Νέα για τη Nova

Φίλε ΓΡΥΠΑΣ όταν παραθέτεις κάποιο σύνδεσμο καλό είναι να βάζουμε πριν τον τίτλο του θέματος να ξέρει το καθε μέλος του forum τι πρόκειται να διαβάσει.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Δύσκολη εξίσωση η πώληση της Forthnet

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

https://m.naftemporiki.gr/amp/story/1438196/duskoli-eksisosi-i-polisi-tis-forthnet

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι τράπεζες δυνητικά μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του 72% της εταιρείας (τα ποσοστά των υπόλοιπων μετόχων θα μειωθούν πάρα πολύ) εάν αποφασίσουν να μετατρέψουν το ομολογιακό δάνειο σε μετοχές. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι προτιμούν να έχουν μία απαίτηση 255 εκατ παρά να είναι ιδιοκτήτες του 72% το οποίο μετά θα αποτιμηθεί από έναν δυνητικό αγοραστή όσο κρίνει ο ίδιος (σίγουρα χαμηλότερα από 255 εκατ). Οπότε εάν καταλαβαίνω σωστά, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται την πώληση του 32.8% που ήδη κατέχουν (και αυτό από μετατροπή ομολογιακού δανείου) και ίσως ένα "κούρεμα" της απαίτησης τους από δάνεια 255 εκατ. Δεν βλέπω να έρχεται λύση σύντομα....

Alpha Και Star Εκτός

Παρά τον νόμο περί υποχρεωτικής καθολικής κάλυψης της επικράτειας με τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, οι συνδρομητές της Nova εξαιρούνται από την παρακολούθηση των σταθμών Alpha και Star. Μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν ανάμεσα στη συνδρομητική πλατφόρμα και τους δύο σταθμούς διακόπηκε η συνεργασία, με αποτέλεσμα να μη μεταδίδεται δορυφορικά το σήμα τους και συνδρομητές ακόμη και μέσα στην Αθήνα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους δύο σταθμούς

Πηγη:tupologies

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το καλυτερο ειναι οτι ο οτε τους πανελαδικους τους πληρωνει ενω τους περιφεριακους τους βαζει νοικι. η νοβα δεν τους πληρωσε και εφυγαν. ειναι καπως μπερδεμενο αυτο με το νομο καθολικης καλυψης

Θεωρώ ότι είναι ακόμα καλύτερο από καλύτερο. Πληρώνει αυτούς που θεωρητικά έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια και τα παίρνει από τους, θεωρητικά πάντα, ασθενέστερους. Είναι στο πλαίσιο μιας γενικότερης κατάστασης, να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια έχει και η Disney. Nα μην την πληρώνει δηλαδή ο οτε.
Kαλός η κακός, Star και λοιπά κανάλια έχουν κανονικό πρόγραμμα, ταινίες εκπομπές, κάτι προσφέρουν δηλαδή. Δεν το βρίσκω παράλογο να παίρνουν κάποια χρήματα.
Από την άλλη τα περιφερειακά κατά 95% έχουν τηλεπωλήσεις. Στην ουσία δηλαδή ο οτε τους διαφημίζει σε 500.000 συνδρομητές. Να πουλάει όλη μέρα το extra μαγικές σκούπες και μαγικά τηγάνια, αλλα να μην πληρώνει τίποτα, την ίδια ώρα που ο οτε πληρώνει αδρά για τους αναμεταδότες

Μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια έχει και η Disney. Nα μην την πληρώνει δηλαδή ο οτε.
Kαλός η κακός, Star και λοιπά κανάλια έχουν κανονικό πρόγραμμα, ταινίες εκπομπές, κάτι προσφέρουν δηλαδή. Δεν το βρίσκω παράλογο να παίρνουν κάποια χρήματα.
Από την άλλη τα περιφερειακά κατά 95% έχουν τηλεπωλήσεις. Στην ουσία δηλαδή ο οτε τους διαφημίζει σε 500.000 συνδρομητές. Να πουλάει όλη μέρα το extra μαγικές σκούπες και μαγικά τηγάνια, αλλα να μην πληρώνει τίποτα, την ίδια ώρα που ο οτε πληρώνει αδρά για τους αναμεταδότες

Θα διαφωνήσω πλήρως μαζί σου. Η Disney είναι παραγωγός περιεχομένου, και η πώληση του προϊόντος της, στον ΟΤΕ και κάθε ΟΤΕ, δημιουργεί και τα έσοδα της. Οι ΟΤΕδες μετά, με την σειρά τους μεταπουλάνε τα προϊόντα που έχουν αγοράσει από διάφορους παραγωγούς, στους τελικούς καταναλωτές.
Το Star, και κάθε Star, δεν πουλάνε άμεσα το προϊόν τους, το χαρίζουν και τα έσοδά τους είναι από την διαφήμιση, έμμεση και άμεση. Το ίδιο ακριβώς κάνει και το περιφερειακό, είτε το προϊόν που πουλάει σου αρέσει είτε όχι. Αντλεί τα έσοδα του από το πρόγραμμά του, που αγοράζει ή παράγει. Δεν είναι λίγο παράλογο λοιπόν ο ΟΤΕ να πληρώνει το Star για να δείξει το πρόγραμμά του και να διευρύνει τον αριθμό των τηλεθεατών των διαφημίσεων του Star, αυξάνοντάς του τα έσοδα από 2 μεριές, ενώ στο περιφερειακό να του παίρνει κομμάτι από τα έσοδά του; Θα μου πεις, του δίνει τη δυνατότητα να διευρύνει τους τηλεθεατές του σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά εκεί προκύπτει άλλο οξύμωρο όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις!
Και το Star και το Extra πληρώνουν την Digea, γιατί με τον OTE ο ένας να παίρνει και ο άλλος να δίνει; Το χάνω λίγο εκεί στο επιχείρημα σου με τους αναμεταδότες.
Επίσης, καλώς ή κακώς, τηγάνια πουλάει και το ΣΚΑΪ, αλλά τα παίρνει και από τον ΟΤΕ.
Κατά την γνώμη μου κακώς ο ΟΤΕ πληρώνει, είναι μια πρακτική που ξεκίνησε για να χτυπήσει πλάγια την Nova, κατ' εμέ ο ορισμός του αθέμιτου.

Alpha και star δεν έχουν βγει εδώ και καιρό; Ειδικά ο alpha πρέπει να είναι κάποια χρόνια.

Sent from my iPad using Tapatalk

εμεις βαλαμε Νοβα για να βλεπουμε ΑΛΦΑ πριν κανα 2 χρονια και σε 1 χρονο την εκανε......

τωρα βλεπουμε οτι παπαρια εχει μεινει.......
Και εγω πληρωνω για nova cinema+ και καθεται η γυναικα μου καλη ωρα τωρα και βλεπει bake off στον alpha απο digea... Ειναι πως το βλεπει κανεις...

Ναι αλλα στην δικια σου περιπτωση στο χερι σου ειναι να κοψεις τα nova cinema για να βλεπεις μονο το bake off.

Δική της σειρά ετοιμάζει και η Nova!
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/25520-diki-tis-seira-etoimazei-kai-i-nova

Οφείλεται στο νετφλιξ η κινητικότητα των πλατφορμων στην παραγωγη σειρων;μαλλον ρητορικο ερωτημα,οπως κ να εχει ειναι πολυ θετικο για ολους,εργαζομενους και θεατες να παραγουν μυθοπλασια οι συνδρομητικες κατι που στο εξωτερικο ειναι πολυ συνηθισμενο.βεβαια η νοβα εχασε το πληρωμα του χρονου ,τοσα χρονια δεν στραφηκε σε αυτο τον τομεα και αναγκάζεται(?) Να ακολουθησει την cosmote που εχει ηδη ανακοινωσει σειρα μυστηριου

Ναι αλλα στην δικια σου περιπτωση στο χερι σου ειναι να κοψεις τα nova cinema για να βλεπεις μονο το bake off.
Πιο πιθαν ειναι να ξυλωσω την κεραια να μην πιανω επιγεια παρα να κοψω τη nova. Ακομη και με τις επαναληψεις της nova δεν υπαρχει συγκριση, δεν βλεπονται τα επιγεια. Ας βλεπει μεσω web tv η γυναικα μου τις σειρες του alpha.

