Νέα για τη Nova

«Στην τελική ευθεία το deal Μαρινάκη για τη Nova» To ρεπορτ'αζ ειναι απο το protothema.gr.
Πολύ κοντά στην απόκτηση της Nova βρίσκεται πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του protothema.gr, όλα δείχνουν ότι συνδρομητική τηλεόραση θα καταλήξει στην ιδιοκτησία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, μέσω της αγοράς της Forthnet.Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Συγκεκριμένα, η Αlter Ego του Ευαγ. Μαρινάκη είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες για την αγορά της Forthnet.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες έχουν παραχωρήσει στην Αlter Ego δικαίωμα αποκλειστικής διαπραγμάτευσης το οποίο λήγει στο τέλος Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα οι ανέθεσαν στη Νomura και στην Grand Thorton να αξιολογήσουν την πρόταση της Αlter Ego προκειμένου στη συνέχεια τα δύο πορίσματα να τεθούν υπόψη των αρμόδιων τραπεζικών επιτροπών, οι οποίες και θα λάβουν τις αποφάσεις . Παράλληλα οι τράπεζες ανέθεσαν στα νομικά τους τμήματα την προετοιμασία των συμβάσεων που θα υπογράψουν με την Αlter Ego.

Όλες οι παραπάνω διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες προκειμένου τον Οκτώβριο να υπογραφεί η συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αlter Ego θα καταβάλει στις τράπεζες μετρητοίς το ποσό των 45 εκατ. ευρώ, που συνιστά και την υψηλότερη προσφορά που έχουν δεχθεί έως τώρα οι τράπεζες για τη Forthnet, ενώ η συμφωνία προβλέπει και διαγραφή δανείων.

Τόσα και τόσα και άλλα τόσα γίνονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ένας βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, ελέγχει την ΕΠΟ και από οτι ακούγεται έχει αγοράσει και άλλες 3-4 ομαδες. Ο άλλος μοιράζει χορηγίες μέσο του ΟΠΑΠ δεξιά και αριστερά.
Η Νόβα και ο Μαρινάκης σας πείραξε?
Ας πτώχευση καλύτερα, να δουμε τι συνδρομές θα πληρώνουμε μετα!!!!

Και στη τελική υπάρχει και ο Μπεος που ενδιαφέρεται....

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα αγοράσει αφού πετύχει το κούρεμα που θέλει και μόλις η Nova/Forthnet βγει ως MVNO θα πουλήσει το Telco/ISP σκέλος και θα βγεί και με κέρδος.
Η αποψή μου είναι οτι ενδιαφέρεται μόνο για το τηλεοπτικό / συνδρομητικό κομμάτι (Nova)

Δύο είναι τα παράξενα. Από όσα γνωρίζω στις διαπραγματεύσεις με Ant1, Wind, Vodafone οι τράπεζες δεν επιτρέπανε μεγάλο κούρεμα του χρέους. Για αυτό και απέτυχαν να συμφωνήσουν. Δεύτερο, έχει λογική μόνο αν πρόκειται να δώσει παραπάνω λεφτά. Οι Wind, Vodafone έδιναν περίπου τα ίδια λεφτά και έπρεπε να αναλάβουν σχεδόν όλο το χρέος. Καμία τράπεζα δε θα συμφωνούσε χωρίς συγκεκριμένους όρους αποπληρωμής. Και στην τελική αν πρόκειται μόνο για τόσα λεφτά χωρίς το χρέος, κι εγώ τα έδινα. Τσάμπα είναι.

Με νεες αιτήσεις πακέτο φουλ ή σπορτ δωρεαν 5001 pvr αντί για τον 3001.Ίσως κ να το δίνουν σε όλους αλλα δε το ξέρω σίγουρα.

Με νεες αιτήσεις πακέτο φουλ ή σπορτ δωρεαν 5001 pvr αντί για τον 3001.Ίσως κ να το δίνουν σε όλους αλλα δε το ξέρω σίγουρα.

Τώρα στο sport, πιστεύω, είναι λίγο "άχρηστος" ο 5001. Πιο χρήσιμος θα ήταν να δινόταν με full ή cinema pack.

Ότι ο Μαρινάκης αγόρασε την νοβα είμαι καλό η κακό νέο ;;χωρίς οπαδικα εννοείτε .απλά για συνδρομητές και για εταιρεία;

και μονο που θα ρυθιστουν τα δανεια και κανει αμκ ειναι μεγαλο +

η εταιρια εδειξε μεγαλη αντοχη σε ολα τα προηγουμενα ετη

Το ότι κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται κυρίως για το τηλεοπτικό κομμάτι, μάλλον κακό. Αν ισχύει αυτό, θα πουλήσει τους πελάτες σε Voda/Wind και πάμε μετά για -1 ISP.

Το ότι κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται κυρίως για το τηλεοπτικό κομμάτι, μάλλον κακό. Αν ισχύει αυτό, θα πουλήσει τους πελάτες σε Voda/Wind και πάμε μετά για -1 ISP.
Έχω την εντύπωση ότι έτσι μόνο θα χάσει .γιατί θα πρέπει να μην ανέβει η τιμή του έτσι ώστε να συμφέρει να το βάλει με κάποια άλλη εταιρεία τηλεφωνία .από την άλλη αυτό που δίνει σε wind και vodafone ,θα συνεχίσει ;;υπάρχουν συμβόλαια ;;

Εγώ πάντως μόλις λήξει το συμβόλαιο μου την κοπανάω. Δεν θα δίνω τα λεφτά μου στον χοντρό και να βλέπω να εξαφανίζονται ριπλέι ξαφνικά. Κοσμοτε και πάλι κοσμοτε

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ότι ο Μαρινάκης αγόρασε την νοβα είμαι καλό η κακό νέο ;;χωρίς οπαδικα εννοείτε .απλά για συνδρομητές και για εταιρεία;

Πολύ φοβάμαι Ότι για όλους εμάς τους συνδρομητές είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΕΟ.
Ανεξάρτητα ομαδικών έχει ήδη φύγει ο ΠΑΟΚ εάν φύγει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ για να βλέπουμε αυτά που μέχρι τώρα πληρώναμε με 25 ευρώ θα πρέπει να γραφτούμε σε καμία δεκαριά www.ομαδαtv .com !!!!
Κάπως έτσι έγινε όταν η COSMOTE αγόρασε τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Μέχρι τότε είχε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ VODAFONE WIND COSMOTE και μετά μόνο COSMOTE
Διαφωνεί κανεις ;;;;

Το paok TV θα ξεφουσκώσει. Είναι αρχή και υπάρχει ενθουσιασμός. ΠΑΟ tv δεν πρόκειται να γίνει έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα. Την nova πρέπει να την αγοράσει κάποιος και να μπορέσει να την ανεβάσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Εάν το πιθανό - μελλοντικό, νέο ιδιοκτησιακό καθεστός επηρεάσει τόσο σημαντικά τη πορεία της εταιρίας, μπορεί να μην ολοκληρωθεί.

Το σωστό είναι ο ΑΝΤ1 να πάρει την NOVA, και ο Μαρινάκης αν θέλει και μπορεί, ας κάνει δική του πλατφόρμα.
Τώρα αν τα συμφωνήσουν NOVA-ALTER EGO και η ΕΕΤΤ δεν βλέπει τίποτα περίεργο σε όλο αυτόκαι δώσει το οκ... τι να πω... καλά να πάθουμε...
Δεν σημαίνει πως ο ΑΝΤ1 θα κάνει καλύτερη δουλειά και ο άλλος χειρότερη, είναι το ζήτημα να μην μαζεύονται τα μέσα και οι ομάδες και όλα, γενικά, σε έναν.

Το paok TV θα ξεφουσκώσει. Είναι αρχή και υπάρχει ενθουσιασμός. ΠΑΟ tv δεν πρόκειται να γίνει έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα. Την nova πρέπει να την αγοράσει κάποιος και να μπορέσει να την ανεβάσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξεφουσκωμενο ειναι ηδη τα νουμερα ειναι αερας και για το financial fair play

Ξεφουσκωμενο ειναι ηδη τα νουμερα ειναι αερας και για το financial fair play
Μπορείτε να μετρήσετε όπως θέλετε...θέλει τουλάχιστον 50000 συνδρομητές κάθε αγώνα για να πάρει μόλις αυτά που προσφερόταν η Νόβα. Δεν υπάρχει περίπτωση...

εαν κανουμε συμβολαιο π.χ. στο sports pack και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η nova ''χασει'' καποιες απο τις ελληνικες ομαδες ποδοσφαιρου...
εχωουμε την δυνατοτητα να ζητησουμε διακοπη του συμβολαιου λογω αλλαγης του περιεχομενου του πακετου??

...διερευνητικη ερωτηση?