Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
και η cosmote δωρεαν το δινει εκτος εαν η nova θα επρεπε να χρεωνει με την γνωστη τακτικη των 5 - αρα στην ουσια εμεις του full pack ισως θα επρεπε να μας κανει εκπτωση για αυτο τον μηνα - λεω τωρα εγω!
Δωρεαν αλλα νομιζω με νεα δεσμευση.To nova go extra που αφορά χρήση 2ης συσκευής, ταυτόχρονα με την 1η, παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές του Full Pack (3play , δεν γνωρίζω για tv). Αυτό εννοούσα.
Πράγματι με δέσμευση 12 μηνών. Δεν σε επηρεάζει ωστόσο εάν η υπολειπόμενη δέσμευση από το τρέχον συμβόλαιο είναι μεγαλύτερη ή ίση των 12 μηνών.
Μην είσαι αρνητικός βρε, μια μικρή θεματική προσθήκη είναι, καλύτερο από το να μην βάλει τίποτα.Μπράβο που βάζει ένα κανάλι για 20 μέρες που θα μπορούσε να είναι ζώνη στο nc4? Εγώ ντροπή θα έλεγα
Μπράβο που βάζει ένα κανάλι για 20 μέρες που θα μπορούσε να είναι ζώνη στο nc4?
Εγώ ντροπή θα έλεγα
Ναι μπράβο και επιπλέον μπράβο που ανοίγει τα 4 κανάλια σινεμά σε όλους.Θα μπορούσε καλύτερα;Ναι.Αλλά με την κατάσταση της εταιρείας σήμερα χρήματα για περισσότερες ταινίες δεν υπάρχουν.Άρα μια χαρά.Εξάλλου το ''παλιό'' δεν είναι και κακό.Κάθε χρόνο το <<μόνος στο σπίτι>> κάνει 30% τηλεθέαση...
Και εμεις του full pack τι κερδισαμε?
Το novachristmasHD.
Ειμαστε σιγουροι για το "σε ολους"; Ο πεθερος μου δεν εχει παρει κανενα μυνημα ακομη ουτε εγω για αθλητικα.Ναι μπράβο και επιπλέον μπράβο που ανοίγει τα 4 κανάλια σινεμά σε όλους.Θα μπορούσε καλύτερα;Ναι.Αλλά με την κατάσταση της εταιρείας σήμερα χρήματα για περισσότερες ταινίες δεν υπάρχουν.Άρα μια χαρά.Εξάλλου το ''παλιό'' δεν είναι και κακό.Κάθε χρόνο το <<μόνος στο σπίτι>> κάνει 30% τηλεθέαση...
Ειμαστε σιγουροι για το "σε ολους"; Ο πεθερος μου δεν εχει παρει κανενα μυνημα ακομη ουτε εγω για αθλητικα.
Ειμαστε σιγουροι για το "σε ολους"; Ο πεθερος μου δεν εχει παρει κανενα μυνημα ακομη ουτε εγω για αθλητικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.