Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλησπέρα και από εμένα, έβαλα nova περίπου πριν από 8 μήνες όλα τα κανάλια εκτός από αθλητικά που δεν βλέπω και κυρίως το έβαλα για την γυναίκα μου που βλέπει ταινίες, από την μεριά μου από τον χρόνο που διαθέτω για να δω τηλεόραση το 80% είναι για ντοκιμαντέρ και το 20% ταινίες σειρές σχεδόν στο σύνολο τους sci-fi, το περιεχόμενο προσωπικά το τηλεοπτικό της nova το βρίσκω πολύ φτωχό σε όλους τους τομείς αλλά ειδικά στα ντοκιμαντέρ από την στιγμή που δεν υπάρχει discovey science, ID, ή c&i, ανύπαρκτο ειδικά το showcase με κάτι cake boss, και ψάχνοντας το μεγαλοπόδαρο είναι γελοίο και ακόμα παίζει μια λούπα από πολλά docs όπως murder shift ξανά και ξανά τα ίδια....
Σε ταινίες και στα 4 κανάλια οι ΑΑΑ τίτλοι είναι ελάχιστοι και το on demand περιεχόμενο πάλι έχει μικρή ποικιλία, από σειρές δεν μπορώ να προσθέσω κάτι αφού πρακτικά δεν έχει εκτός από 4-5..
Κατά τα άλλα η γυναίκα μου βλέπει και εγώ περιορίζομαι σε ενα ζαπινγκ του 5λεπτου και μετά netflix ή torrent αναγκαστικά....στα θετικά που έχει η nova είναι η ποιότητα εικόνας και ήχου στα 4 κανάλια cinema

Πίστεψέ με ειδικά η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει για να φύγει.
Ο φίλος του ο Γεωργίου χθες είπε το λογικό, ότι υπάρχει συμβόλαιο άρα δεν θα γίνει τίποτα.

Ναι και προπονητής υπήρχε με συμβόλαιο και σε δύο ώρες αποχώρησε. Αν ψάχνεις λογική πήγαινε σε άλλη ομάδα. Σιγά μη πάρει λεφτά από το χοντρό. Απέχουμε βέβαια αρκετά από το σημείο να πάρει τις μετοχές. Ακόμα καλύτερα να το εγκρίνουν οι τράπεζες υπάρχει και η ΕΕΤΤ.

Δεν βλέπω λόγο να μην εγκριθεί. Το θέμα βέβαια είναι ότι μετά τίθεται θέμα κύρους και αξιοπιστίας δεδομένου ότι το VAR παίρνει εικόνα από τη NOVA και αυτό από μόνο του είναι ικανό να προσβάλει την όποια σύμβαση. Για εμένα, θα έπρεπε η SL να προχωρήσει σε δική της διαδικτυακή πλατφόρμα. Να υπάρχει κεντρική διαχείριση. Αν φύγει ο ένας εδώ, και ο άλλος εκεί, το πρωτάθλημα θα είναι για 5-6 ομάδες. Αυτό το "βγάζω δική μου TV" είναι επιβεβαίωση της μπανανίας μας.

Επιβεβαίωση μπανανίας είναι να αγοράσει ο Μαρινάκης την Νόβα.
Και τί να εγκριθεί ρε φίλε ποιός θα μείνει μετά συνδρομητής;
Ποιά μεγάλη ομάδα θα μείνει;

Μπανανια ειναι να αγορασει ο μαρινακης την νοβα
και οχι μεγαλομετοχος ομαδας να ειναι βασικος χορηγος του πρωταθληματος
οκ ζησαμε να το ακουσουμε και αυτο

Ζήσε εσύ και θα ακούσεις κι άλλα!Φυσικά κι έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις.
Απλά υπάρχει μια μικρή διαφορά...
άλλο η χορηγία κι άλλο η αποκλειστική χρήση οπτικοακουστικού υλικού στο πολύπαθο ποδόσφαιρό μας.