Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

δεν περασε το ονειρο που ειχαν οι δυο λαμογιοετερειες να κανουν κομματια την ετερεια για οφελος τους.θα αρπαζανε τους συνδρομητες τηλεφωνιας απο μισους οι καθε μια θα κλεινανε τελειως τη νοβα για να αναγκασουν τους συνδρομητες της να πανε στις ξεφτυλισμενες συνδρομητικες τηλεοπτικες υπηρεσιες που εχουν στο ιντερνετ και θα περνουσαν αυτοι καλα και οι συνδρομητες χειροτερα.η νοβα πρεπει να πουληθει σε μεγαλη ξενη ετερεια που θα την στρωσει και θα την κανει αξιοπιστη και δυνατη και οχι σε ετερειες που πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες.και δεν πιστευω πως οι τραπεζες θα την αφησουν στη τυχη της διοτι αυτες θα παθουν ολη τη ζημια.

Ο διαγωνισμος ηταν ανοικτος
Ειδες καμια μεγαλη σοβαρη εταιρια του εξωτερικου να εκανε προσφορα; Δεν βγαινει το business case
Επομενως αν δεν πουληθει θα κλεισει.

Οι MVNOs δεν αποτελεούν οικονομικό έρισμα για εταιρίες σαν τη Forthnet, με πρόσφατο παράδειγμα η συνεργασία της Cyta με τη Vodafone στο κομμάτι της κινητής. Δεν παρέχει τις υπηρεσίες που θα παρέχει ο primary πάροχος πάνω από το δίκτυο του όπως 4G, 4G+ ή εάν το προσφέρουν το κάνουν με περιορισμούς σε ταχύτητες και υπηρεσίες (volte κλπ).

Το να γίνει λοιπόν MVNO, δεν θα αποτελέσει σοβαρό ποσοστό των εσόδων της εταιρίας (χαμηλό μονοψήφιο στη καλύτερη), παρ αυτά θα προσπαθήσει έτσι να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εάν κάνει και εκεί το λάθος όπως και στη σταθερή με τα παιχνίδια κάτω του κόστους, η πορεία της αγοράς έχει δείξει πως δεν θα μακροημερεύσει. Όλοι οι telcos της Ελλάδας που υιοθέτησαν παρόμοιες πρακτικές, αυτή τη στιγμή είναι παρελθόν.

Πάντως σύμφωνα με το άρθρο, η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής θα προβλέπει πως οι εικονικοί πάροχοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει ο primary πάροχος. Καλά να είμαστε και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι έχουμε άλλα προνόμια (πχ nova go extra δωρεάν)

και η cosmote δωρεαν το δινει εκτος εαν η nova θα επρεπε να χρεωνει με την γνωστη τακτικη των 5 - αρα στην ουσια εμεις του full pack ισως θα επρεπε να μας κανει εκπτωση για αυτο τον μηνα - λεω τωρα εγω!

και η cosmote δωρεαν το δινει εκτος εαν η nova θα επρεπε να χρεωνει με την γνωστη τακτικη των 5 - αρα στην ουσια εμεις του full pack ισως θα επρεπε να μας κανει εκπτωση για αυτο τον μηνα - λεω τωρα εγω!
Το δίνει δωρεάν χωρίς να ζητάει ρύθμιση για τη θέαση αγωνων αλλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Θα ανοίξει και το on demand στα cinema, ξέρουμε; ;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε Cinema Pack, ηρθε μηνυμα οτι ανοιγουν δωρεαν τα NovaSports για τον Δεκεμβριο.

Απο οτι ειδα στα γρηγορα, δεν υπαρχει κανενας σημαντικος αγωνας Super League για αυτο το χρονικο διαστημα, αλλα οπως και να εχει καλοδεχουμενο το "δωρο".

Το cosmote TV go σε δεύτερη συσκευή χρεώνεται και στην cosmote

Σε Cinema Pack, ηρθε μηνυμα οτι ανοιγουν δωρεαν τα NovaSports για τον Δεκεμβριο.

Απο οτι ειδα στα γρηγορα, δεν υπαρχει κανενας σημαντικος αγωνας Super League για αυτο το χρονικο διαστημα, αλλα οπως και να εχει καλοδεχουμενο το "δωρο".
Εμένα μου ήρθε μήνυμα για τα Sports αλλά για Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έλαβα και εγώ μνμ.Ενώ στο FB είπαν:
<<Πράγματι, από 1/12 έως 31/12/18 θα ενεργοποιηθούν για 1 μήνα δωρεάν τα κανάλια novacinema>>

Το cosmote TV go σε δεύτερη συσκευή χρεώνεται και στην cosmote

δεν ανεφερα για δευτερη συσκευη! Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ως πρόσθετη υπηρεσία, σε συνδρομητές COSMOTE TV.

εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE TV GO, μπορεις να χρησιμοποιείς το COSMOTE TV GO σε επιπλέον δύο (2) συσκευές (συνολικά δηλαδή τρεις συσκευές) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο (2) συσκευές την υπηρεσία.
Το πακέτο των extra συσκευών χρεώνεται 5 /μήνα και έχει δέσμευση ενός μήνα.

https://www.cosmote.gr/portal/cosmote-tv-go-gia-pelates-cosmote-tv