Γούστα είναι αυτά.. για εμένα η Nova είναι ότι πιο αδιάφορο έχω αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι που δεν χρησιμοποιούμε ούτε 1-2 ώρες την βδομάδα και αν δεν ήμουν σε συμβόλαιο που μένουν 10 μήνες ακόμα, θα την έκοβα στο δευτερόλεπτο.
Εγώ πχ την είχα βάλει πριν χρόνια, αφού είχα πάρει καλή προσφορά για 3play, για να βλέπω τα επίγεια γιατί δεν είχα κεραία και άντε να βλέπω και κανέναν αγώνα (δεν είμαι κολλημένος με την μπάλα) από τότε έχασε ch l, έχασε μέρος του πρωταθλήματος και έχασε και 2 απ τα Ελληνικά κανάλια που η σύζυγος βλέπει περισσότερο. Είναι το λιγότερο άχρηστη για εμένα πλέον.. αλλά όπως είπα, γούστα είναι αυτά.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Γούστα είναι αυτά.. για εμένα η Nova είναι ότι πιο αδιάφορο έχω αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι που δεν χρησιμοποιούμε ούτε 1-2 ώρες την βδομάδα και αν δεν ήμουν σε συμβόλαιο που μένουν 10 μήνες ακόμα, θα την έκοβα στο δευτερόλεπτο.
Εγώ πχ την είχα βάλει πριν χρόνια, αφού είχα πάρει καλή προσφορά για 3play, για να βλέπω τα επίγεια γιατί δεν είχα κεραία και άντε να βλέπω και κανέναν αγώνα (δεν είμαι κολλημένος με την μπάλα) από τότε έχασε ch l, έχασε μέρος του πρωταθλήματος και έχασε και 2 απ τα Ελληνικά κανάλια που η σύζυγος βλέπει περισσότερο. Είναι το λιγότερο άχρηστη για εμένα πλέον.. αλλά όπως είπα, γούστα είναι αυτά.
Ειναι θεμα τι βλεπει ο καθενας. Ουτε αθλητικα βλεπω, ουτε επιγεια. Αν δεν διαβαζα εδω μεσα οτι κοβονται τα επιγεια ενα ενα δεν θα το ειχα καταλαβει...

Ντοκιμαντέρ, παιδικο προγραμμα και σειρες /ταινιες. Αφου η γυναικα μου μου λεει παλι καλα που εχουμε NOVA και βλεπουμε και τιποτα....

Βλεπουμε NOVA αποκλειστικα και η Tv παιζει 15 ωρες την μερα. ΑΚομη και το netflix ζητημα αν δουμε καμια ταινια μια φορα την εβδομαδα... Το κακο ειναι οτι αντιστοιχη πλατφορμα εχει μονο ο ΟΤΕ και σε περιπτωση που χαθει απο την ελληνικη αγορα η nova , δεν υπαρχει εναλλακτικη...

Ειναι θεμα τι βλεπει ο καθενας. Ουτε αθλητικα βλεπω, ουτε επιγεια. Αν δεν διαβαζα εδω μεσα οτι κοβονται τα επιγεια ενα ενα δεν θα το ειχα καταλαβει...

Ντοκιμαντέρ, παιδικο προγραμμα και σειρες /ταινιες. Αφου η γυναικα μου μου λεει παλι καλα που εχουμε NOVA και βλεπουμε και τιποτα....

Βλεπουμε NOVA αποκλειστικα και η Tv παιζει 15 ωρες την μερα. ΑΚομη και το netflix ζητημα αν δουμε καμια ταινια μια φορα την εβδομαδα... Το κακο ειναι οτι αντιστοιχη πλατφορμα εχει μονο ο ΟΤΕ και σε περιπτωση που χαθει απο την ελληνικη αγορα η nova , δεν υπαρχει εναλλακτικη...

Δεν νομίζω ότι θα χαθεί τελικά η Nova.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι τράπεζες δυνητικά μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του 72% της εταιρείας (τα ποσοστά των υπόλοιπων μετόχων θα μειωθούν πάρα πολύ) εάν αποφασίσουν να μετατρέψουν το ομολογιακό δάνειο σε μετοχές. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι προτιμούν να έχουν μία απαίτηση 255 εκατ παρά να είναι ιδιοκτήτες του 72% το οποίο μετά θα αποτιμηθεί από έναν δυνητικό αγοραστή όσο κρίνει ο ίδιος (σίγουρα χαμηλότερα από 255 εκατ). Οπότε εάν καταλαβαίνω σωστά, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται την πώληση του 32.8% που ήδη κατέχουν (και αυτό από μετατροπή ομολογιακού δανείου) και ίσως ένα "κούρεμα" της απαίτησης τους από δάνεια 255 εκατ. Δεν βλέπω να έρχεται λύση σύντομα....

Οι τράπεζες ανέβασαν το ποσοστό τους σε 36% μετατρέποντας μέρος του ομολογιακού δανείου σε μετοχές (δυνητικά μπορούν να φτάσουν μέχρι το 70%).