μας πουλαει το μισο?
Όλοι στο μαντρί θα γυρίσουν.
Μπορείς να την βρεις νωρίτερα αν δεν επισκέπτεσαι το παρόν νήμα το οποίο κάνεις (επισκέπτεσαι) μόνο για να πετάς μπηχτές και να κάνεις άκομψες προσωπικές επιθέσεις.
Αυτές οι τυπολογιες, πραγματικά ότι να ναι. Είναι δυνατόν να δώσει η wind χρήματα όταν τώρα ξεκίνησε;;; Πόσους συνδρομητές θα έχει τον Σεπτέμβριο;;; 5.000;;;Παιδιά έκανα link προχθές για την επιστολή των άστεγων ομάδων στη nova κι εγώ όπως όλοι πίστευα ότι το θέμα είναι λήξαν και ότι όλοι θα γυρίσουν στο μαντρί.
Σήμερα οι τυπολογίες γράφουν απίστευτα πράγματα. Σχέδιο για σπάσιμο των αγώνων των άστεγων σε 3 πακέτα μαζί με αγώνες football league.
Ένα πακέτο 30 αγώνων για ΕΡΤ, ένα άλλο πακέτο 30 αγώνων σε ελεύθερο ιδιωτικό και ξεχωριστό κανάλι 45 αγώνων σε συνδρομητικα δίκτυα!!
Έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα, ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν.
http://www.typologies.gr/nees-idees-gia-ti-superleague-me-paketo-105-agonon-sta-tria/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.