Νέα για τη Nova

Η Vodafone το είχε εξαρχής στόχο μέσω εξαγορών να αυξήσε το μέγεθος της. Πλέον, μετά και το due diligence έχουν εξεταστεί όλα τα επιμέρους οικονομικά στοιχεία και προφανώς θα έχουν δημιουργηθεί τα αντίστοιχα σχέδια από αμφότερες Vf και Wind για κάθε σενάριο. Συνεπώς εάν κριθεί πιο συμφέρον το να καταργηθεί η δορυφορική και να μεταπωλεί μόνο το premium περιεχόμενο, δεν έχουν λόγο να μην το πράξουν. Η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να απαγορέψει το κλείσιμο μιας πλατφόρμας, ειδικά σε μη ρυθμιζόμενο περιβάλλον όπως αυτό της pay tv.

Προσωπική μου άποψη είναι πως για τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει ως έχει, πιθανώς να προσπαθήσουν να την ενισχύσουν κιόλας, δεδομένου του ότι μεγάλο μέρος των ζημιών που αφορά τη σταθερή θα απορροφηθεί λόγω χρήσης δικτύων των Vf και Wind. Γνωρίζουν την υπεραξία που δημιουργείται όταν η μεταφορά σήματος γίνεται μέσω δορυφόρου, δεδομένου του ότι η κάλυψη των υπηρεσιών iptv αμφότερων είναι μικρή.

Καλό ανέκδοτο σαν αυτά με τον Τοτό κ. Παπαδόπουλε.

μα καινοτομει .... πουλαει μισο πρωταθλημα ως προνομιουχα και με την ιδια τιμη, επισης αφαιρει καναλια αλλα με την ιδια τιμη.... ποτε ηταν η τελευταια φορα που πρστεθηκε καναλι ειπαμε?

Όσοι θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας τώρα είναι ευκαιρία με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα επίγεια κανάλια που κατέβηκαν από την πλατφόρμα.

Δίνουν τον 3001 που έχει ενσωματωμένο επίγειο δέκτη στα 30ευρω για όλους και 12 μήνες ανανέωση και τον 5001 στα 70 ευρώ για όλους και 12 μήνες ανανέωση.

Επίσης αυτό το ποσό μπορείς να μπει και σε 12 άτοκες δόσεις μέσα στον λογαριασμό σας.

Απλά το υπενθυμίζω τώρα λόγω γιορτών μηπως θέλει κάποιος να αναβαθμίσει των εξοπλισμό του και δεν το είχε διαβάσει.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

μα καινοτομει .... πουλαει μισο πρωταθλημα ως προνομιουχα και με την ιδια τιμη, επισης αφαιρει καναλια αλλα με την ιδια τιμη.... ποτε ηταν η τελευταια φορα που πρστεθηκε καναλι ειπαμε?

:SFGSFGSF:

Απλά το υπενθυμίζω τώρα λόγω γιορτών μηπως θέλει κάποιος να αναβαθμίσει των εξοπλισμό του και δεν το είχε διαβάσει.

εχω συμβολαιο full pack με 25 για παντα. αν παρω τον αποκωδικοποιητή χανω το 25 για παντα?

Και εγώ το ίδιο πακέτο με σένα έχω, όταν πήρα την δέκτη δεν άλλαξε τίποτα όσο αφορά το συμβόλαιο μου. Βέβαια εμένα δεν είχε περάσει ο χρόνος δέσμευσης. Μπορείς να κανεις μια ερώτηση σε ένα κατάστημα Nova.

Δεν χάνεται η τιμή του πακέτου ( για πάντα) με την αγορά σε προνομιακή τιμή του δέκτη
Απλά είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις το συμβόλαιο σου για ένα χρόνο οπωσδήποτε
Αυτοί που ίσως έχουν πρόβλημα ανάμεσα τους καιγώ είναι όσοι έχουν προσφορές για δύο χρόνια μονο

Τελικά η δέσμευση για πάντα είναι στο προφορικό ή είναι κάπου γραμμένο στο συμβόλαιο?

Τελικά η δέσμευση για πάντα είναι στο προφορικό ή είναι κάπου γραμμένο στο συμβόλαιο?

Αναλόγως πως γίνεται το συμβόλαιο, αν αυτό γίνει τηλεφωνικά τότε στην της συνομιλίας και της δέσμευση του ενδιαφερομένου για το χρόνο και από την μεριά του εκπροσώπου της εταιρείας αναφωνείτε σε συνέχεια όλων των όρων τις σύμβασης ότι αυτή η τιμή είναι για πάντα.

Στην περίπτωση έγγραφου συμβολαίου που πραγματοποιείτε σε κατάστημα τότε ο όρος αυτός αναφέρεται στο συμβόλαιο γραπτά.

Υποθέτω πως η αναβάθμιση του εξοπλισμού γίνεται σε κατάστημα nova...?

Ναι σε κατάστημα γίνεται.

Απλά μην ξεχνάς ότι πας να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό για να πιάνεις τα επίγεια κανάλια που μέχρι πριν εκπέμπαν δορυφορικά από την Nova αλλά τώρα κατέβηκα (πχ Alpha,star) και η τηλεόραση σου δεν έχει την δυνατότητα λήψης των επίγειων ψηφιακών καναλιών.

Για αυτό τον λόγο αναβαθμίζεις τον δέκτη λόγο ότι έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη (3001-5001 pvr)και θα βλέπεις και τα επίγεια από εκεί.
Αυτά θα πεις στο κατάστημα.

SportFM: Θέλει ΠΑΟΚ και ΟΦΗ η ΕΡΤ

Link: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/thelei-paok-kai-ofi-i-ert/3580053

Ακόμα περισσότερες ομάδες θέλει στο... δυναμικό της η ΕΡΤ, καθώς ετοιμάζει πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΟΚ και ΟΦΗ εν όψει της σεζόν 2019-2020.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk