Νέα για τη Nova

Το λες και είσαι περήφανος που γίνονται αυτά. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις τις τράπεζες πάλι, να δω ποιον θα κατηγορείς. Α και να μη το ξεχάσω. Η σταθερή τηλεφωνία και η κινητή θα πάνε σε Wind, Vodafone. Να φανταστώ ότι το προτιμάς κι αυτό ε;
Αν απευθύνεσαι σε μένα προφανώς όχι. Αλλά όταν γράφουμε επιλεκτικά, δηλαδή οπαδικά, σε όλα τα ζητήμαυτα, δεν υπάρχει σωτηρία. Να βλέπουμε και την καμπούρα μας πρώτα.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Εγώ σας το είχα αποκλειστικό μία εβδομάδα νωρίτερα.

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/apokalipsi-skepsi-marinaki-na-pari-ke-ti-wind/

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω wind κινητή , έχω nova tv internet , θα μου μένει μετά να γίνω Ολυμπιακός για να έχω 5play...

Από πού προκύπτει η σιγουριά ότι η τηλεφωνία θα πουληθεί σε Vodafone/Wind εάν η Alter Ego αγοράσει τη Nova από τις τράπεζες;

Για τα δάνεια των τραπεζών το ζήτημα είναι εάν υπήρχε καλύτερη προσφορά τα τελευταία 2 χρόνια που ξεκίνησε η διαδικασία πώλησης. Πάντως και ο ΔΟΛ, το 2017, πωλήθηκε μέσω δημόσιας προσφοράς "ελεύθερος βαρών".
Εάν προκύπτει ζήτημα σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο ποδόσφαιρο, αυτό θα το αποφασίσει η επιτροπή ανταγωνισμού με την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής.

Από πού προκύπτει η σιγουριά ότι η τηλεφωνία θα πουληθεί σε Vodafone/Wind εάν η Alter Ego αγοράσει τη Nova από τις τράπεζες;

Όλοι αυτοί που τα γράφουν,έχουν εσωτερική ενημέρωση και έχουν πρόσβαση στα μπίζνες πλαν του Μαρινάκη.

Οι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται. Το να αποκαλούνται μέλη ''παπαγαλάκια'' είναι ανεπίτρεπτο. Τα σχετικά μηνύματα φεύγουν.

Για να δούμε θα τα κρατήσει όλα η θα μείνει μόνο με την tv ;αν μεινει ως έχει και πάρει κινητή πιστεύω πως είναι ότι το καλύτερο .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk