Νέα για τη Nova

Το ζήτημα με τη Nova είναι πως έχει ήδη λίγα κανάλια σε σχέση με ξένες πλατφόρμες, που γίνονται ακόμη λιγότερα με αφαιρέσεις τα τελευταία χρόνια. Εκτός απο αθλητικά και ταινίες, υπάρχει κ το γενικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει αρκετούς, κι έχει παραμεληθεί. Και δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτά τα FTA κανάλια που έχουν ανακατέψει ανάμεσα στα συνδρομητικά, τουλάχιστον να τους έβαζαν ελληνικούς υπότιτλους (arte, RT doc κτλ).

Δεν εινσι μόνο τα αθλητικά.

Πολύ φτωχό το περιεχόμενο στα doc πλέον.

Και δεν ακούγεται καμία φήμη για προσθήκες

περα το φτωχο περιεχομενο, ειναι τραγικο στην εποχη του full HD να εχει τα doc σε SD αναλυση (The History Channel,Discovery Channel ,Animal Planet).

Ακόμα και τα euronews, eurosport 2, fashion και τα παιδικά : Disney XD, Disney Channel, nickelodeon (η cosmote tv το έχει HD)...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To history στην Nova ειναι sd???

περιεργο δεν το ηξερα στο cosmote (που τωρα το εχουνε βγαλει ομως) ηταν hd
δεν βλεπω για ποιον λογο μπορει να μην παιρνουνε την Hd εκδοση

Μαλλον γενικά θα χρειαστεί νέος αναμετάδοτης. Και σιγά μην βάλουν με τόσες περικοπές

Ακόμα και τα euronews, eurosport 2, fashion και τα παιδικά : Disney XD, Disney Channel, nickelodeon (η cosmote tv το έχει HD)...

καλα ειδαμε και το hd της cosmote. εχει σε ολα χαμηλοτερο bitrate για να βγουν ολα σε HD.
τουλαχιστον στην νοβα τα cinema καναλια που ειναι απαραίτητο έχουν καλύτερη ανάλυηση.

Πάντως εγώ όταν εξέτασα τα μπουκέτα και των 2 ελληνικών δορυφορικών πλατφορμών με βάση κυρίως docs, προέκρινα την Nova έναντι OTEtv.

Όχι ότι είμαι ευχαριστημένος που δεν έχει πχ το Discovery Civilisation.

Πιστεύω πως πρέπει να πιέσουμε εμείς οι καταναλωτές τη νοβα μήπως και αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδος

Την προηγούμενη φορά που τα έχασε έκανε δικαστήρια. Τώρα δεν ασχολήθηκε καν

με 8 εκατομμυρια ευρω που ζηταγε η επο για τρια χρονια ποιος λογικη ετερεια θα πηγαινε να παρει τα δικαιωματα του κυπελλου ελλαδας για να δειχνει ομαδες φουτμπολ λιγκ να παιζουν με ομαδες σουπερ λιγκ.με τετοια λεφτα περνεις 5-6 πρωταθληματα ευρωπαικα μικρα και εχεις περιεχομενο για να γεμισεις 10 αθλητικα καναλια.εκει στην επο εψαχναν για κοροιδα και αφου δεν τα βρηκαν αλλαξαν τους ορους και ζητανε τωρα 1 χρονο και χωρις να οριζουν ποσο για τα δικαιωματα.και καλα κανει η νοβα και δεν ενδιαφερετε ας τα παρει παλι ο οτε που τα ειχει αλλα αν δεν τα παρει ο οτε μαλλον θα πανε ερτ σχεδον τσαμπα.

Ας πάρει Βραζιλία - Αργεντινή (τα πρωταθλήματα)...

Πάντως εγώ όταν εξέτασα τα μπουκέτα και των 2 ελληνικών δορυφορικών πλατφορμών με βάση κυρίως docs, προέκρινα την Nova έναντι OTEtv.

Όχι ότι είμαι ευχαριστημένος που δεν έχει πχ το Discovery Civilisation.

δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο

Koινα καναλια

National geographic
Νational geographic hd
National geographic wild hd
Travel hd

Αποκλειστικα nova

History sd
Discovery sd
Discovery showcase hd
animal planet sd

Aποκλειστικα οτε

Βbc earth hd
Viasat history
Cosmote history hd

τα discovery που εχει αποκλειστικα μονο "ντοκιμαντερ" δεν τα λες εκπομπες κακες αντιγραφες του history δημοπρασιων το animal planet "Αστυνομια ζωων" το discovery showcase "cake boss"..
τουλαχιστον τα 3 του οτε ειναι καθαρα ντοκιμαντερ

To showcase πέρα όμως από το cake boss , είναι ένα που καλό κανάλι και στην ουσία είναι ένα potpuri εκπομπών ακόμη και από κανάλια που δεν έχει η nova στο πακέτο της όπως τα ID και science.

Δυστυχώς μετά το motors.tv (που σταμάτησε τη μετάδοσή του γενικά), έχασα και το Mezzo. Η σύμβαση διακόπηκε στο τέλος Αυγούστου. Ήταν το κανάλι που έβλεπα σχεδόν κάθε βράδυ. Ειλικρινά, το Mezzo ήταν ένας βασικός λόγος που είχα βάλει Nova. Δεν έλειψε σε κανέναν άλλον;

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δυστυχώς μετά το motors.tv (που σταμάτησε τη μετάδοσή του γενικά), έχασα και το Mezzo. Η σύμβαση διακόπηκε στο τέλος Αυγούστου. Ήταν το κανάλι που έβλεπα σχεδόν κάθε βράδυ. Ειλικρινά, το Mezzo ήταν ένας βασικός λόγος που είχα βάλει Nova. Δεν έλειψε σε κανέναν άλλον;
Δεν το είχα καν στα favorite, όπως και το motors ... Έτσι τώρα που κόπηκε αν δεν το διάβαζα εδώ δεν θα το καταλάβαινα . Το είχα πετύχει σε zapping αλλά δεν είχε κάτι που να μου αρέσει . Είναι απώλεια όμως .

Προστεθηκε παντως το Insight TV που εχει καλουτσικο περιεχομενο (στα γνωστα πλαισια docureality) και καλη ποιοτητα εικονας.