Νέα για τη Nova

Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Δεν ξέρω επίσης αν ο Μαρινάκης θα επενδύσει πολλά χρήματα για πλούσιο περιεχόμενο. Πιστεύω θα επικεντρωθεί σε αθλητικά, το πολύ superleague.

Εάν δεν πέσουν πολλά λεφτά και άμεσα σε όλους τους τομείς περιεχομένου... Δεν θα υπάρχει αύριο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το HBO ήταν μεγάλο +

Τώρα πως χώθηκε η vf από το πουθενά είναι να απορείς...

Πάτος

Αν έδωσε λεφτά η "μαμά"- εταιρεία μην απορεις πως χώθηκε!!.
Η ΝΟΒΑ δεν έχει λεφτά, τελικά το 39,64 είναι καλό τυράκι. Να δω τι άλλο θα χάσει. Με τα discovery τι γίνεται; Θα μπει τίποτα;

δεν εχασε κατι η νοβα οτι δειχνει θα το δειχνει μετα απο ενα χρονο η vodafone
Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Αυτό ισχύει για τις επόμενες σεζόν τν ήδη προβεβλημένων σειρών του HBO. Από το 2021 και μετά θα τις δείξει αποκλειστικά η Vodafone. Βέβαια θα δείξει τις νέες σειρές αποκλειστικά.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Αυτό ισχύει για τις επόμενες σεζόν τν ήδη προβεβλημένων σειρών του HBO. Από το 2021 και μετά θα τις δείξει αποκλειστικά η Vodafone. Βέβαια θα δείξει τις νέες σειρές αποκλειστικά.
Δηλαδή από το 2021 τέρμα η HBO από nova?

Επειδή το ρώτησα στο Facebook της Nova ουσιαστικά μου είπαν ότι ο 3ος κύκλος του Westworld θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα της HBO που θα δείξουν.

η απορια μου ειναι η εξης η vodafone ειναι υπηρεσια που παιζει μονο στο ιντερνετ η νοβα ειναι υπηρεσια που παιζει στο δορυφορο αρα μιλαμε για διαφορετικες υπηρεσιες συνδρομητικες αρα για διαφορετικα συμβολαια.μπορει να πηρε την αποκλειστικοτητα για ελλαδα για το ιντερνετ μονο και οχι για τον δορυφορο λεω εγω.και εξαλλου η νοβα της δινει τα αθλητικα της καναλια αρα μπορει να συνεργαστουν και να περνει η νοβα μετα απο καποιο διαστημα της παραγωγες της HBO και να της δειχνει και αυτη.

Όχι, δεν θα υπάρξει συνεργασία με τη Nova και διευκρινίστηκε και στη συνέντευξη τύπου. Θα ολοκληρωθούν οι σειρές που έχουν ξεκινήσει ηδη, στη Nova και τέλος. Αποκλειστικά στη Vodafone TV οι παλιές καθώς και ότι καινούργιο κυκλοφορεί πλέον.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου κάνει εντύπωση πως και δεν έκανε συνεργασία με τον ΟΤΕ; επίσης το αμαζον που θα έχει συνεργασία θα έχει και υπότιτλους;

το θεμα ειναι οτι δεν σε ενημεωνουν ποτε και κανεις ανανεωση για πχ ενα πραγμα και μετα απο 2 μηνες φευγει και στη θεση του δεν μπαινει τπτ. απαραδεκτοι ειδικα στο σινεμα κομματι που ηταν καπως αξιοπρεπες

To cosmote εδω και καιρο ειναι σε φαση συντηρησης οσον αφορα το περιεχόμενο του,πολυ εφησυχασμός.

Η vodafone συνεργάζεται σε πολλες χώρες με την amazon ,ειναι σε επικοινωνια για τους υποτιτλους
Και αυτη ηταν η πρωτη κινηση. πλεον η συμφωνια "αναγκάζει" την αμαζον να κινηθεί γρηγοροτερα.
Επισης καποια στιγμή θελουν και το νετφλιξ να ενταξουν στην πλατφορμα τους.

Τωρα οσον αφορα την nova ηταν αναμενομενο,καθως ηδη απο περσι η voda ειχε μια περιορισμενη συμφωνια με hbo ,λογω ρευστότητας πλέον δεν γινοταν τιποτε.
Με discovery κατα πασα πιθανοτητα ανανεωσαν παλι εξαμηνη ευελπιστώντας να τελειωνουν οι διαδικασιες με τραπεζες ,επιτροπη ανταγωνισμου κ αλλα ως το καλοκαίρι.αν και η discovery εξελίσσεται προβλημα για τις δυο δορυφορικες πλατφορμες στα χρηματα που ζηταει και πλεον εχει αποκτησει και travel,food net.,fine living

Με το amazon αυτό που έκανε η Vodafone ουσιαστικά, είναι ότι απλά "άνοιξε" την εφαρμογή στο κουτί της. Δεν θα έχει κάτι παραπάνω ο συνδρομητής της απο οποιονδήποτε άλλον που απλά θελει να παρακολουθεί Amazon prime.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει σε τιτλους της amc υποτιτλους και ελληνικη μεταγλωτιση.πλεον εχουν ενα λογο παραπανω να επισπεύσουν

Το έχουν αναφέρει και άλλες ιστοσελίδες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk