Νέα για τη Nova

Με βάση τις δικές μου πηγές ακούγεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μπλοκάρει την αγορά η Επιτροπή Ανταγωνισμού που διαφωνεί με κάποια σημεία της πρότασης. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον η υπόθεση.

Kαι γιατί μονο 80% κούρεμα. 100% έπρεπε να ήταν, και να του δίνανε και αλλα 300 εκ. για να έχει να κινηθεί τις πρώτες μέρες

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Το κούρεμα ποιος το πληρώνει;

οσονουπω οταν θα ξαναγινει για δευτερη φορα "ανακεφαλαιωση" για τα κοκκινα δανεια μιας και απο την πρωτη φαγανε οσοι επρεπε να φανε - παμε για δευτερο γυρο!

Διαβάστε τι χρεώσεις θα ισχύουν από τέλος του μηνα στις τράπεζες, μεταξύ άλλον, 0,20 λεπτά για ερώτηση υπολοιπου, και μάντεψτε ποιος πληρώνει το κούρεμα

Ανακεφαλαιοποιήσεις έχουν γίνει ήδη τρεις, η επομενη θα είναι η τέταρτη

Εγώ με την απορία θα μείνω. Γιατί η cosmote δεν πήρε την nova. Με 41 μύρια θα είχε με την μια 1.000.000 συνδρομητές στην τηλεόραση και μεγαλύτερη βάση στην σταθερή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με την απορία θα μείνω. Γιατί η cosmote δεν πήρε την nova. Με 41 μύρια θα είχε με την μια 1.000.000 συνδρομητές στην τηλεόραση και μεγαλύτερη βάση στην σταθερή.

Δεν υπήρχε περίπτωση να εγκριθεί από κανέναν η δημιουργια μονοπωλίου.

Εδώ υπήρχε περίπτωση να μην εγκριθεί η πώληση σε Vodafone wind. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο γιατι η κοσμοτε δεν μπήκε καν στον κόπο να υποβάλλει πρόταση. Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι περίμεναν ότι η Nova θα έκλεινε και θα καρπωνονταν ανεξοδα όλο το πελατολόγιο. Ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να άλλαξε και πιθανόν να έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν ακόμα έναν ανταγωνιστή (και στην κινητή τηλεφωνία).

Με βάση το business plan που έχει καταθέσει μόλις αποκτήσει τη Forthnet θα πουλήσει την σταθερή τηλεφωνία-ίντερνετ και την κινητή. Τα θεωρεί βαρίδια και δεν τον ενδιαφέρουν. Αυτός θέλει μόνο τη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό κατατέθηκε στις τράπεζες και αν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους. Οι τράπεζες θα το δέχονταν εφόσον τα λεφτά ήταν σε μετρητά και όχι σε δόσεις. Όπερ και έγινε δηλαδή.

Με βάση το business plan που έχει καταθέσει μόλις αποκτήσει τη Forthnet θα πουλήσει την σταθερή τηλεφωνία-ίντερνετ και την κινητή. Τα θεωρεί βαρίδια και δεν τον ενδιαφέρουν. Αυτός θέλει μόνο τη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό κατατέθηκε στις τράπεζες και αν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους. Οι τράπεζες θα το δέχονταν εφόσον τα λεφτά ήταν σε μετρητά και όχι σε δόσεις. Όπερ και έγινε δηλαδή.

μπορεις να μου δειξεις που το λεει αυτο στο bussines plan οτι θα πουλησει δλδ τη σταθερη τηλεφωνια ιντερνετ κλπ θα ηταν αρκετα ενδιαφερον?

ευχαριστω

Αυτό είχε γραφτεί από εδώ και από εκεί. Τίποτε δεν είναι ακόμη σίγουρο, ακόμη και η πληροφορία προέρχεται από ένα site και την έχουν αναπαράγει τα υπόλοιπα. Ας περιμένουμε να δούμε επίσημα τι θα γίνει και αν περάσει από την επιτροπή ανταγωνισμού.

και πλεον ειναι εμφανες γιατι το μοναδικο ιδιωτικο καναλι που μπηκε ως HD ηταν το ΟΝΕ .

Για δώσε μου πηγή για το business plan,επειδή με ενδιαφέρει

Kαι γιατί μονο 80% κούρεμα. 100% έπρεπε να ήταν, και να του δίνανε και αλλα 300 εκ. για να έχει να κινηθεί τις πρώτες μέρες
Ε ναι να βοηθήσουμε να γίνουν επενδύσεις :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κούρεμα ποιος το πληρώνει;
Ποιος άλλος... Ο υπερήφανος λαός

Ο Ελληνας Μπερλουσκόνι....
133c549ca00b2b6ef79a7d79cb6e0b3f.jpg